Bjergtagende sommerferie i Østrigs alper

Kør-selv ferie til Østrig

Panoramiske udsigter, majestætiske bjerge og masser af alpeidyl, sol og frisk luft venter jer i St. Anton i Tyrol. Tag familie og venner med på en fantastisk rejse gennem noget af Europas smukkeste natur.

In stock
Travel Code
KS-AT-004
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Kør-selv ferie til De Østrigske Alper
blue encircled check Oplevelseskort inkluderet i prisen
blue encircled check Flot hotel i Østrig med wellnessafdeling og pool
calendar icon1 afrejse
transport_icon/images/i/c/ico_car.png Kør selv
clock icon7 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Denne sommerrejse til Tyrol er ganske særlig. Som kør-selv bestemmer I selv hvilke oplevelser rejsen skal byde på inden I skal opleve, udforske og nyde ”Bjerglandet over dem alle”, som Tyrol også kaldes.

I bor i områdets førende ferieby, St. Anton hvor I finder et bredt udvalg af udendørs aktiviteter, butikker, restauranter og masser af leben og stemning. Som om dette ikke er nok, så har vi også inkluderet gratis entré til svømmehaller, guidede vandreture, gratis tur med svævebanen, gratis lokaltransport og en lang række andre aktiviteter.

Kort

down v arrow

*Vi gør opmærksom på, at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Ferieoplevelser for alle

down v arrow

Dag 1: Ankomst
Hvad end I har valgt at suse igennem Tyskland eller har planlagt oplevelser på vejen kan I glæde dig til et velfortjent hvil på hotellet. Nu begynder oplevelserne i Østrig for alvor.

Dag 2-7: Ferieoplevelser for alle
Den tyrolske alpeverden ligger for jeres føder. Nyd naturen, byen og de smukke omgivelser. Med det inkluderede St. Anton Summer-card i hånden, er der en lang række aktiviteter I kan foretage jer uden at have pungen op af lommen. Rejselederen vil udover at være behjælpelig med praktiske gøremål også arrangere vandreture og andre aktiviteter for både voksne og børn.

Dag 8: Hjemrejse
Efter udtjekning på hotellet bestmmer I selv om det er direkte hjem til Danmark eller om der er plads til flere mindeværdige oplevelser på hjemrejsen.

Indkvartering

down v arrow

Når I ankommer til St. Anton skal i bo på det dejlige Hotel Grischuna
Hotellet er beliggende på en lille bakketop kun ca. en halv km fra St. Antons hyggelige centrum. Værelserne er alle moderne og stilfulde indrettede og derudover finder ud også en pool, sauna, bar og en overdådig morgenbuffet.
Hotellet tilbyder dobbeltværelser, eneværelser, familieværelser til 2 voksne og 2 børn samt 3-sengsværelser til 2 voksne og 1 barn.

St. Anton Summer-card

down v arrow

Rejsen inkluderer også et St. Anton Summer-card, der giver gratis adgang til museer, tyroler-aften, svømmehaller m.fl. Derudover er der også en række gratis aktiviteter, så som yoga, bueskydning, vandring og børneprogram samt gratis offentlig transport (busser og svævebaner/kabelbaner). St. Anton Summer-card udleveres ifm. man betaler turistskatten.

Se mere her.

Vejr og klima

down v arrow

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
             

Uge 29: Startdato 14.07.2024 varighed 7 nætter

Udsolgt
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Inkluderet i prisen:

 • 7 overnatninger i St. Anton
 • 7 x morgenmad
 • St. Anton Summer-card
 • Dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen:

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Turistskat (EUR 5 pr. person over 15 år pr. nat)

  Dansk rejseleder:
  Under hele opholdet i Østrig er vores danske rejseleder til stede. Rejselederen vil udover at være behjælpelig med praktiske gøremål også arrangere vandreture og andre aktiviteter for både voksne og børn.

  Gå til toppen af siden