INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Idyllisk yogarejse til Calpe

Fokus på velvære og trivsel

På den sydspanske Costa Blanca-kyst, lidt nord for Alicante, finder du Calpe. Lige ud til havet og ved nationalparken Penyal d´Ifac. Disse fredfyldte omgivelser danner rammer for din skønne yogarejse. 

In stock
Travel Code
YOG-002

Det kan du glæde dig til

Leder du efter den perfekte destination til kombination af yoga, spa og afslapning, så er den her: Calpe. Byen ligger centralt på Costa Blanca og er virkelig en perle med rig mulighed for at være både aktiv og slappe af. Der er et hav af forskellige aktiviteter at give sig i kast med – blandt andet vandreture, bjergvandring og solbadning. Du kan også bare slappe af og nyde sommerstemningen i den hyggelige by med den gæstfrie befolkning.

Områet er en fantastisk oase med en smuk og vild natur. Kombineret med byens spændende kultur, dejlige sandstrande og det lækre spanske køkken, har du opskriften på en fantastisk yogadestination. I samarbejde med ”Event Yoga” tilbyder vi denne unikke mulighed for at kombinere kulturelle oplevelser med vandreture, spa, wellness og styrkende, dybdegående yoga. Du vil arbejde med dynamiske åndedrætsøvelser og smidigheds- og styrkeøvelser for hele kroppen. Alle niveauer kan være med.

Mia Kathrine Tholstrup-Jørgensen er indehaver af Event Yoga og yoga-instruktør på denne tur. Mia er en livsnyder og sætter pris på alt det gode livet har at tilbyde. Hun er ikke en fanatisk eller “hellig” yogi. Hun sætter pris på dejlig mad og vin i godt selskab og masser af gode grin. Mia er certificeret Hatha-yogalærer og guider dig, med blid og rolig stemme, sikkert igennem stillingerne og lægger meget vægt på at få det dybe åndedræt med hele vejen. Hendes undervisningsform er rolig men aktiv, og du opnår styrke, smidighed, balance og indre ro. Og netop roen er ikke svær at finde i disse naturskønne omgivelser, der bliver illustreret af byens fremstående særkende, den 332 meter høje kalkstensklippe Penon de Ifach. Klippen kan stortset ses fra alle steder i Calpe, og den dertilhørende lille vidunderlige naturpark er bestemt et besøg værd. 

Udover yoga-sessionerne har du i Calpe en destination, som er værd at udforske, når der ikke står yoga på programmet – både for dem som ønsker ren afslapning i hyggelige omgivelser under sydens sol og dem, der ønsker mere aktive aktiviteter.

Indkvartering

Undervejs på denne yogarejse bor vi på det 4 stjernede Hotel Diamante Beach & Spa, som ligger i et roligt og naturskønt område. Hotellet er ideelt for en yoga-rejse med ro og fordybelse, og forkæler på sin vis også krop og sjæl med indendørs pool, fitnesscenter, 3 jacuzzi'er, spa-afdeling og mulighed for wellness-behandlinger samt café pool-bar og pianobar, lobby-reception, elevator og mødefaciliteter og ikke mindst hotellets Michelin-restaurant ”Audrey´s”. 

Hotellet er beliggende centralt i Calpe i forhold til Levante-stranden og strandpromenaden (ca. 200m). Hotellet er røgfrit, og der er 3 udendørs pools omgivet af terrasser med solsenge, palmer og parasoller. Værelserne er med badeværelse, aircondition, balkon, hårtørrer, safeboks, TV, gratis WiFi og telefon. Opholdet er med halvpension. Der serveres en stor morgenbuffet rettet mod sportsfolk og andre der sætter pris på et aktivt ophold. Ligeledes aftensmaden er en stor flot buffet. På den måde kan hotellet efterkomme de flestes behov for ernæring, diæter og allergener. Inkl. til aftensmaden er vand og lokal vin.

Hotellet er beliggende: Av. Juan Carlos I 48, 03710 Calp, Alicante, Spanien.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris pr. person 
2406-06-202013-06-20207 nætter11,998,- DKKBESTIL
4103-10-202010-10-20207 nætter12,998,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
2406-06-2020711,998,- DKKBESTIL
4103-10-2020712,998,- DKKBESTIL

2 personer. Dobbeltværelse

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris pr. person 
2406-06-202013-06-20207 nætter9,998,- DKKBESTIL
4103-10-202010-10-20207 nætter10,998,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
2406-06-202079,998,- DKKBESTIL
4103-10-2020710,998,- DKKBESTIL
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Fly fra Billund til Alicante tur/retur
  • Transfer mellem lufthavn og hotel tur/retur
  • 2 daglige yoga-sessioner med vores danske instruktør
  • Ophold på hotel med morgen- og aftensmad
  • Vin og vand til aftensmaden

Ikke inkluderet:

  • Frokost
  • Drikkevarer udover vin til aftensmaden
  • Udflugter og entréer i forbindelse med udflugter
  • Afbestillingsforsikring (6% af rejsens pris)

Medbring yogamåtte, håndklæde og yogablok samt yogabælte (alternativt et tørklæde) og tøj til yoga. Yoga-lektionerne foregår i eget lokale på hotellet, på hotellets udendørsarealer og på stranden. 

Transport:
På denne rejse er der flytransport fra Billund direkte til Alicante med Norwegian.
Bagage er 20 kg indtjekket og 10 kg hånd bagage.

Udrejse: Billund-Alicante 10:45-13:50
Hjemrejse: Alicante-Billund 07:00-10:05

*Vi tager forbehold for ændringer i flytider.Minimumstilslutning:
Deltagerantal er minimum 12 personer, der alle skal være tilmeldt senest 40 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser.


Gå til toppen af siden