Rejser til påsken

Nyhed

Rejs i påsken med Ruby Rejser

Er du ikke den største fan af påskekyllinger, karrysild og Rød Aalborg, eller ønsker du blot at bytte den klassiske påskeferie i Danmark ud med en uforglemmelig oplevelse i stedet? Hos Ruby Rejser mener vi, at en god påskeferie rimer på påskerejse, og når påsken indtræffer fra d. 3. april – d. 10. april 2023, er det den oplagte mulighed for at tage dine kære under armen og drage på eventyr. Men hvor skal man rejse hen i påsken? Dette spørgsmål har du måske stillet dig selv, og er du på udkig efter inspiration til at finde ud af, hvor din næste påskeferie skal tilbringes, så er du landet det helt rigtige sted. Vi har nemlig et bredt udvalg af rejser i påsken, og du kan læse mere om nogle af vores favoritter herunder.

God påske! (Og skål i snaps)

Vandreferier

Drømmer du om at fejre Jesu opstandelse solidt placeret i et par gode vandrestøvler, så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af spændende vandreferier. Lad dig enten friste af Tysklands svar på Grand Canyon – nemlig det skønne Sächsische Schweiz – og tag med på vores vandreferie i Elbsandsteingebirge, bliv betaget af Azorernes magiske verden på en rejse til den uovertrufne, portugisiske øgruppe eller forkæl dig selv med en tur til det smukkeste af Syditalien med vores vandreferie i Amalfi.

Elbsandsteingebirge Azorerne Amalfi

Læs mere om vores vandreferier her.

Cykelferier

Holder du mere af at spendere dine helligdage i en cykelsadel, så er dette også en mulighed. Skal din aktive ferie kombineres med hvide sandstrande og krystalklart hav, så anbefaler vi i dén grad vores cykelferie i det spanske, hvor du kan nyde Mallorca i ro og mag. Ønsker du at stimulere både krop og sind, så drag mod Provence, der er én stor vidunderlig cocktail af endeløse, velduftende lavendelmarker og livlige, franske markeder foruden pragtfulde cykelstier. Er der slutteligt en oplevelsesrejsende gemt i dig, så udforsk det ukendte, sydøstlige Italien på en cykeltur på Salento-halvøen med et eventyr til Apulien - Italiens hæl.

Mallorca Provence Apulien

Læs mere om vores cykelferier her.

Skiferier

Hvis du ikke er så heldig at skulle tilbringe vinterferien på ski, så er det bestemt også skønt at erobre de hvide bakker i påsken. Vi har en masse dejlige skidestinationer at vælge imellem, og et udpluk af disse tæller Hafjell, Kvitfjell og Mysuseter, der alle byder på glitrende snelandskaber og pister i verdensklasse!

Hafjell

Læs mere om vores skiferier her.

Flydende eller rullende eventyr

Har du mere lyst til at tilbringe dine påskedage på en knap så aktiv måde, så frygt ej! Vi har hos Ruby Rejser en bred vifte af spændende rejser, hvor aktivitetsniveauet er til den lave side, og disse er perfekte til dig, der ønsker en afslappende men stadig oplevelsesrig ferie. Du kan enten hoppe ombord på et Hurtigruten-skib og drage ud på en fantastisk sørejse fra Bergen - Kirkenes langs verdens smukkeste kyststrækning, forkæle dig selv med enestående gastronomi, natur og kultur på et overdådigt krydstogt på Rhônefloden eller opleve de norske byer, Oslo og Bergen, på en naturskøn togrejse gennem Norges flotte fjelde. Mulighederne er uendelige!

Hurtigruten Flodkrydstogt Togrejse

Læs mere om vores ekspeditionsrejser her, flodkrydstogter her og togrejser her