MS Santa Cruz II

2 people kayaking in front of the ship Santa Cruz II.

MS Santa Cruz II

Dette slanke og rummelige skib har en indretning, der giver dig mulighed for at nyde din sejlads på alle mulige måder. Nyd lækker mad i den hyggelige restaurant, lær om nye ting sammen med de andre rejsende i videnskabscentret, eller måske vil du bare mingle lidt på de mange dæk? Mens du udforsker Galápagos, har du mulighed for aktivt at engagere dig i aktiviteter og nye oplevelser. Efter en dag i Darwins fodspor vil du nyde at komme tilbage til skibet til en afslappet atmosfære med den bedste service, der findes. Faciliteterne på MS Santa Cruz II appellerer til alle verdens opdagelsesrejsende.

MS Santa Cruz II er miljømæssigt bæredygtig og drives socialt bevidst i forhold til lokalsamfund, og driften er CO2-neutral.

Faciliteter ombord

 • Beagle Restaurant – en utrolig spiseoplevelse

På det nederste dæk ligger den fremragende og store Beagle Restaurant – et sted, der forkæler dine sanser og glæder din gane med alle de udsøgte kulinariske tilbud.

MS Santa Cruz II har et team af uddannede medarbejdere, der bruger økologiske fødevarer fra lokalområdet til tilberedelsen af hver eneste ret. Dette skib har en Le Cordon Bleu (en uddannet gastronomidirektør) og tilbyder en bred vifte af kulinariske oplevelser, der omfatter alle diæter og præferencer. Hvert eneste måltid, der serveres ombord, er simpelthen udsøgt.

 • Expedition Lounge & Bar, videnskabscenter og bibliotek

Expedition Lounge i fronten af skibet er komplet med sin forfriskningsstation og bibliotek og et fantastisk sted at beundre Galapagosøernes skønhed indefra. Videnskabscentret inkluderer et glasskab, et mikroskop og en kopi af en hvals rygsøjle, hvilket gør det til et perfekt læringsområde i forhold til vores videnskabelige aktiviteter.

 • Panorama Bar & Lounge

Dette store og godt oplyste område er ikke blot den primære bar, men også det sted, hvor de fleste af skibets begivenheder finder sted (f.eks. velkomst- og farvelcocktail), og det fungerer også som et ideelt sted for foredrag. Det er det ideelle sted at slappe af med Wi-Fi-hotspot og direkte adgang til vores al fresco-terrasse.

Sociale områder

De sociale områder over hele MS Santa Cruz II giver de rejsende mulighed for at konversere med andre om deres passion for at rejse. Der er flere forskellige dæk, herunder Ocean, Horizon, Panorama, Expedition og Sky. Hvert eneste område tilbyder gæsterne et behageligt opholdsområde og en uforstyrret udsigt over de nærliggende øer. Hvert eneste socialt område er udsøgt.

Sky-dækket

Sky-dækket indeholder områder, hvor gæsterne kan slappe af og nyde deres Galapagos-ekspeditioner, samtidig med at de nyder solen øverst på skibet. Soldækket og motionslokalet er placeret her.

Panorama-dæk

Gæsterne kan nyde Galapagosøernes landskaber på den bageste terrasse, der også fungerer som et område, hvor man kan nyde Happy Hour eller friskgrillede snacks. På samme dæk er gæsterne også velkomne til at hænge ud i den indendørs Expedition Lounge & Bar eller besøge vores moderne kommandobro.

Boblebade

Få en dejlig afslappende tid i vores to boblebade med plads til 5 gæster i hvert. Placeringen på Expedition-dækket er ideelt.

Motionslokale

Vores motionslokale er udstyret med yogamåtter, et vægtsæt, to løbebånd, to kondicykler og en elliptisk træner til de gæster, der ikke ønsker at komme ud af form.

Kahytter og suiter

Ombord på skibet er der 50 krydstogtskahytter, der giver rigelig plads til hver eneste gæst. Hver eneste kahyt har eget badeværelse. Der er muligheder for både enlige rejsende, par, grupper og familier.

Receptionsområdet

Receptionen er placeret i skibets primære, midterste område og er det sted, hvor du finder den centrale opslagstavle med det daglige program og andre værdifulde oplysninger om ekspeditionsoplevelsen.

Bæredygtighed og bevarelse

Hurtigrutens ekspeditionskrydstogter til Galapagos er kulstofneutrale. Med hvert eneste ekspeditionskrydstogt til Galapagos vil gæsterne bidrage direkte til beskyttelsen af biodiverse skove i det nordvestlige Ecuador, der af UNESCO er blevet udnævnt til biosfærereservat i 2018.

Fakta om MS Santa Cruz II

 • Byggeår 2002
 • Renoveret 2021
 • Skibsværft ASENAV Shipyard (CHL)
 • Passagerkapacitet 90
 • Brutto last 2664 ton
 • Længde 71,8 m
 • Ræling 13,4 m
 • Fart 10,5 knob

Dækplan