Efterårets rejser

Nyhed

Efterårsferien med Ruby Rejser

Er du typen der har brug for en virkelighedsflugt når bladende begynder at falde af træerne og efterårets farver begynder at male det danske land? Hos Ruby Rejser har vi en masse forskellige rejser i efterårsferien, lige meget hvilken rejseform du er til. Destinationen bestemmer du helt selv, og der er med garanti en rejse der passer perfekt til lige det du går og leder efter! Så hvad end du savner det milde sommerklima, ønsker at opleve fantastisk natur, eller blot har brug for at komme ud af hjemmet, så håber vi at vi kan inspirere dig i dette skriv!

God læsning!

Cykelferier

Skal din rejse i efterårsferien foregå på to hjul, så har vi en række forskellige cykelferier i efteråret til mange destinationer overalt i Europa. Det kan blandt andet være at din uge 42 skal bruges i smukke Portugal, og nærmere bestemt Duoro dalen, hvor du vil opleve fantastisk natur og ikke mindst et mildere klima end det man ser herhjemme på samme tidspunkt. Det kan også være at Italiens hæl, Apulien skal udforskes. Her er der ligesom i Portugal også dejligt vejr, og masser af oplevelser som bare venter på at blive udlevet. Er du mere til destinationerne tættere på Danmark er en cykelferie i og omkring Brügge den perfekte ferie for dig. Her kommer du helt tæt på den Belgiske kultur når du cykler igennem en af landets smukkeste byer!

Duoro Apulien Brügge

Læs mere om vores cykelferier her.


Vandreferier

Passer du bedre i et par vandrestøvler end på en cykel, så er vandreferier også ideelle til smukke efterårsrejser i Sydeuropa. Tag for eksempel charmerende Cinque Terre i Italien, hvor du vandrer mellem autentiske fiskerbyer, fantastiske vinmarker mens du på hele ruten har fantastiske udsigter langs den Italienske vestkyst. De Kanariske Øer er ligeledes en fantastisk destination til efteråret med dets fantastiske klima og enestående vandrestier. Her er La Palma en fantastisk ø at tilbringe efterårsferien på. Det spanske fastland byder også på en række betagende vandreferier, men især rejsen til Aragonien hvor du vandrer for foden af pyrenæerne er speciel. Her vandrer du i noget af det smukkeste natur i Europa og besøger hyggelige små bjergbyer på vejen.

Cinque Terre La Palma Aragonien

Læs mere om vores vandreferier her.


Flodkrydstogter

Skal din efterårsferie bruges på afslapning blandt med eventyr på vandet, så er flodkrydstogter den perfekte ferieform for dig. Her bliver du indlogeret på et fantastisk skib på nogle af de smukkeste floder i hele Europa. Det kan for eksempel være at du ønsker at sejle på den frodige Donau-flod, hvor du vil opleve hele tre forskellige Europæiske hovedstæder på din tur. Rykker du lidt længere nordpå, kan du også komme på flodkrydstogt på Rhinen i efterferien. Her kan du opleve noget af Tysklands smukkeste natur og charmerende vinmarker. Det er ikke kun på cykel du kan opleve Duoro-dalen. Dette kan også ske ombord på et flodkrydstogt som følger Duoro-floden gennem hele det nordlige Portugal.

Donau Duoro Rhinen

Læs mere om vores flodkrydstogter her.

 

Vi håber at du har kunne finde noget inspiration til din efterårsrejse i dette indlæg. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvor vi altid er klar til at hjælpe dig med at finde den rejse som passer lige netop til dig! Du kan kontakte os her.