5 gode grunde til at vælge en nordlysrejse

5 gode grunde til at vælge en nordlysrejse

Nyhed

Bliv inspireret af vores 5 gode grunde til at tage på en nordlysrejse, og bliv klar til dit næste vintereventyr!

1. Et fascinerende fænomen
Som jordens måske allermest fascinerende naturfænomen har nordlyset igennem hele historien altid været forbundet med magi og mystik. Og selvom vi i dag ved hvordan fænomenet opstår, gør det det ikke mindre fascinerende og imponerende at få lov til at opleve.

2. Naturens helt eget lysshow
Nordlysets dansende, farvede lysslør opstår når solvindenes elektrisk ladede partikler kommer ind i jordens magnetfelt, og det er i sandhed en autentisk oplevelse at få lov til at overvære et så flot lysshow, som er kreeret 100% af naturen selv, helt uden menneskets indblanding.

3. En ferie der overrasker
Der er noget utroligt befriende i en ferie, hvor du ikke selv på forhånd kan planlægge oplevelserne ned til mindste detalje. De bedste og mest mindeværdige oplevelser er oftest dem der overrasker og opstår spontant i nuet.

4. Ro og frihed
At opleve nordlyset er en øvelse i tålmodighed, da man aldrig ved præcist hvornår fænomenet opstår. Når først nordlyset derfor begynder at danse på himlen over hovedet på dig, kan du ikke undgå at blive nærmest hypnotiseret og opleve en indre ro og frihed, som mange ofte kun finder når de oplever naturen i sin reneste form.

5. Lokale oplevelser
Da man aldrig kan forudsige hvornår nordlyset opstår, har vi på vores nordlysrejser også inkluderet andre spændende vinteroplevelser samt udvalgt destinationer som, udover store chancer for at se nordlyset, også byder på andre sjove aktivitetsmuligheder og lokale oplevelser. Vælger du en af vores nordlysrejser, er du derfor sikret en oplevelsesrig rejse.

Er du blevet fristet, er du velkommen til at gå på opdagelse i vores spændende udvalg af nordlysrejser, hvor du kan opleve nordlyset i blandt andet Svalbard, Tromsø og langs Nordnorges kyst.