VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Langtidsrejser

Langtidsferier med et aktivt tvist

Ønsker du at komme på en langtidsferie, hvor det ikke kun er motion, der er på dagsordenen, men også udflugter, hvor du får udforsket fremmede kulturer og smuk natur? Tag på en langtidsrejse med dansk rejseleder.

Perfekt kombination af livsnyderi og aktiviteter

Ruby Rejsers langtidsferier er helt unikke. Ikke alene får du nogle skønne uger i et behageligt klima på et tidspunkt, hvor vejret herhjemme er gråt og trist, du får også mulighed for at deltage i et stort udvalg af kulturelle udflugter, aktiviteter og tilrettelagt motion. Så selvom du er på ferie, kan du stadig opretholde en sund livsstil kombineret med oplevelser og afslapning under sydens sol.

Sådan bor du på en langtidsferie med Ruby Rejser
På vores langtidsferier bor du på nøje udvalgte hoteller, hvor du finder et udvalg af sports- og motionsfaciliteter. Det kan f.eks. være tennisbaner, cykeludlejning, motionscenter og swimmingpools. Som oftest kan du vælge at bo i en lejlighed med køkkenfaciliteter eller i et veludstyret hotelværelse.

Sådan spiser du på en langtidsferie med Ruby Rejser
Morgenmad er altid inkluderet i rejsens pris. Aftensmåltiderne vil I nogle tilfælde være inkluderet og i andre tilfælde være mulige at tilkøbe. Der vil altid være et udvalg af grønsager, salater og lign. til hvert aftensmåltid.

 

Læs mere
Se et udvalg af vores rejser herunder
per side
Italien | ”La dolce Vita” på Middelhavets smukkeste ø

På denne spændende langtidsferie får du god tid til at nyde Siciliens mange herligheder. Du kan også få pulsen op når vi oplever Siciliens seværdigheder, og når vi tager på eventyr i den gudesmukke natur.

  • Ingen dato sat
  • 21 nætter
  • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
    Egen transport
Pris på forespørgsel
Oplev Korsriddernes ø på en skøn langtidsferie med rejseleder

En ferie fyldt med afslapning, aktiviteter i smuk natur og fantastiske oplevelser. Du kommer både ned i tempo og får pulsen lidt op, samtidig med at du oplever den charmerende ø i Middelhavet.

  • Ingen dato sat
  • 21 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København eller Billund
Pris på forespørgsel

Ruby Rejsers vært og rejseleder

Når du ankommer på dit rejsemål, bliver du mødt af Ruby Rejsers danske vært og rejseleder. Han eller hun vil være på rejsemålet under hele dit ophold. Rejselederen vil også deltage på de inkluderede udflugter og i de aktive indslag. Endelig vil rejselederen også arrangere ekstraudflugter og aktiviteter, som man kan tilmelde sig, hvis man har lyst. Det kunne f.eks. være en vandretur på stranden, en cykeltur langs promenaden eller en vinsmagning i bjergene.
 

Kulturelle udflugter er altid inkluderet

Lige meget hvilket langtidsrejsemål du vælger, får du nogle kulturelle udflugter med i købet. Udflugterne er med dansktalende rejseleder og i nogle tilfælde også lokale guider. Udflugterne vil som oftest indbefatte rejsemålets største seværdigheder, men vi går også bag facaden og viser dig steder, som ikke står oplyst i guidebøgerne.

Bygning på Malta Det smukke hav på malta

5 grunde til at du skal tage på langtidsferie med Ruby Rejser

- Du får en lang rejse med meget inkluderet til en god pris

- Du har altid en dansk vært og rejseleder, der hjælper med alt det praktiske

- Du får mulighed for at være aktiv, selvom du er på ferie

- Du rejser uden for højsæsonen og oplever derfor færre turister og mere autentisitet

- Du rejser i en periode, hvor vejret i Danmark er koldt og gråt