VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Kulturrejser

Kulturrejser & rundrejser i verdensklasse

Få din drømmerejse opfyldt med en af vores komplette kulturrejser. Kom ind under huden på den lokale kultur og bliv fascineret og imponeret over både det kendte og ukendte.

På vores kulturrejser stimuleres alle dine sanser, når du bevæger dig ind i fremmede kulturers verdener. At smage på eksotiske og lokale delikatesser, dufte til rygende gadekøkkener og blomstrende parker, blive betaget af svimlende udsyn til bjergtoppe og storby-skylines, høre lyden af travle bymidter og komplet stilhed i naturen, og ikke mindst føle historiens vingesus på store pladser og under enorme monumenter – det får unægteligt din indre eventyrer til at vågne op.

Hos Ruby Rejser har vi et hav af kulturelle rejser, både rundrejser og rejser med en fast base, der tager dig gennem spændende destinationers magiske universer. Vi tilbyder blandt andet et stort udvalg af kulturrejser i Asien. Vores kulturrejser går til ældgamle kongedømmer, storslåede nationalparker og varme lokalbefolkninger, og på alle vores kulturrejser oplever du det allerbedste af hvad destinationerne har at byde på. Destinationerne er mange, og oplevelserne store.

Tag på et asiatisk eventyr i verdensklasse på en af vores rejser til bl.a. VietnamKinaSri Lanka eller Japan. Hvad end du drømmer om at opleve en destination langt væk eller tættere på, så venter der dig en indholdsrig, historiefyldt og fascinerende rejse.

Se alle vores oplevelsesrige kulturrejser herunder!

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
per side
Samtale, deltagelse og fællesskab i smukke omgivelser

Vil du se, hvor det hele sker, og hvor de store emner bliver drøftet? Så tag med til Folkemødet på vidunderlige Bornholm. Vi kører med bus fra Jylland, og du får god tid til at fordybe dig i dansk politik.

  • 1 afrejse
  • 4 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
    Bus
Fra 5.998,- DKK
Glæd dig til 5 dage blandt vilde klippelandskaber, søpapegøjer og farverige landsbyer

Kom med på en enestående rejse til Færøerne, der byder på uspoleret natur, spændende lokalkultur og en guide der sikrer jer en hel unik oplevelse i dette stadig uspolerede ø-rige.

  • Ingen dato sat
  • 4 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København eller Billund
Pris på forespørgsel

En kulturrejse kan mange ting!

Kultur kan være mange ting og afhænger helt af den destination du besøger. Kultur kan være alt fra skyskrabere i Asiens største storbyer til frokost hos en lokal i en lille isoleret bjerglandsby langt væk fra civilisationen. Det kan være at sidde rundt om et ildsted langt mod nord og lytte til fortællinger og myter om nordlys, eller at lære at lave traditionel mad af en indfødt. Kultur er både dufte, smage, farver, natur, historier og så meget mere. Kultur kan derfor også komme til udtryk i både mad, arkitektur, et samfunds indretning, befolkningens drømme om fremtiden og meget andet.

Nogle steder er det naturen der har formet den lokale kultur, andre steder er det historien, et folks mentalitet eller noget helt fjerde, der har dannet fundamentet for en kultur. Hvilke oplevelser der venter dig på en kulturrejse, afhænger derfor helt og aldeles af hvilken destination du vælger. Men du kan være sikker på at der på vores kulturrejser venter dig unikke oplevelser hver dag!

Læs også vores blogindlæg: ”Derfor skal du vælge en kulturrejse!

Anderledes kulturrejser

På denne side har vi samlet de rejser som de fleste vil anse som klassiske kulturrejser. Er du også interesseret i at høre mere om de af vores rejser hvor den lokale kultur har dybe rødder i destinationens geografi og natur? Så kan vi også anbefale vores efterspurgte nordlysrejser, der udover muligheden for at se nordlys også giver et indblik i den lokale mentalitet, kultur og natur langt mod nord. Også på Hurtigrutens ekspeditionsrejser, både på de klassiske sejladser langs Norges kyst og sejladserne til fjernere egne som fx Grønland, Antarktis og Sydamerika, kan du opleve lokale kulturer, og hvordan disse gennem historien er blevet formet af de geografiske omgivelser, naturen og lokale traditioner.

Dine forventninger til en kulturrejse

Nogle tager afsted uden forventninger. Andre læser meget op på destinationen inden afgang og har måske derfor mange forventninger. Ligegyldig om du er den ene eller anden type, kan du være næsten sikker på at blive overrasket og fascineret i mødet med en anden kultur. Og ofte opstår de bedste og mest mindeværdige oplevelser i situationer som ikke var eller kunne være planlagt på forhånd. Så hvad end du er typen der tager afsted uden forudindtagede tanker, eller du elsker at være 100% forberedt, så husk at være åben for de uventede og overraskende oplevelser, da disse ofte er de bedste og dem du vil snakke om og mindes i mange år efter.

Vælg en kulturrejse efter dine ønsker

Vi har både rejser hvor vi går all-in på kultur, og rejser der blander kulturferie med fx aktivferie eller fokus på mad og vin. Og vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis din drømmerejse.

Tilvalgsudflugter

Skræddersy din kulturrejse efter dine ønsker med tilvalgsudflugter. På alle vores kulturrejser har vi sammensat et program der selvfølgelig allerede indeholder spændende udflugter og oplevelser. Men på rigtig mange af vores kulturrejser har du derudover også mulighed for at tilkøbe ekstra udflugter baseret på dine interesser og ønsker. Det er en fantastisk mulighed for at få endnu flere spændende oplevelser på din ønskede rejse.

 
Har du spørgsmål til vores kulturrejser? Så tøv ikke med at kontakte os.
Vi sidder klar til at svare på de spørgsmål du måtte have.

 

Ofte stillede spørgsmål
Hvad er en kulturrejse? 

Kultur er mange ting, og afspejler sig i både landets natur, historie, arkitektur, befolkning, køkken og m.m. Alt dette får du lov at undersøge og lære mere om, når du rejser til et andet land på kulturrejse.

Hvorfor skal jeg vælge en kulturrejse?

På en kulturrejse er du sikret oplevelser der giver unikke indtryk og som du sjældent glemmer. Du lærer vores skønne verdens forskelligheder at kende og lærer ligeså dig selv bedre at kender.

Hvor kan man tage på en kulturrejse?

Kultur kan du opleve i alle lande, og i hvert land er det unikt. Hos Ruby Rejser tilbyder vi primært kulturrejser til Asien, men på vores vandreferier og ekspeditionsrejser får du også en bid af destinationens kultur.