Mere økologi på din skiferie

Mere økologi på din skiferie

Nyhed

Fra skisæsonen 2019/2020 vil vi i Ruby Rejser bruge økologisk gær og mel til alle vores hjemmebagte brød og boller på vores fællesrejser på ski.

Vi bliver alle mere bevidste om at passe på vores natur. Især alle os der elsker aktivferier, da en stor del af rejseoplevelsen netop er at nyde de skønne naturomgivelser i sin reneste form. Vi elsker jo nemlig at vandre i flotte bjerge, cykle langs skønne, uberørte kyster og stå på ski i rene, hvide snelandskaber. Men som vi alle ved, skal vi passe på vores natur, hvis vi også ønsker at kunne nyde den i fremtiden.

I Ruby Rejser tilbyder vi allerede mange destinationer hvor du fx kan vælge fælles bustransport eller offentlig togtransport i stedet for flyrejsen. Og vi bestræber os på at blive endnu bedre til at passe på naturen. Med dette mål for øje, er vores næste tiltag derfor at vi fra skisæsonen 2019/2020 begynder at introducere flere økologiske ingredienser i madlavningen på vores fællesrejser på ski. I første omgang vil det omfatte brug af økologisk gær og mel til alle vores hjemmebagte brød og boller, og vi forventer at flere økologiske råvarer vil følge. Det kan dog i nogle tilfælde være udfordrende at få alle ønskede varer leveret i løbet af vintersæsonen i Norge, hvorfor afvigelser fra den forventede menu kan forekomme. Men som udgangspunkt kan vores skigæster glæde sig til fremover at nyde mere økologi i det friskbagte brød på vores fællesrejsehoteller. 

Læs mere om hvad vi gør i Ruby Rejser for at passe bedre på vores natur, og hvordan du med os kan rejse med omtanke.