Storslået langrend i varieret fjeldterræn

Mysuseter - Skiferie

Skiferie i Norge med storslået langrend

 

 

Storslået langrend i og ved Rondane Nationalpark

Fællesrejser til et skisted, der byder på langrend med store naturoplevelse, og som er nærmeste nabo til den skønne nationalpark Rondane med et fantastisk sceneri af de smukke 10 fjeldtoppe over 2000 m. Spænd skiene på fødderne lige fra fjeldstuen og nyd lyden af den knitrende sne og vindens sagte hvislen, mens du retter blikket mod de flotte fjeldtoppe i Rondane. Her får du skiferie for både ben og øjne i ét af Norges allersmukkeste langrendsområder med løjper for enhver smag og kondition.

Højfjeldsområdet ligger øst for Gudbrandsdalen og er kendt for sit østlandsklima, der giver høj snesikkerhed og mange solskinsdage.


Langrend

Rondane er et eldorado for naturelskere og de maleriske kulisser byder på 100 km preparerede løjper samt 50 km afmærkede løjper. Skiterrænet går igennem tæt skov og birkekrat, ad langstrakte vidder og over frosne søer. Højeste punkt for langrendsløjperne er 1510 moh - laveste 850 moh.

Mysuseter ligger lige ved porten ind til nationalparken og der er skønne og korte turmuligheder til bl.a. Rondvassbu, Peer Gynt Hytten, Glitterdalen og Tjønnbakken. Den kendte 160 km lange Trollløype, der starter på Høvringen og går helt til Lillehammer går lige forbi Mysuseter Fjeldstue.  

Spænd skiene på og du har lige uden for døren et utal af skønne langrendsløjper.