MS Finnmarken

Skibet M/S Finnmarken - Hurtigruten - Ruby Rejser

MS Finnmarken – Kronjuvelen


MS Finnmarken har været en fast del af Hurtigrutens flåde siden 1912 og dette er det tredje skib til at bære navnet. Hun er en af de større skib, med kapacitet på 1000.

Skibet bliver også betegnet som det lidt mere luksuriøse, fordi det er det eneste skib, der har jacuzzi og swimmingpool på dækket. Stilen på skibet er Art Deco, som kendetegnes af brugen af aluminium, stål, zigzag mønstre, afskårne former og spændstige kurver.

Skibet er et ekspeditionsskib, som sejler langs Norges kyst. Et ekspeditionsskib betyder, at der om bord vil være et ekspeditionsteam, som tager dig med på en mere aktiv rejse, hvor de f.eks. laver foredrag og aktiviteter ombord.

 

Renovering/Ændringer i 2020/2021:

I 2020 vil skibet gennemså en af de største enkelte opgraderinger i Hurtigrutens historie. Alle fællesområder, kahytter og suites vil blive opgraderet. Der vil komme 3 forskellige restauranter - Aune, Fredheim og Lindstrøm. 

Du kan slappe af ved poolen, de to spa-bade eller panorama saunaen. Der kommer også et nyt træningslokaleog wellness område. Hele skibet vil få et moderne og en elegant stil. 

Skibet vil blive omdøbt til MS Otto Sverdrup i januar 2021. Otto Sverdrup er en af Norges mest kendte polarhelte, og stod på ski over Grønland og kaptajn på skibet "Fram". 

Eksempel på kahyt efter renovering:

 

 

Fakta om MS Finnmarken / MS Otto Sverdrup

Byggeår: 2002
Ombygges 2020 og i 2021 får det nyt navn
Byggested: Kleven verft,Ulstein
Ant. passagerer: 919
Køjer: 540
Bilpladser: 47
Bruttoton: 15690
Længde: 138,5
Bredde: 21,5
Fart: 18


Dæksoversigt

Find information om kahytskategorier her