INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Krydstogt fra Italien til Aarhus

Krydstogt: Genova-Marseille-Lissabon-Harwich-Aarhus m.m.

Tag et smut til Sydeuropa og nyd Middelhavet, mens du på luksuriøs vis bliver sejlet hele vejen hjem til Aarhus med stop i blandt andet Marseille, Valencia, Lissabon og Harwich undervejs. 

In stock
Travel Code
CRU-209

Det kan du glæde dig til

Tag med på et fabelagtigt krydstogt fra Sydeuropa rundt om den iberiske halvø og hjem til Aarhus.

Du bliver fløjet sydpå, og derefter transporteret til dit ventende krydstogtskib Costa Fascinosa i Genovas havn. I løbet af de næste 12 dage bliver du mange oplevelser rigere, når du sejler fra Den italienske Riviera og forbi en lang række af Europas mest historiske byer, uanset om du er til middelalderhistorie i Spanien og Portugal, eller du er til Anden Verdenskrigs-historie i Le Havre og Amsterdam. 

Du kan også vælge at tage den helt med ro på din sørejse rundt om Vesteuropa, for når du stiger ombord på Costa Fascinosa, åbner der sig et overvældende antal muligheder for at gøre rejsen ekstra sjov og luksuriøs. Som et slags flydende resort kan du på Costa Fascinosa både slappe af ved poolen, forkæle dig selv i wellnessområdet, shoppe i skibets mange butikker, gå i teateret eller 4D-biografen og meget meget mere. Når sulten melder sig, kan du vælge mellem et stort udvalg af restauranter, mens tørsten kan slukkes i en af de mange barer eller caféer. Der er også masser af aktiviteter for børn, og det venlige og professionelle personale vil hjælpe dig tol at få en behagelig og problemfri rejse. 

Rejseplan

Dag Lokation Ankomst Afgang
1 Fly og ombordstigning Genova - 17:00
2 Marseille 09:00 18:00
3 Valencia 13:00 20:00
4 Til søs - -
5 Lissabon 10:00 17:00
6 Vigo 09:00 17:00
7 Til søs - -
8 Le Havre 08:00 19:00
9 Harwich 08:00 19:00
10 Amsterdam/Ijmuiden 08:00 18:00
11 Til søs - -
12 Aarhus 09:00

Kort

Dagsprogram

Dag 1. Afrejse fra Danmark og ombordstigning i Genova
Du flyver fra Danmark til Milano, hvorfra der er transfer til dit ventende krydstogtskib i Genova.


Dag 2. Marseille
Efter den første aften og nats sejlads ankommer du til den store franske havneby Marseille. Her i Frankrigs mest solrige by kan du blandt andet gå på opdagelse i shoppinggaden Cours Julien, eller du kan tage med på en tur til Avignon, hvor paverne boede i 1300-tallet. 


Dag 3. Valencia
Velkommen til paellaens hjemby. Den fås i et utal af varianter i dag, men du må ikke snyde dig selv for at smage den originale udgave af den populære spanske panderet. Valencia byder også på et sammensurium af arkitektoniske stile, og du finder både mauriske, gotiske, barokke og futuristiske bygninger her. 

Dag 4. Til søs
På dag 4 får du en oplagt mulighed for at gå på opdagelse i skibets mange aktiviteter og fasciliteter. Tag en slapper ved poolen, gå i teatret eller en tur i 4D-biografen, mens du sejler syd på langs den spanske kyst og ud gennem Gibraltarstrædet forbi Herkules' Søjler.


Dag 5. Lissabon
Den portugisiske hovedstad Lissabon er Europas næstældste af slagsen og den næste destination på din sejlads mod Aarhus. Tag en sporvogn og gå på opdagelse i byens gamle, maleriske kvarterer. Byen er et oplagt sted at udforske det portugisiske køkken, hvor du fx kan smage klipfisk (bacalhau) i et utal af variationer, eller snuppe dig et glas Vinho Verde.

Dag 6. Vigo
Du følger den portugisiske kyst op forbi grænsen til Spanien, hvor skibet lægger til kaj i den galiciske by Vigo. Her finder du Europas største fikserihavn. Derfor er det også oplagt at slentre en tur ved havnen og smage dagens friske fisk. 


Dag 7. Til søs
Så går turen mod nord forbi den franske vestkyst . Her kan du endnu engang kan nyde godt af de luksuriøse forhold ombord. Hvis du er passioneret omkring madlavning, kan du også deltage i en kokkeforestilling i det populære Bravo Chef-show, eller du kan fornøje dig på skibets vandrutsjebane. Det er også en oplagt chance for at forkæle dig selv yderligere med en tur i wellnessområdet.


Dag 8. Le Havre
Efter at have rundet vestspidsen af Frankrig er skibets næste stop Le Havre. Her kan du fordybe dig i byens moderne arkitektur, eller du kan tage ud og se nogle af de strande, hvor allierede tropper gik i land under D-dag d. 6. juni 1944. Du kan også tage på en længere tur til Mont Saint-Michel-klosteret, som ligger på en lille ø, om er landfast ved lavvande, og en ø ved højvande. 


Dag 9. Harwich
I dag krydser du den engelske kanal og når til havnebyen Harwich. Her kan du opleve den gamle bydel og det maritime museum, som er et besøg værd. Alternativt kan du tage på tur 100 km ind i landet og besøge den britiske hovedstad London, hvor du f.eks. kan tage en tur i London Eye, slentre langs Themsen eller smutte forbi Buckingham Palace og se vagterne i deres karakteristiske høje bjørneskindshuer. 


Dag 10. Amsterdam/Ijmuiden
Fra havnen i Ijmuiden kan du tage turen ind til den hollandske hovedstad Amsterdam. Her kan du gå opdagelse langs byens mange kanaler eller besøge Anne Franks museum i det hemmelige anneks, hvor hun skrev sin berømte dagbog under Anden Verdenskrig. 


Dag 11. Til søs
Det er den sidste hele dag til søs, så det er nu, du skal prøve de sidste ting, du ikke har nået. Du kan tage del i et boldspil på skibets mulitbane, en løbetur på dækkets løbebane eller bare slappe af og nyde livet i en af de mange luksuriøse barer eller lounger, mens krydstogtskibet runder Grenen ved Skagen. 

Dag 12. Hjemkomst til Aarhus
Du er nu nået hele vejen rundt om den Iberiske halvø, op gennem Den Engelske Kanal, rundt om Jyllands nordspids og hjem til smilets by, Aarhus. 

Skibet og kahytterne

Ved rejsens start indkvarteres du ombord i den valgte kahytstype på det lækre krydstogtskib Costa Fascinosa fra 2012. Skibet byder på en lang række fantastiske oplevelser og aktiviteter for alle. Du kan blandt andet blive underholdt i skibets 4D biograf, gå på casino, i teater, tage på shoppetur i de mange attraktive butikker og meget mere. Du kan også nyde sejlturen indenfor i det store Samsara Spa, der byder på fitnesscenter, thalassotheraphy pool, sauna og tyrkisk spa eller udenfor ved de mange swimmingpools og boblebade. Skibet har en lang række forskellige restauranter med alt fra gourmet til pizza samt et bredt udvalg af luksuriøse barer og lounger.

Du har følgende indlogeringsmuligheder på dit ophold ombord:

 • Indvendig kahyt
  Denne kahyt er 14 m², uden vindue og indeholder eget bad med bruseniche og toilet, TV, telefon, sminke- og arbejdsbord med spejl, minibar, hårtørrer, aircondition og pengeboks. Alle indvendige kahytter er med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nogle af kahytterne har køjesenge, som giver plads til 3-4 personer.
 • Udvendig kahyt med havudsigt
  Denne kahyt er 17 m², har vindue med havudsigt og indeholder eget bad med bruseniche og toilet, TV, telefon, sminke-/arbejdsbord med spejl, minibar, hårtørrer, aircondition og pengeboks. Alle udvendige kahytter er med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nogle af kahytterne har køjesenge, som giver plads til 3-4 personer.
 • Balkonkahyt med havudsigt
  Denne kahyt er 20 m² med egen balkon på cirka 3,5 m² og indeholder eget bad med bruseniche og toilet, TV, telefon, sminke-/arbejdsbord med spejl, minibar, hårtørrer, aircondition og pengeboks. Alle udvendige kahytter med balkon er med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nogle af kahytterne har sovesofa eller køjesenge, som giver plads til 3-4 personer.

Her kan du se en oversigt over skibets dæksplan, og hvis du vil vide mere om de praktiske dele af livet ombord, kan du finde lidt om det her

NB! Alle vores kahytter er såkaldte Premium kahytter, der er de bedst placerede kahytter på skibet. Ved køb af disse har du, udover morgenmad i restauranten, også mulighed for at få kontinental morgenmad serveret direkte i kahytten. Du har tilmed frihed til selv at bestemme, hvornår du spiser aftensmad i restauranten.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 19: Startdato 03.05.2020 varighed 11 nætter

Fra 7.998,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Fly fra København, Billund, Aalborg til Milano
 • Transfer fra lufthavn i Milano til skib i Genova 
 • Krydstogtsejlads fra Italien til Aarhus
 • Helpension, drikkepenge og alle afgifter
 • Vand, te, kaffe og juice til morgenmad og frokost
 • Fri adgang til skibets swimmingpools, jacuzzis, fitnesscenter og teater
 • Alle gebyrer, skatter og afgifter

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkevarer (kaffe, vand, øl, sodavand, vin, spiritus, minibar i kahyt og lign.)
 • Spisning i specialrestauranter
 • Spabehandlinger
 • Udflugter og evt. forsikringer
Tilkøb:
 • Drikkepakke Più Gusto (cocktails, sodavand, mineralvand, varme drikke, øl, vin, mm.) - 2900 pp.
 • Drikkepakke Pranzo & Cena (vin, sodavand, øl, mineralvand i forbindelse med frokost og middag) - 1650 pp.
 • NB! Personer i samme kahyt skal vælge samme drikkepakke. Drikkepakken vælges på bookingsiden, hvor priser også fremgår.

Rejsedokumenter og forsikring:
Som hovedregel gælder det, at du skal have et pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Enkelte undtagelser kan forekomme.
Du bør ligeledes sikre dig, at du har en rejseforsikring, der dækker i de lande, hvor den danske sygesikring ikke dækker. 

NB! Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere, der alle skal være tilmeldt senest 45 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser. Vi tager forbehold for ændringer i rejseprogrammet ved flyændringer eller uforudsete ting.


Bestiller du online, betales depositum med det samme. 
Prisen kan ikke kombineres med andre kampagner eller rabatter. 

Gå til toppen af siden