INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Skøn vintur i Umbrien

Smag på det ægte Italien

Tag med til Italiens frodige region, Umbrien, hvor naturen er betagende, maden lækker og vinene fantastiske. Du besøger lokale vingårde og osteproducenter og smager på det ægte Italien.

In stock
Travel Code
KU-017
Det kan du glæde dig til

Tag med til den frodige, italienske region, Umbrien, hvor du i løbet af 6 dage vil smage på det ægte Italien. Rejsens fokus er smagfulde druer og lokale producenter, og du vil tages gennem en verden af delikate smage og unik historie i en vinregion, der mildest talt er meget undervurderet.  

Dagsprogram

Dag 1. Afrejse
Efter afrejse fra Danmark ankommer du til til lufthavnen i Rom eller Firenze. Transferbussen kører dig direkte til hotellet, hvor du indkvarteres. Nyd omgivelserne i det smukke område inden aftenen står på en lækker aftenmenu på hotellet. 

 

Dag 2. Vingården Signæ
I dag skal du på besøg på vingården Signæ i udkanten af Montefalco. Stedet ejes af brødrene Cesarini og Sartori, som efter en lang karriere i Italiens el-industri overtog vingården for mere end ti år siden. De to brødre har automatiseret og moderniseret Signæ på en sådan måde, at mange i dag mener, at det er en af Europas mest moderne vingårde. Der er styr på alle processerne, og Signæs håndplukkede og håndsorterede druer har vundet flere priser – noget, der for få år siden var totalt uhørt for en vingård i Umbrien. De frodige marker sammen med de udmærkede druer gør dog, at vinene i området nu for alvor begynder at konkurrere med Italiens absolutte topvine.
Efter besøget på Signæ kører vi ind til Montefalco, der har lagt navn til det vindistrikt, som især er kendt for rødvinen Sagrantino. Montefalco er en lille by midt i olivenskovene med en gammel kerne bag bymuren og nyere bebyggelse udenfor. I byen spiser vi frokost (på egen regning) og har mulighed for at gå en tur i de snoede gamle gader, inden vi kører til det vinslot, der blandt andet leverer vin til den kendte danske restaurant Era Ora. Era Ora blev i 2017 kåret som verdens bedste italienske restaurant udenfor Italien. Vi besøger vinslottet – og skal selvfølgelig smage nogle af de økologiske vine, som stedet er kendt og anerkendt for! Om aftenen serveres aftensmad på hotellet.


Dag 3. Lamborghini Vinslot
Sig Lamborghini, og de fleste vil se en fantastisk gul sportsvogn for deres indre blik. Men at traktor- og sportsvognsfabrikanten, Ferruccio Lamborghini, også stod fadder til flere forrygende vine, er det de færreste, der ved. I år er det ikke desto mindre 50 år siden, at første drueplante blev sat i jorden hos Lamborghini Vinslottet i Umbrien. I dag regnes Lamborghini-vinene blandt de bedste i Italien. Vi skal selvfølgelig smage på vinene, og frokosten spiser vi på familiens restaurant, der er kåret til en af støvlelandets bedste.
Fra Lamborghini kører vi et smut forbi Italiens fjerdestørste sø, Lago di Trasimeno, hvor vi slentrer langs bredden og suger til os af autentiske oplevelse fra en af de nærliggende byer.
Om aftenen serveres en autentisk middag af en af de bedste slagtere i hele Umbrien, Alberto Bracchini, der er 2. generation i en stolt tradition af pølsemagere. Alberto kommer med et udvalg af sin fantastiske charcuterie og sine forrygende udskæringer.


Dag 4. Vin, ost og byvandring
I dag står der lokale producenter på dagsordenen. Du starter med et besøg hos den lokale osteproducent, Antonello Monni, hvis oste er berømte i hele regionen. Du skal høre om den familiedrevne virksomhed, der gennem årtier har produceret fantastiske fåreoste.
Herefter står den på guidet bytur i Montone. Frokosten indtages på egen hånd, men der tilbydes om fællesfrokost på Tipico, der er en fantastisk restaurant, som udelukkende bruger lokale råvarer (pris ca. 25/30 euro).
Om eftermiddagen besøges den lokale vinproducent Poggio Maiolo, der laver vine på druerne fra Chardonnay, Syrah og Pinot Nero. Vi skal høre om produktionen og selvfølgelig smage på udvalgte vine. Aftensmaden nydes på hotellet.


Dag 5. Castello di Montegiove og La Scarzuola
I dag besøger du Castello di Montegiove og dansk/italienske Lorenzo, der siden 2002 har drevet familiens vinslot. Castello di Montegiove er normalt ikke offentligt tilgængeligt, men vi har fået lov til at komme på besøg og få en rundvisning, som Lorenzo selv vil stå for!
Efter at have set det smukke Castello di Montegiove og hørt familiens spændende historie, skal du selvfølgelig smage de vine, der produceres på stedet, mens en let buffet nydes.
Herefter går turen til La Scarzuola - et gammelt kloster, der i 1956 blev købt og restaureret af den milanesiske arkitekt, Tomaso Buzzi, som var en kulturmand og en førende figur i det italienske tyvende århundrede. Omkring klostret byggede Tomaso Buzzi sin forestilling af en ideel by med hele syv teatre og en surrealistisk arkitektur, der omfatter strukturer og detaljer fra klassisk til middelalderlig og endda renæssancearkitektur. De forskellige stilarter er bundet sammen af overordnede elementer som trapper, der fører i flere retninger, generel ubalance og disproportion og monstrøse og fantastiske designelementer. Aftenen byder på en lækker afslutningsmiddag på hotellet.

 

Dag 6. Hjemrejse
Med en masse gode oplevelser (og måske et par flasker god vin) i kufferten vendes næsen nu hjemad igen.

Indkvartering

Vi overnatter hele ugen på Hotel Fortebraccio***, i byen Montone. Montone er for nyligt blevet kåret til at være blandt de 100 smukkeste byer i Italien. Og byen lever i den grad op til den udmærkelse!

Det nyligt renoverede hotel Fortebraccio ligger lige udenfor den middelalderlige mur, der omgiver Montone. Udsigten fra hotellet ud over den smukke umbriske landside er fortryllende.  På hotellet er der en smuk terrasse med pool og panoramaudsigt. Receptionen, indretningen og servicen helt i top – og som gæst er du garanteret et roligt og afslappende ophold. Hotellet har egen restaurant samt et mindre wellness-område med bl.a. sauna og jacuzzi. Udenfor på den hyggelige solterasse finder du en swimmingpool.

Alle værelser er moderne indrettet i varme farver og har eget bad og toilet samt air conditioner, minibar, pengeskab, telefon, hårtørrer, tv og WiFi. Hotel Fortebraccio har ikke deciderede enkeltværelser, så gæster der bestiller et enkeltværelse vil blive indkvarteret på et dobbeltværelse til enkeltværelsesbrug. 

 • SUPERIOR-værelser: Rummelige værelser med  balkon/ terasse. På 2. og 3. etage.
 • COMFORT-værelser: Værelserne er mindre end superiorværelserne og er uden balkon/terasse. På 1. etage.
 • CLASSIC-værelser. Værelserne er lidt mindre end COMFORT-værelserne og er uden balkon/terasse. På 1. etage.

I restauranten tilbyder kokken en spændende menu, der kombinerer traditionelle retter med det internationale køkken, der alle er lavet med friske højkvalitets lokale råvarer og serveret i en varm, moderne og behagelig atmosfære.

Bestil

1 person. Enkeltværelse

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris pr. person 
4028-09-201903-10-20195 nætter10.398,- DKKBESTIL
1902-05-202007-05-20205 nætter10.998,- DKKBESTIL
4026-09-202001-10-20205 nætter10.998,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
4028-09-2019510.398,- DKKBESTIL
1902-05-2020510.998,- DKKBESTIL
4026-09-2020510.998,- DKKBESTIL

2 personer. Dobbeltværelse

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris pr. person 
4028-09-201903-10-20195 nætter9.498,- DKKBESTIL
1902-05-202007-05-20205 nætter9.998,- DKKBESTIL
4026-09-202001-10-20205 nætter9.998,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
4028-09-201959.498,- DKKBESTIL
1902-05-202059.998,- DKKBESTIL
4026-09-202059.998,- DKKBESTIL
Praktiske Informationer

Rejsen inkluderer:

 • Flytransport inkl. bagage fra København tur/retur
 • Transfer mellem lufthavn og hotel tur/retur
 • 5 nætter på Hotel Fortebracchio
 • 5 x morgenmadsbuffet
 • 5 x aftenmenu
 • Udflugter som beskrevet i programmet
 • Besøg og smagsprøver hos osteproducent
 • Besøg med vinsmagning og frokost på Lamborghini´s vingård
 • Besøg og vinsmagning hos Era Ora vinslot
 • Poggio Maiolo, vinsmagning 
 • Besøg og vinsmagning hos Signæ
 • Besøg, vinsmagning og let frokost Castello di Montegiove:
 • Transport i forbindelse med udflugter
 • Lokale turistskatter
 • Dansk rejseleder

Rejsen inkluderer ikke:

 • Drikkevarer
 • Frokost (ud over de der er nævnt i programmet)
 • Eventuelle ekstra udflugter/arrangementer
 • Afbestillingsforsikring (6% af rejsens pris)

Tillæg:

 • Fælles frokost i Montone – Tipico                     kr. 225,-

Gå til toppen af siden