Historie og kultur i Solens rige - Japan

Kultur i Japan

Der er fuld fart på den teknologiske udvikling i det moderne Japan, hvilket japanerne har fået til at harmonere med deres stolte og gamle traditioner. Der bliver værnet og sat en dyd i at passe på den Japanske identitet gennem den helt særlige kultur.

Opdag skønheden i hverdagen

De fleste forbinder Japan med ninjaer, sushi, tætpakkede højhastighedstog, blomstrende kirsebærtræer, karaoke og reklameoplyste storbyer. Disse ting er selvfølgelige med til at give Japan sin identitet, men på vores rejser til Japan vil du opdage, at landet også er så meget mere end det.

Japan er et meget smukt land, hvor skønheden vægtes højt. Det kommer til udtryk overalt i deres kultur og ses både i arkitekturen, haverne og maden. Hvis du vil opleve, hvordan denne stræben efter perfektion og skønhed i visse tilfælde har udviklet selv mundære hverdagsaktiviteter til noget nærmest religiøst, anbefaler vi at prøve en traditionel te-ceremoni.

Japan er teknologiens land, hvilket ikke er til at overse. Når du er blevet mættet i din jagt efter gode elektronik-tilbud i storbyernes farverige reklamejungle, er det derfor oplagt at besøge en af Japans smukke haver for at slappe af og finde din indre ro. Landets mange slotte og templer, hvor den smukke arkitektur er næsten hypnotiserende, er bestemt også et besøg værd. Og glem ikke den flotte natur og de betagende landskaber, der findes uden for storbyerne.

Hvis du er på udkig efter nogle sjove og underholdende aktiviteter, er et besøg til et karaokecenter et must. Her er målet ikke at udvikle sine popstar-evner, men i stedet af have en sjov og hyggelig aften i godt selskab – det er en aktivitet for alle, uanset sang-evner. Af andre aktiviteter kan nævnes de typisk japanske arkadehaller, hvor 80’ernes og 90’ernes spillemaskiner aldrig er gået af mode, eller opdag din indre ninja på et ninja-kursus. Overvej også at overvære en kamp i sumobrydning, som er Japans nationalsport, hvilket man først rigtig forstår fascinationen af, når man har set det live.

Japan er et slaraffenland for madelskere. Nogle af de typiske japanske retter, som du bare må prøve under din rejse i landet, inkluderer bl.a. kaiseki, sushi, tempura, soba-nudler og ramen. Men gå også på opdagelse i mere ukendte retter, og en hel ny kulinarisk verden vil åbne sig for dig.

View as Grid List

3 Items

per side
 • Kom på en kulturel rejse gennem det historiske Japan

  13 dages rundrejse til Japans kendte og ukendte højdepunkter

  2 afrejser
  12 nætter
  Fra 24.998,- DKK
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
 • Japansk eventyr med indblik i kulturen og historien

  13 dages rundrejse til Japans kendte og ukendte højdepunkter

  4 afrejser
  12 nætter
  Fra 20.998,- DKK
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
 • Gå på opdagelse i den Japanske kultur

  9 dages rundrejse til højdepunkterne i Japans fortid og nutid

  4 afrejser
  8 nætter
  Fra 16.798,- DKK
  Fly fra København eller Billund