INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Sejlads i Kroatien

Yachtcharter på luksuriøs sejlbåd

NYHED ~ Vi tilbyder nu et charter cruise på en luksuriøs yachtbåd, hvor I opvartes på bedste vis.

0,00 kr
In stock
Travel Code
kr-100
Historisk sejlads på det azurblå ø-hav

Denne chartertur starter og slutter i havnebyen Trogir. I sejler Trogir til Drvenik og videre til øerne Vis, Korčula, Hvar, Hell Islands og Šolta Island. Turen går langs fantastiske kyststrækninger, middelalderlige byer, gamle landsbyer og historiske bugter. Kroatien er et land med maleriske øer, rig på historie, middelhavsvegetation og mildt klima, og den bedste måde at udforske det hele på er uden tvivl til vands og gennem nogle guidede ture til lands. 

Indkvartering

I indkvarteres på en rummelig og moderne HANSE 575 yacht.

Master Kahyt
Kahytten er placeret i den forreste del af yachten. I Master værelset har I eget bad og toilet, og masser af skabsplads. Denne kahyt er dejlig rummelig, så I altid kan trække jer lidt tilbage, hvis I ønsker at være alene. Der er placeret et loftsvindue ovenover sengen, så det første i ser om morgenen og det sidste om aftenen, er den smukke himmel. 

Dobbeltkahyt
De 2 dobbeltkahytter er placeret bagerst i yachten med dertilhørende dobbeltsenge. I dobbeltkahytten har I passende skabs- og opbevaringsplads. Der er fælles bad og toilet til rådghed. 
 
Køjesengs kahyt
I midten af båden er denne fine kahyt med køjesenge placeret. Kahytten har skabsplads til jeres tøj og egendele, og deler toilet og badeværelse med yachtens øvrige gæster. 

Indvendigt er yachten udstyret med køkken og lounge område. Den udvendige del af yachten er dejlig rummelig, med masser af mulighed for at nyde solens bagende stråler, imens det azurblå vand pisker op langs båden. I skal naturligvis læne jer tilbage og nyde at blive serviceret af bådens personale. Alle kahytterne på båden er udstyret med aircondition. 

Dagsprogram
Afrejsedato Flyselskab Afrejse info Ankomst info Transfer
22-07-2017  Norwegian Kastrup kl. 06:10 Split kl. 08:25 Ca. 1 time med bus


Dag 1: Ankomst ved havnen i Trogir, sejlads til Drvenik.

Drvenik er en lille kystby som ligger på Makarska Rivera. Byen er en gammel landsby, hvor I kan se gamle ruiner af et fort, som blev bygget til at beskytte kroaterne mod tyrkerne i gamle dage. Derudover har Drvenik ligesom de fleste kroatiske byer, nogle smukke stenstrande.

Der lægges til anker ved Drvenik, hvor I overnatter ombord.

Dag 2: Sejlads til øen Vis.
På anden dagen ankommer i til Vis, hvor i får en guidet tur rundt på øen.
Vis er en kroatisk ø og kommune i Adriaterhavet ved den vestlige kyst i Kroatien. Af alle de kroatiske øer, er Vis den, der ligger længst fra fastlandet. Vis er den yderst beboede ø i den Dalmatiske skærgård. Den bebos af blot 30.000 mennesker, og indtil 1989 var hele øen et lukket militær område.

Der lægges til anker ved en bøje eller ved havnen i Vis, hvor I overnatter.

Dag 3: Sejlads til øen Korčula.
I dag ankommer I til den historiske ø Korčula, hvor I ligeledes guides rundt i den gamle bydel. Korčula er den af øerne med mest vegetation. Den er rig på skyggefulde pinjeskove og fredelige haver med cypresser, hvilket måske gør Korčula til den smukkeste af øerne i Adriaterhavet. Korčula påstår, ligesom Venedig, at være Marco Polos fødested, så navnet Marco Polo vil I støde på overalt på øen. Korčulas’ gader er anlagt som et fiskeben med det vigtigste "ben" (gade) fra hovedporten til toppen af den gamle by.

Der lægges til kaj ved Marinaen i byen, hvor I overnatter.

Dag 4: Hell Islands til Hvar.
På fjerdedagen ankommer I til Hell Islands, hvor I via en flodtaxa transporteres til Hvar. Her vil en guidet tur rundt i den skønne by, vente jer. Hvar er en eksklusiv ferieø, med beliggenhed centralt i Adriaterhavet, ikke langt fra Kroatiens kyst. Byen er omringet af gamle mure fra det 13. århundrede.

Der lægges til kaj ved Aci Marina Palmizana, hvor I overnatter.

Dag 5: Sejlads til Stari Grad, Hvar.
I dag ankommer I til en af Europas ældste byer og det historiske hjerte af øen Hvar. Stari Grad er en af Kroatiens ældste byer, der går tilbage til 385 f.Kr., da det var en græsk koloni kaldet Faros. Byen ligger på den nordlige side af øen Hvar, og byder på flere kulturelle oplevelser. Bevæg jer gennem de farverige veje og giv jer hen til den historiske charme.

Dag 6: Sejlads til Šolta Island.
Denne dag får I muligheden for at opleve den charmerende ø Šolta. Når I nærmer jer den vestlige side af Šolta, ses en serie af billedskønne småøer sprede sig ude i havet. Det vil være muligt at tage en gåtur til klosteret Blaca på vej til Šolta. Om aftenen får i mulighed for at spise på en skøn lille restaurant. (Dette betales separat)

I overnatter ombord på yachten i Jorja bugten.

Dag 7: Sejling til Trogir.
På den sidste dag, tilbydes I en guidet tur rundt i Trogir. Historien i denne by, går mere end 2000 år tilbage i tiden. Byen har grundet dens beliggenhed, altid været en af de vigtigste byer at have herredømmet over. Igennem de sidste 2000 år har Trogir været under græsk, romersk og endda i en kort periode også fransk herredømme. De mange forskellige kulturer har i høj grad bidraget til byens kulturelle arv.

Tag en sidste dukkert og nyd den sidste sejltur imens der fyldes benzin på yachten. I ankommer til havnen i Trogir sidst på eftermiddagen.

(Ruterne kan variere pga. Vejret og andre faktorer)

Hjemrejsedato Flyselskab Afrejse info Ankomst info Transfer
29-07-2017  Norwegian Split kl. 09:10 Kastrup kl. 11:25 Ca. 1 time med bus
Bestil rejse

Send rejseforespørgsel

Yachtcharter på luksuriøs sejlbåd
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen:

 • 7 nætters cruise 
 • Fly t/r
 • Halvpension
 • Sengetøj og håndklæde
 • Snorkling udstyr
 • Drikkevarer ombord: 0,5 L vin eller 1 L øl per dag og 1 L vand per dag
 • Skipper og værtinde

  Skipperen vil tage jer rundt til de forskellige destinationer og opholdssteder. Værtinden vil lave morgenmad og aftensmad, samt gøre rent på fællesarealer.
   
 • Brændstof
 • Turist skat

Yachten er udstyret med autopilot, GPS & stikkontakter, echo sound og vindmålings indikator, VHF station, Varmesystem, 220 V shore supply & batteri oplader,  radio & CD afspiller, højtalere i loungen og cockpittet og varmt vandsbeholdere.

Tilbage til toppen