På to hjul i verdens smukkeste cykelland

På to hjul i verdens smukkeste cykelland

Nyhed

 

 

Vi danskere elsker at cykle og vores lille, flade land byder på mange forskellige og behagelige cykelruter. Ruby Rejser organiserer forskellige cykelture i Danmark for cykelentusiaster fra hele verden - også fra Danmark selv. For hvorfor ikke være turist i eget land? 

Turene, vi tilbyder, er normalt individuelle og selvguidede. Enkelte ture er skræddersyet til børnefamilier, mens andre har længere etaper, som passer bedre til erfarne cyklister. Det findes ruter til ethvert niveau, og vi arrangerer ture til følgende områder: 

Østjylland og Samsø

Oplev det dejlige og fredelige Jylland på en anden måde end de fleste andre ferier. Hop på cyklen og udforsk idylliske landskaber, romantiske landsbyer og nydelige skove og søer. Besøg bl.a. Aarhus, som var udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad i 2017 – hvilket ikke er uden grund. Her findes hyggelige brostensgader, charmerende torve, pulserende liv og moderne butikker. 

Fyn, Lillebælt og Ærø

Fyn, Ærø og Lillebælt er skjulte perler i Danmark. Hop på cyklen og tag på en aktiv ferie, hvor du kan opleve historiske slotte, smukke landskaber og små, gamle maritime byer. 

Uanset om du kan lide cykling langs flotte strande, storslåede sletter med fantastiske udsigter, eller charmerende landsbyer med hyggelige caféer, har Sydfyn noget for dig.

København og Nordsjælland

Oplev Nordsjælland og dets gamle slotte og paladser, brostensbelagte gader i København og fredelige kystlinjer med sandstrande og charmerende havne. Kombiner det bedste af det nordlige Sjælland med en dagstur til Sverige.

København er verdens cykelhovedstad. Kom og se den med egne øjne og oplev hvordan det er at være en del af det fantastiske cykelmiljø. 

 

Alle rejsebeskrivelser er også tilgængelige på norsk, engelsk, svensk og tysk