MS Trollfjord

Hurtigruten | Ekspeditionsskib

Dette henrivende ekspeditionsskib tilbyder dig klassisk, moderne komfort og prisvindende fællesarealer, som du kan nyde, mens du gæster skibet på en fantastisk tur langs Norges kyst.

In stock
Travel Code
HR-102

Indkvartering

down v arrow

Dette spektakulære skib er opkaldt efter den legendariske Trollfjord i Vesterålen, som er helt unik. MS Trollfjord er en af Hurtigrutens moderne klassikere, og det vandt en Shippax Award i 2003 for design og fællesarealer. Indenfor er der pragtfuld komfort i vidtåbne faciliteter samt indretning, der i vid udstrækning anvender norsk træ og sten. På skibet er der desuden fitnessrum, som gæsterne kan fornøje sig med, og derudover er der mulighed for at få en kahyt med balkon, hvis man ønsker dette. Af andre faciliteter tilbyder skibet blandt andet et stort udvendigt soldæk, et bibliotek med et bredt udvalg af litteratur og en butik fyldt med basisvarer og souvenirs. 

Dæk 9, som er det møblerede, udvendige dæk, ligger øverst på skibet, og her kan man gå hen for at få frisk luft. Her finder man desuden panoramasaunaen og det udvidede motionsrum, hvor vinduerne, der går fra gulv til loft, gør det muligt at betragte de vidunderlige snelandskaber, mens du træner. Slutteligt befinder skibets showkøkken sig også på dette dæk, og her kan du nyde de talentfulde kokkes kulinariske færdigheder i form af smagsprøver og lokale drikkevarer. Skibets primære restaurant ligger på dæk 5, og den serverer alle tre daglige måltider.

Skibet er et ekspeditionsskib, som sejler langs Norges kyst, og det betyder, at der vil være et ekspeditionsteam ombord, som tager dig med på en aktiv rejse, hvor der vil være forskellige aktiviteter og foredrag undervejs.

Find information om kahytskategorier her

 

Fakta

  • Byggeår: 2002

  • Renoveret: 2023

  • Byggested: Rissa, Fosen, Norge

  • Passagerkapacitet: 500

  • Bruttoton: 16140

  • Længde: 135,75 m

  • Ræling: 21,5 m

  • Fart: 15 knob
      

Dækoversigt

Dækoversigt Dækoversigt

Bestil

Send rejseforespørgsel

MS Trollfjord
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow
Gå til toppen af siden