På ski med SKIERS!

Nyhed

Pist Anders Bjerg

Det kriller i maven, når du suser ned ad de hvide pister, og dit ansigt bliver mødt af iskold vind, der får din hud til at prikke. Der er snebeklædte bjerge, så langt øjet rækker, og i horisonten lyser solen det frosne og nu glitrende landskab op. Du glemmer alt om den stressende hverdag, om stigende elpriser og om regninger, der skal betales, for du er på vej ned i fuld fart i ét fuldstændig magisk øjeblik, hvor alt er godt, og du er lykkelig helt ind i hjertet. Livet på ski er fantastisk!

SKIERS

Hos Ruby Rejser samarbejder vi med SKIERS, som er et bureau, der specialiserer sig inden for skiløb og -sport. SKIERS er grundlagt af Anders Olesen, og han er en rendyrket skinørd i ordets klareste forstand. Anders' kærlighed til sporten er slet ikke til at tage fejl af, og hans brændende passion og dedikerethed danner fundamentet for SKIERS. Bureauets spidskompetence er at uddanne skiinstruktører, og Anders, der selv har en af verdens højeste skilæreruddannelser, har været med til at uddanne tusindvis af skiinstruktører som chef for den danske skilæreruddannelse. Hos SKIERS får du hjælp til at få den perfekte sæson som skiinstruktør, og du kan tage afsted til både Østrig, Canada og Japan, hvor der venter dig en oplevelse for livet! Her kan du tage dit kursus sammen med andre skiglade folk, og der er jobgaranti efter endt og bestået uddannelse, hvorefter pisterne er klar til at blive nedlagt. Er du mere til snowboarding, så kan du også tage til Østrig og blive snowboardinstruktør!

Skiinstruktør Skiinstruktører Skiinstruktører
Skiløber Gruppe Bjerg og mennesker

Hvis du kender en ung person i alderen 16-21 år, der elsker at stå på ski og gerne vil forbedre sine kompetencer, så prik ham eller hende på skulderen, for SKIERS arrangerer nemlig gymnasieturen! Denne tur er perfekt for den unge, der ønsker sig et forberedelseskursus inden skilæreruddannelsen eller som bare gerne vil hygge sig på pisterne med andre ligesindede. Her venter masser af sjov skiløb, informationer om en sæson i sneen og fællesskab med andre skientusiaster - det er bestemt en anbefalelsesværdig oplevelse!

Gutter og øl Venner og øl

Er du ikke den helt erfarne skiløber, eller vil du bare gerne nyde pisterne og langrendsløjperne uden at skulle tænke på at undervise, så har vi hos Ruby Rejser et stort udvalg af skiferier, som du kan tjekke ud. Her finder du en bred vifte af rejser til nogle af danskernes yndlingsdestinationer som Hemsedal, Trysil, Hafjell og mange flere. Her er tilbud til alle - både nybegynderen og den øvede. Har du lyst til dele en skiferie sammen med andre rejsende, så kan du tage til Norge på en fællesrejse, som faktisk var Ruby Rejsers originale koncept og allerførste rejse. Her er fællesskabet i højsædet!