Cykelferie - årets nyheder

Cykelferie - årets nyheder

Nyhed

Cykelsæsonen står for døren, og vi har hermed fornøjelsen af at præsentere dette års nyheder. Hvad med eksempelvis at suge den historiske stemning til dig i de smukke barokbyer på vores nye Sicilien-tur? Eller tag til Norge, vores helt nye cykeldestination, hvor du kan nyde de lange sommernætter i de stille og idylliske fjorde. 

Læs mere om vores nyheder herunder, og husk at vi selvfølgelig også stadig tilbyder mere end 60 forskellige ture rundt omkring i Europa.

Varme farver og charmerende landsbyer i Frankrig

Der er noget sommerligt over Provence. Duftene af timian og rosmarin, vinstokke på snorlige rækker, glade solsikkemarker og den helt specielle lydkulisse af de mange cikaders sang, samt ikke at forglemme de charmerende små landsbyer. Der er bare noget særligt over Provence – så særligt at det bør opleves på cykel.

Rislende floder og tysk hygge

Der er noget trygt over Tyskland. Med de gode cykelstier langs floderne og den fine skiltning ved du altid hvor du er, og hvor langt der er til næste by. Du kommer helt tæt på den tyske Gemütlichkeit på en cykelferie.

Fristende strande og stor gæstfrihed i Italien

Der er noget insisterende over Italien. Italienerne der bare taler og smiler med åbent sind – hvilken gæstfri velkomst! Smiler du igen med et ”ciao”, betragtes du helt sikkert som en ven. Mød italienerne på den bedste måde – nemlig på cykel.

Smuk natur og fine byer i Østrig

Der er noget forfriskende og storslået over Østrig – Europas førende cykelland – med de mange kontraster mellem de betagende bjerge, de brusende floder, de klare søer og de fine byer. Mød de hjælpsomme og høflige østrigere på deres hjemmebane – nemlig på cykel.

Storslået natur i Norge – og husk badetøjet!

Der er noget hjemligt og alligevel anderledes over Norge. Vi har haft Norge på programmet i mange år som skidestination, men aldrig før forsøgt os med cykelferie her. Derfor håber vi, at I vil tage godt i mod denne enestående mulighed for at indsnuse de norske landskaber og udforske de idylliske fjorde