INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

La Casona del Patio ★★★★

Santiago del Teide - Tenerife - Spanien

Nyd din ferie på det luksuriøse 4-stjernede hotel. Moderne og aktivt hotel placeret tæt på naturen, med en smuk udsigt. Prøv en af de to lækre restauranter på selve hotellet, og mærk historien fra området.

In stock
Travel Code
ES-H-002

Indkvartering

Hotel La Casona del Patio har en fantastisk placering i Santiago del Teide på den vestlige side af Tenerife, omgivet af smuk natur og tæt på naturparken Teno. Hotellet er kendt som base for aktive ture, fx cykelture og vandreture. Hotellets fine udvalg af værelser er alle indrettet i varme farver med moderne udstyr, aircondition og gratis wifi, så man ikke skal mangle noget. Nyd den smukke udsigt ud over landskabet fra terrassen eller hotellets hyggelige have, og bliv inspireret til at tage en tur i det grønne. Andre faciliteter inkluderer fitnessrum, kaffebar, bibliotek og en døgnåben reception.

Hotellet har to restauranter, hver med sin helt egen stil. Vil man gerne fragtes tilbage i tiden er restauranten der er inspireret af det 17. århundrede et oplagt valg. Her serveres unikke retter der stammer fra opskrifter fra lokalområdet, tilberedt i en træfyret ovn. Er man til det lidt mere moderne, kan man besøge deres 1909 restaurant i hovedsalen, som dog stadig har et historisk præg. I loungen og baren serveres bl.a. forfriskende drinks og diverse kaffevarianter.

Tidligere gæster roser især den gode mad, det hjælpsomme personale, de idylliske ude-og fællesarealer og den afslappende atmosfærre.

Bestil

Send rejseforespørgsel

La Casona del Patio ★★★★
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev

Gå til toppen af siden