Mads Bygballe Christiansen bliver bestyrelsesformand i Travelheart Family

Nyhed

Direktør og ejer af rejsekoncernen Sunway Group bliver bestyrelsesformand i Travelheart Family. Det betyder også, at den daglige ledelse af Sunway Group overtages af Rønnaug Engstad Laursen.

Mads Bygballe Christiansen, der indtil nu har ledet rejsekoncernen Sunway Group i Aarhus, bliver bestyrelsesformand i den nye koncern, Travelheart Family. Foruden formandsposten indtræder han også i Travelheart Familys ejerkreds.

Med den nye post betyder det, at den daglige ledelse af Sunway Group overtages af Rønnaug Engstad Laursen, der med mere end 22 år i rejsebranchen har et indgående kendskab til branchen, og de rejser, der tilbydes.

- Jeg glæder mig virkelig meget til at komme i gang med arbejdet som bestyrelsesformand i Travelheart Family, og samtidig er jeg er glad for at kunne overdrage den daglige ledelse af Sunway Group til Rønnaug. Vi har arbejdet sammen i mere end 10 år, og Rønnaug var med, da jeg i sin tid overtog Ruby Rejser. Hun har haft stor betydning for udviklingen af forretningen, og jeg er derfor meget tryg ved at give stafetten videre til hende, siger Mads Bygballe Christiansen, Direktør i Sunway Group.

Fokus på den gode forretning

Rønnaug Engstad Laursen har været ansat i Ruby Rejser i 8 år, hvor hun både har siddet med produktion og salg. Hun har været med helt fra opstarten af udbuddet af ekspeditionsrejser i begyndelsen til videreudvikling og vækst af forretningen. Med hendes norske baggrund har hun især bidraget med et godt samarbejde med de norske partnere.

- Jeg har været en del af Ruby Rejser i mange år, hvor tingene både har kørt på skinner, men også med de udfordringer, som Corona gav os. Det har været en fornøjelse at være med på hele rejsen sammen med Mads. Jeg er meget glad og stolt over, at jeg nu kan træde ind som daglig leder i det rejsebureau, jeg har været en del af i alle de år, og som har været så spændende at være med til at udvikle, siger Rønnaug Engstad Laursen, Sales & Product Manager i Sunway Group.

Om forventningen til den nye rolle som daglig leder i Sunway Group siger Rønnaug Engstad Laursen:

- Som ny daglig leder på kontoret i Aarhus bliver fokus ved med at være på at drive den gode forretning videre på tværs af alle vores brands, og det glæder jeg mig til at kunne bidrage endnu mere til nu. Og nu hvor mine børn er blevet store, er jeg yderst motiveret for at løse de nye og spændende opgaver, som jeg nu står overfor.

Sunway Group består af de fire rejsebureauer, Ruby Rejser, Seatravel, Magic Tours og Marathon Travel Club. Her er Ruby Rejser det største og kan næste år fejre 50-års jubilæum.