Kultur i Thailand

Nyd paradisstrande og kultur på samme ferie

Gå på opdagelse i Thailands kultur, historie og ikke mindst køkken som sikre dig oplevelser du sent vil glemme. Kom på en rejse gennem kongerigets tusindårige historie og den forvandling der er sket, besøg de buddhistiske klostre eller prøv et traditionelt thailandsk måltid.

Østens paradis

Kom med Ruby Rejser på en kulturel rundrejse i det gamle kongerige, Thailand. Thailand byder på de smukkeste naturoplevelser, og uanset om du er til paradisstrande ved Phi Phi-øerne eller til frodig og uberørt jungle med et utroligt dyreliv – ja så er Thailand stedet for dig. Derudover vil de buddhistiske rigdomme, helligheder og fredede templer tage pusten fra dig, når du besøger de mange UNESCO-seværdigheder.

Efter en dag ved stranden eller med en masse kulturoplevelser, vil du hurtigt lære at sætte pris på det udsøgte thailandske køkken, som sikrer energi og velvære til en ny dag med oplevelser. Tag med på en rejse, du sent vil glemme.

View as Grid List

1 Item

per side
18 dages kulturelt eventyr til Thailands største seværdigheder

Tag på en kulturel rejse gennem Thailand som tager dig fra smukke sandstrande, til tætbevoksede jungler og videre til de imponerende buddhistiske helligheder.

  • 2 afrejser
  • 17 nætter
  • Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Fra 15.498,- DKK