Er du klar på et efterårseventyr?

Er du klar på et efterårseventyr?

Nyhed

På mange af vores destinationer er efteråret det optimale tidspunkt til at tage på en aktivferie. Sommerferieræset er overstået, temperaturerne er dejlig behagelige, og det er altid rart at få det skud ekstra energi, som en aktivferie giver, efter at det sædvanlige, kedelige, danske efterårsvejr har gjort sit indtog.

Kom eksempelvis med til skønne Umbrien i Italien på vores helt nye pioner-gruppevandretur! Eller hvad med vores nye cykelkrydstogt i det nordlige Dalmatiske Øhav med vores altid veloplagte turleder, Preben Larsen? Skal det være endnu mere eksotisk, kan du også komme med på kajakekspedition i Mexicos enestående Baja California-bugt. 

Læs mere om disse efterårsture herunder eller find inspiration til din næste aktivferie her på vores hjemmeside.

Umbrien, Italiens Grønne Hjerte – Pioner-gruppevandretur med dansk rejseleder

Velkommen til Umbrien – Italiens Grønne Hjerte. Regionens tilnavn skildrer perfekt områdets uovertrufne natur, der optræder i utallige grønne nuancer.

Med vores lokale, danske guide i front vandrer vi gennem frodige skove, blomstrende marker og historiske middelalderbyer med traditionel, landlig charme. Undervejs stimuleres alle vores sanser, når vi nyder skønne udsigter, mærker gæstfriheden og ikke mindst smager på umbriske specialiteter som delikate oste og læskende vine.

Rejseperiode med fly fra København:
22. - 29. september 2018

Frodige Madeira, Portugal – Gruppevandretur med dansk vandreleder

Madeira har med sin frodige og imponerende flora fået tilnavnet "Blomsterøen" – og helt med rette. Madeira er intet mindre end en farverig oase midt i Atlanterhavet.

På denne gruppevandretur bevæger vi os langs levadaerne (som er øens karakteristiske vandingskanaler), gennem frugtbart landbrugsland, i regnskovens fugt og over vulkansk terræn. Nogle steder er landskabet vildt med forrevne klipper og størknet lava i mange farvenuancer, mens du i de små byer på bjergskråningerne kan føle dig hensat til en helt anden tid.

Rejseperioder med fly fra Aalborg:
9. - 16. oktober 2018
16. - 23. oktober 2018

Cykelkrydstogt i det nordlige Dalmatiske Øhav – Pioner-gruppetur i Kroatien 

På denne helt nye gruppetur tager vi dig med til det nordlige Dalmatiske Øhav, hvor en uges cykel- og sejlfornøjelser venter under de eksotiske himmelstrøg. Med vores altid veloplagte turleder, Preben Larsen, i spidsen vil vi skiftevis nyde lette cykelture i det smukke terræn og afslappende hygge på skibsdækket af den charmerende motorsejler, vi bor på.

Undervejs oplever vi imponerende vandfald, gamle kystbyer, svalende skærgårdssejlads, gastronomisk forkælelse og ikke mindst hyggeligt samvær.

Rejseperiode med fly fra København:
6. - 13. oktober 2018

Kajak-ekspedition i Baja California, Mexico – Gruppetur med dansk turleder

På denne kajak-ekspedition i den enorme Baja California-bugt udforsker vi et af de mest øde områder i Mexico. Bugten er anerkendt som UNESCO-verdensarv, og de hvide sandstrande, farverige vulkanklipper, imponerende skærgårde og beskyttede vige byder på uovertrufne naturoplevelser. 

I en mindre gruppe sejler vi i dette enestående område, hvis næringsrige vand er hjemsted for en enorm diversitet af fisk og havpattedyr, imens vi nyder omgivelserne og spejder efter områdets vilde dyreliv. Undervejs udforsker vi også uberørte kystlinjer, besøger hyggelige fiskerbyer, snorkler i havet og slår lejr under stjernerne.   

Rejseperiode med fly fra København:
20. november - 5. december 2018