Rejser til Cambodia

Utæmmede landskaber og majestætiske templer

Cambodia er et fortryllende land med tætbevokset jungle, farverige templer og guldbelagte tage. Her vil du opleve en hjertevarm befolkning, en dyster historie og ældgamle ruiner, der tager pusten fra dig.

Cambodia er den perfekte blanding af sol, strand, storbyliv, historie og verdensberømt UNESCO-verdensarv.

Det sydøstasiatiske land, Cambodia, er en gave af oplevelser. Landet grænser op til Thailand, Laos, Vietnam og Siambugten, og det deler, sammen med sine populære naboer, et skønt, tropisk klima, der sikrer varme temperaturer året rundt. Det varme og fugtige klima betyder også perfekte forhold for vildt voksende jungle, våde rismarker og et mangfoldigt dyreliv, der stortrives under de eksotiske himmelstrøg.

Under et besøg til Cambodia er den livlige hovedstad, Phnom Penh, et must-see. Byen er med sine mere end 1 million indbyggere, mange museer, det Kongelige Palads og et livligt natteliv landets kulturelle og politiske centrum. Ikke langt fra hovedstadens charme finder du dog også flere eksempler på Cambodias historiske skyggesider fra det bestialske Khmer Rouge-styre, der stod bag folkemordet i 1970’erne. Et besøg på Tuol Sleng-museet og de såkaldte Killing Fields er en trykket, men vigtig oplevelse. Cambodia byder dog også på smuk historie, og beliggende mellem rismarker og flodbredder finder du byen, Siem Reap, der udgør porten til de mægtige Angkor-templer, der er et majestætisk levn fra Khmer-riget, der herskede fra det 9. til det 15. århundrede. De gigantiske stentempler er en labyrint af stejle trappetrin, smukke vægudsmykninger og utæmmelig jungle, der spiser sig ind i ruinerne, og det er ikke svært at forstå, hvorfor netop dette område er gjort til UNESCO-verdensarv.

Slutteligt byder kystbyen Sihanoukville på fantastiske strande, hvor du kan bolte dig i havets lune bølger eller købe alt fra friskfangede skaldyr til hjemmelavede smykker af de lokale sælgere.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.