Kulturrige rejser i Vietnam

Kulturrejser i Vietnam

I Ruby Rejser tilbyder vi rundrejser i Vietnam, da vi mener, at det er den bedste måde at opleve landet på og virkelig komme ind under huden på den vietnamesiske kultur.

Vietnam har i mange år nu været et yndet rejsemål, og det er ikke uden grund

Med sin fantastisk natur, smukke paradisstrande, dramatiske historie og mange imponerende attraktioner – landet har hele 7 UNESCO World Heritage Sites – er Vietnam et utroligt spændende og flot rejseland. Kombineret med et uovertruffet vietnamesisk køkken og en utrolig stor gæstfrihed, kan du ikke undgå at blive forelsket i Vietnam.

På vores rejser til Vietnam kan du opleve alt det bedste, som landet har at byde på. Gå eksempelvis ikke glib af Ha Long Bay, et naturligt vidunder beliggende i det nordlige Vietnam. Det er en utrolig flot bugt med omkring 1600 kalkstens-klippeøer i forskellige størrelser spredt ud i bugtens smukke smaragdgrønne vand. Man tror ikke at et sådan smukt sted findes i virkeligheden, før du man ser det med egne øjne.

I storbyen Ho Chi Minh City (tidligere Saigon) kan du gå på opdagelse i historien med et besøg til Cu Chi-tunnellerne, som giver et indblik i Viet Cong-hæren og livet under Vietnam-krigen. Eller besøg nogle af byens smukke templer, hvis du er på udkig efter noget mere fredeligt, hvor du kan finde din indre ro.

Som tidligere fransk koloni tilbyder Vietnam i dag en charmerende blanding af fransk og asiatisk kultur, som bl.a. kommer til udtryk i maden. At spise i Vietnam er en kulinarisk oplevelse uden lige. Gaderne er nærmest et tag-selv-bord af herligheder inden for street food, og du må ikke tage hjem fra Vietnam, inden du har prøvet nationalretten ”pho” eller den hurtige sandwich ”bahn mi”. Det er begge retter, som kendetegner det vietnamesiske køkkens brug af friske råvarer, og som mange danskere allerede kender og har elsker. Men der er intet, der kan sammenlignes med at prøve retternes autentiske smag i hjemlandet.

View as Grid List

7 Items

per side
Set Descending Direction
 • Hanoi - Ha Long Bugt - Hué - Hoi An -Saigon - Mekongdeltaet

  15 dages eventyrlig rundrejse til Vietnams højdepunkter

  8 afrejser
  13 nætter
  Fra 12.995,- DKK
  Fly fra København
 • Hanoi - Sapa - Halong-bugten - Hué - Hoi An - Pleiku - Buen Ma Thuot - Dalat - Phan Thiet - Saigon - Mekong-deltaet

  22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam

  Ingen dato sat
  21 nætter
  Forespørg
 • Saigon - Can Tho - Chau Doc - Phnom Penh - Siem Reap - Angkor-Ttemplerne - Luang Prabang - Xieng Khouang - Vang Vieng - Vientiane - Hanoi - Halong-bugten – Hanoi

  Ruby Rejser tilbyder nu en enestående mulighed for at komme nærmere de mere ukendte dele af Indokina, hvor vi på vores færd gennem Vietnam, Cambodja og Laos får oplevet højdepunkterne i de tre tidligere franske kolonier.

  Ingen dato sat
  19 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Hanoi – Mai Chau – Ninh Binh - Halongbugten – Dong Hoi - Hué – Hoi An – Mekongdeltaet - Saigon

  En fantastisk rejse i et land med smuk natur, hvor vi tager os tid til at vandre blandt rismarkerne, overnatte hos de lokale og cykle i de små landsbyer.

  Ingen dato sat
  13 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Hanoi – Halongbugten – Hué – Hoi An – Mekongdeltaet - Saigon

  Vores populære sommerrejse, hvor vi besøger de klassiske højdepunkter, men tilbringer en nat ekstra i Halongbugten, så der bl.a. bliver tid til at sejle i kajak eller bare nyde den smukke udsigt og stemningen ombord

  Ingen dato sat
  15 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Hanoi – Halongbugten – Hué – Hoi An – Mekongdeltaet - Saigon

  Vores populære Vietnamrejse, hvor vi besøger de klassiske højdepunkter

  Ingen dato sat
  15 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Hanoi – Halongbugten – Hué – Hoi An – Mekongdeltaet - Saigon

  Vores klassiske rejse gennem Vietnams fascinerende historie og kultur, hvor eventyret begynder i den charmerende hovedstad Hanoi i nord

  Ingen dato sat
  15 nætter
  Forespørg
  Fly fra København