Skab herlige ferieminder i påskens helligdage

Nyhed

Med forårets lysere dage liver naturen op og gør årstiden til et af de fineste tidspunkter at rejse på. Udnyt derfor påskens helligdage til at skabe nye skønne ferieminder. Uanset om du er til kulturrejser eller aktive ferier, så får du her en masse gode bud på, hvor du kan tage hen i din påskeferie. Her får du en række bud på, hvor din påskeferie kan gå hen. 

Eventyr på Svalbard

I påsken når solen efterhånden igen over horisonten på Svalbard, og de lange lyse dage giver dig virkelig mulighed for at opleve Svalbards arktiske natur. Hold bl.a. udkig efter svalbardrenen, polarræven og måske endda isbjørnen. 

Udsigt Svalbard Hundeslæde på Svalbard Svalbardren i vildmarken

Vandreferier

Foråret er et optimalt tidspunkt at snøre vandrestøvlerne og begive sig ud på oplevelse i naturen. Her spirer livet, mens temperaturerne holder sig på et behageligt niveau. Tag fx på påskevandring på en af disse 5 ture:

Vandrer på Madeira Amalfikysten i April Vandrere i Tramuntana-bjergene

Cykelferier

Påsken er et eminent tidspunkt tage på cykelferie i Europa. Her venter store kulturoplevelser, når du bevæger dig rundt i landskabet. I påsken kan du hoppe i pedlaerne på cykelferier disse:

Cataloniens smukke kyst Cyklister på Mallorca Cyklister ved Bodensøen

Cykelkrydstogt i Holland

Det flade landskab i Holland er perfekt til rolige cykelture gennem det spirende forårslandskab. Det kan du i påsken kombinere med dejlig afslappende sejlads på de hollandske floder. Vi har to ruter i Holland, en nord- og en sydrute.

Cyklister ved MS Sir Winston i Holland Tulipanmark i Keukenhof Cyklister på vejen i Holland

Kulturrejser i Asien

I påsken 2020 kan du også komme med på et par yderst interessante kulturrejser til Asien, hvor du virkelig kommer tæt på de lokales liv og oplever deres helt særlige kultur.

Skib på Ha Long-Bugten Mennesker ved Pagode i Kina Lokale på cykel i Vietnam