INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Yoga, spa og wellness i Montecatini Terme

Yoga og velvære i Italien

Montecatini Terme ligger midt i Toscana og er ”hovedstaden” for naturlig behandling og velbefindende. Fra de naturlige kilder springer det reneste vand fuld af vigtige mineraler

In stock
Travel Code
YOG-001

Hvad du kan glæde dig til

Oprindeligt blev Montecatini kendt for det healende drikkevand, men siden har der udviklet sig en tradition med termiske bade, hvor utallige former for behandling er muligt. Byen blev grundlagt som et spa-center i det århundrede gamle Castello, der i dag er Montecatini Alto den knejsende fæstningsby over Montecatini Terme. 

Den gamle bydel, Montecatini Alto, ligger på bjerget over byen, og er absolut et besøg værd. Bare det at køre op til bydelen med verdens ældste funicular (tandhjuls bjergbane) er hele turen værd. Og når I først er kommer til toppen overraskes I af den fantastiske udsigt over Montecatini Terme og hele Valdinievole-dalen. Herfra kan man gå lidt rundt i de gamle gader og slappe af på en af byens caféer eller restauranter. 

Byen er omgivet af vinmarker og olivenlunde, og tilbyder mange gode muligheder for f.eks. vandreture, eller udflugter til f.eks. Pisa, Firenze og Pistoia.

Termiske bade

Montecatini's varme kilder er Italiens vigtigste termal-center og blandt de bedste i Europa og de har været kendt siden Romer-tiden. De historiske Maona Terme ligger på vejen der fører op til Montecatini Alto og er en naturlig grotte med hele to søer. Den første er 20 m dyb og 200 m lang og ligger lige inden for indgangen, mens den anden ligger for enden af en række tunneller med stalagmitter og stalaktitter, der nærmest frembringer billeder fra Dantes Inferno. De healende kilder har gjort mange toscanske byer til populære feriemål helt tilbage til romersk tid. Ingen steder er dog lige så appellerende som Montecatini Terme, der må siges at være spa-byernes hovedstad. I Il Parco delle Terme, der dækker et areal på 260.000 kvm, finder I hele 8 kurbade, hvoraf det mest imponerende, Tettuccio, har eksisteret siden 1400-tallet. De termiske bade er ikke som vi kender det, wellness-bade. Vandet er kendt for sine healende egenskaber, som bl.a italienere kan blive ordneret, som en del af behandling. Ligeledes kan italienere, over sygesikringen, blive ordineret behandlinger og udrensninger, samt behandling for div. hudsygdomme. 

Program

Udover de daglige yoga sessioner, vil vores yoga instruktør tilbyde at arrangere udflugt til f.eks. Lucca, vandretur til Montecatini Alto og besøg på hyggelig familiedrevet vin- og olivengård. 

Yoga med Mia og Event Yoga

Mia Kathrine Tholstrup-Jørgensen er indehaver af Event Yoga og yoga-instruktør på denne tur. Mia er en livsnyder og sætter pris på alt det gode livet har at tilbyde. Hun er ikke en fanatisk eller “hellig” yogi. Hun sætter pris på dejlig mad og vin i godt selskab og masser af gode grin. Mia er certificeret Hatha-yogalærer og guider dig, med blid og rolig stemme, sikkert igennem stillingerne og lægger meget vægt på at få det dybe åndedræt med hele vejen. Hendes undervisningsform er rolig men aktiv, og du opnår styrke, smidighed, balance og indre ro. Og netop roen er ikke svær at finde i disse naturskønne omgivelser. 

Indkvartering

Hotel Croca di Malta

Det 4-stjernede Grand hotel Croce di Malta danner rammen for denne yoga og wellness rejse. Et klassisk italiensk hotel, centralt beliggende i Montecatini Terme og som nabo til parken, hvor de 8 termiske bade ligger. Hotellet er placeret i rolige omgivelser, men samtidig med kort afstand til hovedgaden med de mange butikker og restauranter. Der vil dagligt være yoga både morgen og/eller sidst på eftermiddagen.
Hotellet har restaurant, bar, lounge, reception og gårdhave med swimmingpool. Desuden har hotellet et indendørs spa- og wellness-område med swimmingpool, sauna, jacuzzi, dampbad, koldtvandsbade, motionsrum, solstole og hvileområder som kan benyttes mod betaling (20% rabat). Der er mulighed for diverse behandlinger (egenbetaling), og vi har vores eget lokale til yoga, hvis ikke vi vælger at lave yoga udenfor eller i parken tæt ved hotellet. Der er gratis Wifi på hele hotellet. Værelserne er alle med eget badeværelse, hårtørrer, Sat-TV, aircondition, minibar og safeboks. Opholdet inkluderer stor morgenmadsbuffet. Forplejningen er startende med morgenmad dagen efter ankomst og afsluttende med morgenmad på afrejsedagen. Det er muligt at tilkøbe aftensmenu på hotellet. 

Bestil

1 person. Enkeltværelse

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris pr. person 
3812-09-202019-09-20207 nætter12.198,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
3812-09-2020712.198,- DKKBESTIL

1 person. Delt dobbeltværelse

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris pr. person 
3812-09-202019-09-20207 nætter9.998,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
3812-09-202079.998,- DKKBESTIL

2 personer. Dobbeltværelse

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris pr. person 
3812-09-202019-09-20207 nætter9.998,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
3812-09-202079.998,- DKKBESTIL
Praktiske Informationer

Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.
Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato.)

Prisen inkluderer:

  • Flytransport fra Billund til Firenze t/r
  • Transfer mellem lufthavn og hotel t/r
  • 1-2 daglige yoga-sessioner med vores danske instruktør
  • Ophold på hotel med lækker morgenmadsbuffet


Ikke inkluderet:

  • Frokost og aftensmad
  • Drikkevarer
  • Udflugter og entréer i forbindelse med udflugter
  • Afbestillingsforsikring (6% af rejsens pris)

Medbring yogamåtte, håndklæde og yogablok samt yogabælte (alternativt et tørklæde) og tøj til yoga. Alt efter vejret foregår yoga-lektionerne i eget lokale på hotellet, på hotellets udendørsarealer samt i parken. 

Fly med Lufthansa i 2020:

Fra Billund 

Afrejse Ankomst
Billund - Firenze  06:25 13:50
Firenze - Billund 14:35 18:15

**Vi tager forbehold for ændringer i flytider.

Vi flyver fra Billund til Firenze med mellemlanding i Frankfurt. Flytransport inkluderer 20 kg. bagage, samt håndbagage.

Minimumstilslutning

Deltagerantal er minimum 12 personer, der alle skal være tilmeldt senest 30 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser.

Gå til toppen af siden