Kultur i Indien

Et eventyrligt land fuld af farver

Indien er en eventyrlig verden fuld af farver, dufte og lyde. På vores rejser til Indien vil du opleve smukke templer og paladser, sydende basarer, lækker mad og en kultur fuld af kontraster.

Opdag Indiens mange sider

Med sin dramatiske historie og en fortid som knudepunkt på de sagnomspundne karavaneruter mellem Orienten og Europa, er Indien i dag et land med store kontraster mellem både rig og fattig, det kaotiske og fredfyldte, det moderne og gamle traditioner.

Indien er et stort land med mange folkeslag, mange religioner, mange sprog og mange kulturer. Og den store diversitet gør at landet ikke bare kan beskrives – men skal opleves på egen krop! På vores rundrejser til Indien kan du eksempelvis opleve den romantiske Taj Mahal i byen Agra eller Indiens historiske og største pilgrimscenter, byen Varanasi, som er et UNESCO World Heritage Site med flere ghater langs Ganges-floden, som bruges af befolkningen både til at bade og til kremationer. Oplev også, hvordan Indiens dramatiske historie med både konger og dronninger, utallige krige og engelsk kolonialisme afspejles i nutidens Delhi, hvor den gamle bydel byder på smalle gyder, kulørt folkeliv, moskeer og templer, mens du i den nye bydel finder brede boulevarder, smukke haveanlæg og storslåede bygninger bygget af den britiske kolonimagt. 

View as Grid List

2 Items

per side
Indien – Gruppevandretur i Markha-dalen

Tag med på eventyr mellem majestætiske bjergtoppe og dybe dale i den isolerede og mytiske Ladakh-provins i det nordlige Indien. En vandring gennem Markha-dalen er som at rejse tilbage i tiden.

  • Ingen dato sat
  • 13 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Pris på forespørg
9 dages rundrejse til Indiens største højdepunkter

Tag med på 9 dages intens rundrejse i Indien og oplev et kalejdoskop af lyde, dufte og farver, når du bevæger dig mellem gamle basarer, hellige bygningsværker og storslåede verdensreligioner.

  • Ingen dato sat
  • 8 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Pris på forespørg