INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Krydstogt fra Aarhus til Italien

Krydstogt: Aarhus-Amsterdam-Lissabon-Malaga-Barcelona-Savona m.m.

Hop ombord på det luksuriøse krydstogtskib Costa Favolosa, der tager dig på en eminent sørejse fra hjertet af Aarhus og hele vejen rundt om Vesteuropa til Savona på den italienske middelhavskyst.

In stock
Travel Code
CRU-207

Det kan du glæde dig til

Nu kan du komme på et fabelagtigt krydstogt med ombordstigning i smilets by, Aarhus.

Her venter det moderne skib Costa Favolosa, som skal være din flydende base de næste 12 dage, mens du sejler fra Aarhus og hele vejen rundt om Vesteuropa til Savona ved den italienske riviera. Undervejs på dit eventyr gør du holdt i en række historiske byer, som Amsterdam, Lissabon og Barcelona, hvor du kan gå på opdagelse. Mellem besøgene kan du blandt andet opleve at sejle rundt om Grenen ved Skagen og ud i Atlanterhavet gennem Den Engelske Kanal. Du kommer også helt tæt på Herkules' søjler, som klipperne på hver side af Gibraltarstrædet blev kaldt i oldtiden. 

Costa Favolosa har alt, hvad du har brug for på krydstogtet. Det venlige og professionelle personale vil sikre dig en behagelig rejse uden problemer, og de mange aktiviteter for børn og voksne gør rejsen til søs både sjov og behagelig. Skibet har et stort wellnessområde, swimmingpools og boblebad, teater, biograf, et stort shoppingområde, et væld af restauranter og barer og meget meget mere. Du kommer helt sikkert ikke til at kede dig, mens du er ombord på Costa Favolosa. 

Rejseplan

Dag Lokation Ankomst Afgang
1 Afsejling fra Aarhus - 18:00
2 Til søs - -
3 Amsterdam 08:00 17:00
4 Til søs - -
5 La Coruña 12:00 20:00
6 Leixoes 08:00 19:00
7 Lissabon 09:00 17:00
8 Gibraltar 13:00 19:00
9 Malaga 08:00 18:00
10 Til søs - -
11 Barcelona 08:00 13:00
12 Savona og Nice 08:00 -

Kort

Dagsprogram

Dag 1. Afsejling fra Aarhus
Skibet letter anker fra havnen i Aarhus op ad aftenen og stævner ud på eventyret omkring Vesteuropa.


Dag 2. Til søs
På den første dag får du rig mulighed for at gå på opdagelse i alle mulighederne på det luksuriøse skib. Her kan du blandt andet benytte swimmingpools og fitnesscenter eller lade dig underholde i skibets teater og 4D biograf.


Dag 3. Amsterdam
Første stop på rejsen er den hollandske hovedstad Amsterdam. Her kan du gå opdagelse langs byens mange kanaler eller besøge Anne Franks museum i det hemmelige anneks, hvor hun skrev sin berømte dagbog. 

Dag 4. Til søs
Fra Amsterdam sætter du kursen ud gennem Den Engelske Kanal og videre mod syd gennem Atlanterhavet. Her tilbringer du en dag til søs, hvor du kan bruge tiden på kigge forbi de af skibets faciliteter, som du ikke har nået at se nærmere på endnu.


Dag 5. La Coruña
I dag ankommer du til den galiciske by La Coruña, hvor du kan opleve solen spejle sig i byens mange glasfacader. Du kan også tage en tur ud til Herkules-tårnet, som er det eneste romerske fyrtårn, der stadig benyttes i dag. Hvis du hellere vil bruge dagen på afslapning, kan du besøge den berømte strand Riazor eller slentre langs byens lange strandpromenade.

Dag 6. Leixoes
Navnet Leixoes ringer måske ikke så mange klokker, men her er tale om en af Portugals største havne, som blot ligger 4 km fra storbyen Porto. Her kan du eksempelvis gå på opdagelse i portvinens verden omkring Duoro-floden, eller tage på en rundtur i det historiske Porto, der optræder på UNESCOs verdensarvsliste.


Dag 7. Lissabon
Turen når i dag videre til det andet stop i Portugal - hovedstaden Lissabon, som er Europas næstældste af slagsen. Tag en sporvogn og gå på opdagelse i byens maleriske gamle kvarterer. Byen er et oplagt sted at udforske det portugisiske køkken, hvor du fx kan smage klipfisk (bacalhau) i et utal af variationer. 

Dag 8. Gibraltar
I dag sejler du gennem Gibraltarstrædet og ind i Middelhavet. I den græske oldtid var dette verdens ende. Her kan du tage en tur op på den berømte Gibraltarklippe, som var den ene af Herkules' to søjler i den græske mytologi. Hvis du ikke orker at spænde vandreskoene, kan du tage svævebanen op og samtidig få nogle vilde udsigter over vandet. Måske du også kan hilse på nogle af de mange aber, der bor her. Du kan også bruge dagen på shopping, hvor du kan nyde godt af Gibraltars status som toldfri. 


Dag 9. Malaga
Fra Gibraltar går turen videre op langs den spanske solkyst til Malaga. Her kan du besøge museet dedikeret til den berømte kunstner Pablo Picasso. Du kan også undersøge den mauriske kultur nærmere med et besøg på Alcazaba-fæstningen, som ligger midt i byen. Langs havnen finder du en moderne havnepromenade med et væld af butikker, caféer og restauranter. 


Dag 10. Til søs
I dag har du en helt afslappende dag til søs, hvor du endnu engang kan nyde godt af de luksuriøse forhold ombord. Hvis du er passioneret omkring madlavning, kan du også deltage i en kokkeforestilling i det populære Bravo Chef-show.


Dag 11. Barcelona
I Barcelona kan du få udfordret dine sanser, lige fra lugte- og smagssanserne langs La Rambla og på markedet La Boqeuria til de overvældende syn i Gaudís utrolige bygningsværker som La Sagrada Familia-katedralen og kunstparken Parc Guel. Du kan også lægge vejen forbi et Europas største fodboldstadioner Camp Nou, hvor FC Barcelona spiller deres hjemmekampe. 


Dag 12. Savona og hjemrejse
Turen afsluttes i Savona på den italienske riviera. Herfra er der transfer til lufthavnen i Nice og hjemrejse til Danmark. 

Skibet og kahytterne

Ved rejsens start indkvarteres du ombord i den valgte kahytstype på det lækre krydstogtskib Costa Favolosa fra 2011. Skibet byder på en lang række fantastiske oplevelser og aktiviteter for alle. Du kan blandt andet blive underholdt i skibets 4D biograf, gå på casino, i teater, tage på shoppetur i de mange attraktive butikker og meget mere. Du kan også nyde sejlturen indenfor i det store Samsara Spa, der byder på fitnesscenter, thalassotheraphy pool, sauna og tyrkisk spa eller udenfor ved de mange swimmingpools og boblebade. Skibet har en lang række forskellige restauranter med alt fra gourmet til pizza samt et bredt udvalg af luksuriøse barer og lounger.

Du har følgende indlogeringsmuligheder på dit ophold ombord:

 • Indvendig kahyt
  Denne kahyt er 14 m², uden vindue og indeholder eget bad med bruseniche og toilet, TV, telefon, sminke- og arbejdsbord med spejl, minibar, hårtørrer, aircondition og pengeboks. Alle indvendige kahytter er med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nogle af kahytterne har køjesenge, som giver plads til 3-4 personer.
 • Udvendig kahyt med havudsigt
  Denne kahyt er 17 m², har vindue med havudsigt og indeholder eget bad med bruseniche og toilet, TV, telefon, sminke-/arbejdsbord med spejl, minibar, hårtørrer, aircondition og pengeboks. Alle udvendige kahytter er med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nogle af kahytterne har køjesenge, som giver plads til 3-4 personer.
 • Balkonkahyt med havudsigt
  Denne kahyt er 20 m² med egen balkon på cirka 3,5 m² og indeholder eget bad med bruseniche og toilet, TV, telefon, sminke-/arbejdsbord med spejl, minibar, hårtørrer, aircondition og pengeboks. Alle udvendige kahytter med balkon er med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nogle af kahytterne har sovesofa eller køjesenge, som giver plads til 3-4 personer.

Her kan du se en oversigt over skibets dæksplan, og hvis du vil vide mere om de praktiske dele af livet ombord, kan du finde lidt om det her

NB! Alle vores kahytter er såkaldte Premium kahytter, der er de bedst placerede kahytter på skibet. Ved køb af disse har du, udover morgenmad i restauranten, også mulighed for at få kontinental morgenmad serveret direkte i kahytten. Du har tilmed frihed til selv at bestemme, hvornår du spiser aftensmad i restauranten.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 37: Startdato 09.09.2020 varighed 11 nætter

Fra 8.998,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Krydstogtsejlads fra Aarhus til Italien
 • Transfer fra skib i Savona til lufthavn i Nice
 • Flyrejse hjem fra Nice til Billund
 • Helpension, drikkepenge og alle afgifter
 • Vand, te, kaffe og juice til morgenmad og frokost
 • Fri adgang til skibets swimmingpools, jacuzzis, fitnesscenter og teater
 • Alle gebyrer, skatter og afgifter

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkevarer (kaffe, vand, øl, sodavand, vin, spiritus, minibar i kahyt og lign.)
 • Spisning i specialrestauranter
 • Spabehandlinger
 • Udflugter og evt. forsikringer
Tilkøb:
 • Drikkepakke Più Gusto (cocktails, sodavand, mineralvand, varme drikke, øl, vin, mm.) - 2900 pp.
 • Drikkepakke Pranzo & Cena (vin, sodavand, øl, mineralvand i forbindelse med frokost og middag) - 1650 pp.
 • NB! Personer i samme kahyt skal vælge samme drikkepakke. Drikkepakken vælges på bookingsiden, hvor priser også fremgår.

NB! Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere, der alle skal være tilmeldt senest 45 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser. Vi tager forbehold for ændringer i rejseprogrammet ved flyændringer eller uforudsete ting.


Bestiller du online, betales depositum med det samme. 
Prisen kan ikke kombineres med andre kampagner eller rabatter. 

Gå til toppen af siden