INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Hotel Belle Aurore

Clubhotel til La Marmotte

Bo på dette hyggelige, lille skihotel under din deltagelse i cykelløbet La Marmotte. Her er der masser af plads til afslapning og ro efter nogle hårde ture på cyklen.

In stock
Travel Code
COL-048
Det kan du glæde dig til

Bo på det hyggelige Hotel Belle Aurore under din deltagelse i cykelløbet La Marmotte. Hotellet ligger lidt trukket væk fra hovedgaden, men alligevel tæt ved målstregen og centrum af Alpe d'Huez – kun ca. 200 meter til centrum. Opholdet er inklusiv halvpension og stedet hyggelige atmosfære er perfekt til afslapning efter nogle lange cykeldage. På Race Dag kan du glæde dig til at solidt morgenmåltid, der serveres på hotellet fra kl. 04:00-05:00.

Indkvartering

Hotel Belle Aurore er et skønt klubhotel, der i store dele af året anvendes primært til glade skigæster. Dets centrale placering midt i Alpe d'Huez gør det dog også til en perfekt indkvartering for deltagere i La Marmotte. Hotellet har fine dobbelt-, 3 -sengs og enkeltværelser, og alle værelser er med bad og toilet. Nogle værelser værelser har også balkon. Der er et begrænset antal enkeltværelser. Opholdet på hotellet er inklusiv halvpension, og på RaceDay vil der være lækker morgenmad fra kl. 04:00-05:00.

Hotellets adresse:
Route du Signal - 38750 Alpe d Huez

Bestil

Send rejseforespørgsel

Hotel Belle Aurore
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • 4 nætter på hotel Belle Aurore
  • Halvpension under opholdet
  • Kør-selv til destinationen

Transport:

  • Opholdet er med transportformen kør-selv, hvilket betyder, at du selv skal sørge for at komme til Alpe d´Huez
  • Vi tilbyder cykeltransport - Se mere på bestillingssiden eller her

Afrejse fra Kastrup med SAS til Geneve og hjemturen fra Geneve til Kastrup

Udrejse: 04 juli CPH - GVA Kl. 11:00 - 13:00 
Hjemrejse: 08 juli GVA - CPH Kl. 11:05 – 13:05

 

La Marmotte:
Læs om cykelløbet La Marmotte.

 

Deleværelser:
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

Gå til toppen af siden