Svalbard – en øgruppe fuld af oplevelser!

Nyhed

I løbet af årets gang oplever Svalbard en kæmpe kontrast mellem vinterens konstante mørke og midnatsolen om sommeren. Resultatet er et enormt udvalg af mulige oplevelser og stor variation i de aktiviteter og udflugter du kan glæde dig til på vores rejser. 

Nordlys
Drømmer du om at opleve nordlyset? Med vores nordlysrejser får du de bedste betingelser for at opleve det flotte naturfænomen. Kom bl.a. med til en hyggelig nordlysaften med mad, bål og nordlysfortællinger på nordlyscampen Camp Barentz.

På disse rejser har du mulighed for at opleve nordlyset:

Hundeslædekørsel
Oplev på egen krop den traditionelle transportform som stadig bruges i de arktiske egne den dag i dag. Mærk adrenalinen når de glade og ivrige hunde leder dig igennem de smukke og storslåede landskaber. 

På disse rejser er det mulighed for hundeslædetur:

Sejlads
Stig med ombord på et af Hurtigrutens skibe og oplev Svalbards usædvanlige arktiske landskab både fra vandsiden og på land. Se om du kan spotte vågehvalernes runde rygge, remmesæler der solbader på isflager, eller isbjørnen i sit naturlige miljø.

Vil du opleve Svalbard fra vandsiden? Vælg en af vores sejladser med Hurtigruten:

Isgrottebesøg
Kravl med ind i et af vinterens smukke kreationer med et besøg i en glitrende, krystalagtig isgrotte og lad dig fascinere af naturens enorme kræfter og evne til at forme et sandt islandskab. 

Du kan besøge en isgrotte på følgende rejser:

Et fascinerende dyreliv
Med solens tilbagevenden i foråret øges også mulighederne for at opleve det lokale dyreliv. Hold derfor udkig efter den lokale fauna og se om du kan spotte svalbardrenen, polarræven eller måske endda isbjørnen.

De bedste rejser til at opleve det lokale dyreliv er:

Alle disse oplevelser plus mange flere venter dig på Svalbard.
Er du blevet fristet? Se alle vores Svalbardrejser.