Krydstogter i Middelhavet

Oplev verden fra søsiden

Drømmer du om at besøge en masse skønne Middelhavsbyer? Så tag med på et krydstogteventyr! Vi har samlet nogle skønne krydstogter, hvor du kommer forbi en perlerække af smukke kystbyer på din ferie. 

Tag med på eventyr og oplev alt det bedste Middelhavet har at byde på!

Stig med ombord på et af vores krydstogter, som tager dig forbi en masse skønne kystbyer i Middelhavet. Udforsk de mange historiske byer, smag på de lokale delikatesser, slap af på en af de mange skønne strande eller nyd udsigten af skibets store soldæk.

På et krydstogtskib finder du alt hvad du kunne drømme om, restauranter, biograf, teater, shopping-område, swimmingpool, fitness og meget mere. Glæd dig til en ferie hvor du oplever en perlerække af skønne destinationer uden at du behøver at pakke din taske sammen hver dag.

View as Grid List

2 Items

per side
Krydstogt: Aarhus-Amsterdam-Lissabon-Malaga-Barcelona-Savona m.m.

Hop ombord på det luksuriøse krydstogtskib Costa Favolosa, der tager dig på en eminent sørejse fra hjertet af Aarhus og hele vejen rundt om Vesteuropa til Savona på den italienske middelhavskyst.

  • 1 afrejse
  • 11 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra Billund
Fra 8.998,- DKK
Krydstogt: Dubai - Muscat - Aqaba - Athen - Catania - Napoli - Savona mm.

Hop ombord på det luksuriøse krydstogtskib Costa Diadema, der tager dig helt fra Dubais røde ørkensand og imponerende skyskrabere til Italiens farverige kystbyer og verdensberømte køkken. 

  • Ingen dato sat
  • 25 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra CPH eller Aalborg
Pris på forespørg