Rejs i sporene på de store opdagelsesrejsende

Rejs i sporene på de store opdagelsesrejsende

Nyhed

Drømmer du om at rejse i sporene på de store opdagelsesrejsende? Så rejs til fjerne egne af Canada, Grønland eller Island på en af Hurtigrutens ekspeditionssejladser. Vi har samlet fire favoritrejser, der alle udforsker steder, som kun meget få har besøgt før dig. Bliv inspireret af de fantastiske destinationer, og bestil dit næste eventyr med Hurtigruten. 

Gå på opdagelse i Nordvestpassagen

Find din indre eventyrer frem, og sejl med Hurtigruten i kølvandet på de første opdagelsesrejsende fra Cambridge Bay i Canada til Kangerlussuaq i Grønland.  På denne ekspeditionssejlads gennem Nordvestpassagen vil du opleve en rå og overvældende natur, i et område som kun de færreste mennesker har besøgt.Vi sejler gennem fredelige islandskaber, forbi isbjerge, gletsjere og arktiske vildmarker og hør dem knitre, når vi kommer til  Diskobugten og Ilulissat Isfjord, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Vi bevæger os på de vilde dyrs hjemmebane i disse i  disse fjerntliggende arktiske regioner, og muligheden foreligger for både at se rensdyr,moskusokser og sæler, samt opleve de talrige arktiske fugle, der yngler i nærheden af tundraen. Vi kan også være heldig at spotte isbjørne og hvaler. 

Udforsk skjulte havne i Canada 

Denne ekspeditionssejlads ombord på Hurtigruten starter i Canadas hjerte, Québec, der er en labyrint af smalle brostensgader og huse fra en anden æra. Ombord på skibet MS Fram fortsætter eventyret forbi charmerende kystbyer, sjældent dyreliv og en af verdens største sulekolonier.  Her får du virkelig en rejse, der byder på både store kultur- og naturoplevelser. Efter landgang i New York, kan du for eksempel afslutte rejsen med en byvandring i den berømte storby. 

Oplev uberørt vildmark og nationalparker

På denne mageløse rejse mærker du Grønlands spektakulære og uspolerede natur, inden du krydser Labradorhavet og oplever Newfoundlands overflod af rå skønhed. På ekspeditionen besøger du historiske, franske bosættelser, farverige fiskelandsbyer og UNESCO-verdensarv som fx udgravningen af en vinkingelejr og Red Bays baskiske hvalfangststation. Oplev også de fantastiske nationalparker, hvor det er muligt at tage på vandreture i den utrolige natur. Her er elge, rensdyr, ræve, sorte bjørne, fjeldryper og ørne et almindeligt syn, så hold øjnene åbne undervejs.

Tag med Hurtigruten til sagaernes land, Island

Island er sagaernes land, og ombord på Hurtigruten oplever du først og fremmest Island fra kystsiden – ligesom de gamle søfarer og eventyrere gjorde det. Sejladsen går hele øen rundt, og undervejs vil du opleve varmekilder og gejsere, rå vildmark, tårnende vulkaner, historiske bopladser, mørke lavamarker og nogle af Europas kraftigste vandfald.Udforsk det fascinerende land , når der er mulighed for at komme i land. Du kommer helt tæt på kysten og alle oplevelserne. Island er også den perfekte desitnation til at spejde efter hvaler. På Island er der rig mulighed for at opleve gletsjere, lavemarker og regnbuer.