Kultur i Italien

Et land fyldt med temperament og romantik

Italien er en romantisk verden fuld af delikate smage, stemningsfulde gader og temperamentsfulde gloser. På vores kulturrejser i Italien vil du dykke dybt ned i klassisk italiensk kultur, historie og gastronomi.

Oplev Italien

Ferie i Italien er for mange især kendt for et smagfuldt køkken, hvor lækker pasta, sprøde pizzabunde, skrappe oste og liflige vine ofte er at finde på menukortet på de rødternede duge over cafébordene. Men trods titlen som verdens største vinproducerende land og et ry som et rent trøffel-paradis byder en rejse til Italien på meget mere end fristelser for ganen.
Det sydeuropæiske land har en dramatisk og verdensberømt historie, hvor særligt det mægtige imperium, Romerriget, har sat sit mærke på verden. Voldsomme krige, stridende småstater og ikke mindst frihedskæmpende gladiatorer har trukket blodige spor gennem historiebøgerne, og hvert år hjemsøges hovedstaden af folk fra hele verden, der med egne øjne vil have et glimt af historien ved at besøge seværdigheder i Rom som Forum Romanum og Colosseum. Også hjertet og hovedsædet for den katolske tro, Vatikanstaten, lokker mange til, og med det imponerende Sixtinske Kapel og en svimlende udsigt fra Peterskirken er det ikke så mærkeligt. Finkulturen med storslåede teaterforestillinger, klassisk musik og rørende balletter blomstrer også som aldrig før.

Et overvejende subtropisk klima og en direkte udgang til Middelhavet gør samtidig Italien til et trækplaster for strand- og naturelskere. Landet har et hav af byer og seværdigheder, der bare skal opleves, og moderigtige Milano, naturrige Norditalien, verdenskendte Venedig og forførende Firenze er kun nogle af dem. Start dit italienske eventyr nu!

View as Grid List

3 Items

per side
 • Oplev Umbrien, Italiens grønne hjerte

  Fordyb dig i det italienske sprog, uanset om du er erfaren eller nybegynder. Gennem vores udvalg af kurser får du også mulighed for at prøve kræfter med enten italiensk madlavning, keramik eller tegne- og maleriteknikker. 

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 11.798,- DKK
  Fly fra København
 • Besøg hjertet af Italien

  Tag med på 15 dages fortryllende Italien-eventyr til Umbrien, hvor du i ægte højskolestil introduceres til både italiensk madlavning, sprog, kultur og historie.

  3 afrejser
  14 nætter
  Fra 11.498,- DKK
  Fly fra København eller kør selv
 • Yoga og velvære i Italien

  Montecatini Terme ligger midt i Toscana og er ”hovedstaden” for naturlig behandling og velbefindende. Fra de naturlige kilder springer det reneste vand fuld af vigtige mineraler

  5 afrejser
  7 nætter
  Fra 8.398,- DKK
  Fly fra Billund