Book din rejse til Korsika i 2019

Book din rejse til Korsika i 2019

Nyhed

Korsika er en fantastisk destination, og øen forbliver år efter år en sommerfavorit blandt vores gæster. Glæd dig til at prøve vores nye kulturrundrejse i 2019, eller udnyt muligheden for at køre selv. For 2019-sæsonen kan du nemlig som noget nyt købe vores indkvarteringer både med og uden fly fra Danmark. Så du kan nu sammensætte din ferie præcis som du ønsker.
Sol, varme, aktivferie eller afslapning – Korsika har det hele!

Find inspiration herunder i vores mange destinationer på Korsika ellers kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om dejlige Korsika.


Korsika - Øen rundt

Landskaberne, byerne og oplevelserne har en verden til forskel fra nord til syd, og på denne kulturrejse kommer vi hele øen rundt. Fra nordlige Balagnes hyggelige byer til de hvide klippevægge i Bonifacio på sydspidsen vil du undervejs opleve ældgamle bymidter, kridhvide sandstrande, røde bjerge og maleriske kyststrækninger. Øens vilde landskaber og varme middelhavsklima giver samtidig de optimale betingelser for at gå på aktiv opdagelse i naturen, og vandring, cykling, snorkling og dykning er oplagte muligheder for at opdage øens skjulte skatte. 

Enkelte udflugter er planlagt på forhånd, men du har stadig masser af tid til også at slappe af og udforske på egen hånd.

Læs mere om den kulturelle rundrejse på Korsika her 

Camping la Pinède, Calvi

På Camping la Pinède bor du i velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Det er en stor og velholdt campingplads i naturskønne omgivelser, beliggende dejligt skyggefuldt mellem eukalyptus- og fyrretræer og med Calvis bedste og mest børnevenlige sandstrand kun 200 meter væk.

Her bor du i naturen, men samtidig ligger Calvis hyggelige gågader, havnepromenaden og de mange restauranter i gåafstand. 

Find din næste camping ferie på Camping la Pinéde her 


Hotel Splendid, Ile Rousse

Vil du have klassisk hotelhygge? Så prøv Hotel Splendid**, der er et charmerende hotel beliggende som en fredfyldt oase lige i hjertet af Ile Rousse. Med få minutters gang til en dejlig sandstrand og et væld af restauranter lige uden for døren kan placeringen ikke blive bedre.

Hotellet har en lille swimmingpool, cocktailbar, terrasse i en frodig have med høje palmer og en restaurant, hvor du kan nyde skønne middelhavsspecialiteter.
Tilbring en perfekt ferieuge på Korsika lige her.

Book dit ophold på Hotel Splendid her