Kulturelle rundrejser i verdensklasse

Kulturelle rundrejser i verdensklasse

Nyhed

Hos Ruby Rejser kan vi slet ikke få nok af verden. Så længe der er en by, vi ikke har besøgt, en flod, vi ikke har sejlet på, et bjerg vi ikke har betrådt eller en fjern afkrog, vi ikke har nået, så har vi blod på tanden.

Med vores nye kulturelle rejser har vi åbnet op for en hel ny rejseform, og dermed også et helt nye område af verden. De første af vores kulturrejser går til farverige og eventyrlige lande i Asien, der byder på alt det bedste af historie, natur, gastronomi og eventyr. Nedenfor kan du se et udpluk af vores spændende Asien-destinationer.

Indien kort og godt

Velkommen til Indien! Og velkommen til et overvældende kalejdoskop af lyde, dufte og farver. Rundrejsen starter i hovedstaden Delhi, der med sin henholdsvis gamle og nye bydel byder på både smalle gyder med travle basarer og brede boulevarder med storslåede bygninger. Herfra bevæger du dig mod sydøst til det romantiske gravmæle Taj Mahal, inden du med nattog over Ganges-sletten drager mod Indiens største pilgrimscenter, Varanasi, hvor pilgrimme bader i den hellige Ganges-flod. Læs også om Indien på Dagamas hjemmeside her.

 

Elefanter og verdensarv i Sri Lanka

Sri Lanka et land fuld af farver med sin grønne, tropiske jungle, strålende, lyslilla lotusblomster, smukke sarier i alle regnbuens nuancer og gyldne sandstrande. Alt dette krydret med masser af UNESCO-verdensarv gør denne lille ø-stat til et fantastisk område at rejse rundt i. På rejsen oplever du alle Sri Lankas højdepunkter; fra Løveklippen i Sigiriya og historiske templer, til sagnomspundne byer, nationalparker med elefanter og disede bjerge med hundredevis af teplantager, inden turen rundes af med nogle dage ved stranden.
Rejsen lægger op til skønne naturoplevelser, og der er desuden også mulighed for at tage på en forrygende hvalsafari! Læs også om Sri Lanka på DaGamas hjemmeside her

 

Østens orkidé, Thailand

Thailand er et land fuld af oplevelser, og på denne rundrejse kommer du tæt på både historien, kulturen og naturen. Bliv imponeret af de smukke gyldne templer, se de orangeklædte munke og oplev det flydende marked, som uden tvivl vil fascinere dig. Du vil blive betaget af den frodige natur med tætbevokset jungle og brusende floder, rafte på en bambusflåde og komme med på vandreture i Chiang Mais smukke bjerglandskaber, hvor du bor hos de lokale bjergstammer, som giver dig et indblik i deres dagligdag. Rundrejsen sluttes af med fire dages badeferie ved Cha Ams skønne strande. Læs også om Thailand på DaGamas hjemmeside her

 

Store Vietnam

Fra det smukke og bjergrige Sapa i nord til det frodige Mekong-delta i syd byder Vietnam på en lang perlerække af seværdigheder. På denne rejse oplever du UNESCO-verdensarv, tusindårig vietnamesisk historie og kultur, fransk kolonitid, håndplantede rismarker, hi-tech arkitektur og meget mere. Turen starter i hovedstaden Hanoi og fortsætter til Sapas storslåede natur, hvor bjergområdets udfordrende vandrestier bestemt er anstrengelserne værd. Herfra videre til Ha Long-bugten med sine imponerende kalkstensklipper, forbi store nationalparker og kaffeplantager i højlandet, omkring hvide strande ved Phan Thiet, og slutteligt til det frodige Mekong-delta, også kendt som ”Vietnams brødkurv". Læs også om Store Vietnam på DaGamas hjemmeside her

Kongeriger og kolonitid i Indokina

På denne rejse rundt i Vietnam, Cambodia og Laos besøger du Indokinas absolutte højdepunkter.

Du starter i Sydvietnam og sejler gennem det frodige Mekong-delta op til de hektiske gader i Cambodias hovedstad, Phnom Penh. Senere udforsker du de mægtige templer ved Angkor, der er bygget for over 1000 år siden og bl.a. udgør store dele af sættet for filmen Tomb Raider. Du flyver efterfølgende til det nordlige Laos, hvor du ikke kan undgå at blive betaget af de smukke templer og imponerende bjerglandskaber. Du vil også opleve Vietnams vidunderlige hovedstad Hanoi, inden du afslutter rejsen med et afslappende minikrydstogt i den skønne Ha Long-bugt blandt de tusinde kalkstensklippeøer. 
Du kan også læse om rejsen til Indokina på DaGamas hjemmeside her

 

Eventyrlige Kina

Kina er kontrasternes land, hvor tusinder af års traditioner lever videre i skøn forening med nutids storbycharme og modernitet. På denne spændende 12 dages rundrejse i Kina kommer du rundt og ser landets kulturelle højdepunkter, inden rejsen afsluttes i den moderne storby Shanghai. Turen inkluderer også to dages eventyrlig vandring på Den Kinesiske Mur, hvor du vil se og opleve muren; både den vilde, naturgenvundne del og den smukt restaurerede del. Det er en fantastisk oplevelse, som kun meget få er undet. Med sit tag-selv-bord af UNESCO verdensarv, er en rejse til dette sagnomspundne land derfor i sandhed en oplevelse for livet, og undervejs vil du også opleve Den Forbudte By, Terrakottahæren og meget, meget mere. 
Du kan også læse mere om rejsen til eventyrlige Kina på DaGamas hjemmeside her