Rundrejser til de største kinesiske kulturskatte

Kultur i Kina

Kom på en af vores kuturrejser til Kina som tager dig på en rundrejse gennem det kinesiske riges historie og kultur, og oplev forskellen mellem de hjemmelige normer og de traditionelle kinesiske normer. Oplev kontrasten mellem forgangsland og historie og kultur.

Et traditionelt land med moderne fremtidsudsigter

En rundrejse i Kina er den eneste måde, hvorpå du virkelig kan opleve dette kontrasternes land og få en bedre forståelse af kineserne som folkefærd. 

Kina var i mange år et lukket land, men siden landet begyndte at åbne sig op for omverdenen tilbage i 70’erne, er det blevet til et fascinerende og elsket rejsemål. Det er kontrasternes land, hvor tusinder af års traditioner lever videre i skøn forening med nutids storbycharme og modernitet. De fleste har nok også set klip af kinesere i alle aldre, nogle i løstsiddende tøj og andre i jakkesæt på vej på arbejde, udføre de yndefulde Tai Chi-bevægelser i parker og på pladser med skyskrabere i baggrunden.

Det tidligere kejserdømme var både stort og magtfuldt, hvilket du i dag stadig kan fornemme, når du eksempelvis besøger Den Forbudte by i Bejing, går på Den Kinesiske Mur eller fascineres af Terrakottahæren med sine ca. 15.000 unikke soldater, som kun kan betegnes som et mesterværk uden lige. Disse tre seværdigheder er alle på UNESCO’s verdensarvsliste, og de er samtidig også hvad de fleste danskere forbinder med Kina. Men Kina er et kæmpe land – og så meget mere end bare sine historiske attraktioner.

Kinas enorme geografiske størrelse giver plads til utallige, smukke naturoplevelser. Af nogle få kan nævnes Regnbuebjergene i Zhangye National Geopark; Wulingyan-området med sine over 3000 store sandstenspiller, hvoraf nogle er mere end 200 meter høje; eller Huangshan-bjergkæden, som er kendt for sine smukke udsigter med fyrretræer, tåge og granittoppe i flotte formationer, og som har været en stor inspiration i traditionel kinesisk kunst og litteratur. 

Som verdens fjerdestørste land er det umuligt as se hele Kina på én rejse. Men med en af vores rundrejser til Kina er du godt på vej. 

View as Grid List

1 Item

per side
 • Kulturel rundrejse i Kina med guide

  12 dages rundrejse til Kinas største højdepunkter og med vandredage på Den Kinesiske Mur

  7 afrejser
  11 nætter
  Fra 14.298,- DKK
  Fly fra København eller Billund