Risikofri afbestilling på din næste skiferie!

Nyhed

Der er ingen grund til bekymring, hvis du går og overvejer at bestille en skiferie hos Ruby Rejser i 2021! Vi har nemlig risikofri afbestilling på alle individuelle skiophold, der betyder, at du frit kan afbestille din skiferie inden d. 1. december 2020. Bemærk at den risikofri afbestilling ikke gælder fællesrejser eller rejser henover jul og nytår 2020.

Er du til sneeventyr, ski og gode familieminder, så bør du udforske vores sortiment af skiferier. Hos Ruby Rejser er samværet, fællesskabet og de gode oplevelser nemlig i højsædet, når vi sammen skaber nye dejlige ferieminder. Uanset om du rejser alene, med din familie eller med dine venner, så skal vi nok finde en skiferie, der passer perfekt til dig. Herunder kan du se nogle af vores allerbedste skiferier i Norge.

Skiferie i Gålå

En skiferie i Gålå er et vintereventyr i et af Norges absolut fineste fjeldområder. Med sin placering på et bjergplateau 930 meter over havet er det svært ikke at blive betaget af udsigten uanset hvilken retning, du kigger i. Du kan glæde dig til at bo på et af Norges dejligste højfjeldshoteller, Wadahl Høgfjellshotell. Med ski in/ski out begynder løjpenettet allerede lige udenfor hoteldøren, og efter en lang dag i sneen er der lagt op til afslappet hygge foran gildesalens varme pejs.

      

Skiferie i Geilo, Vestlia Resort

En skiferie i Geilo er en skiferie i et af Norges bedste og mest traditionsrige skiområder! Her finder du løjper i alle sværhedsgrader og masser af gode børnefaciliteter. Med 39 pister og mere end 220 km langrendsløjper og 5 km lysløjpe er Geilo et af Norges mest varierede skiområder. Du kan se frem til at bo på det lækre Vestlia Resort, der er et gennemrenoveret hotel med en hyggelig norsk fjeldstuestemning. Du kan bl.a. fordrive tiden i hotellets swimmingpool og spa, og nyde de gastronomiske oplevelser i et af Norges bedste fjeld-køkkener.

      

Skiferie i Voss, Myrkdalen

Myrkdalen er et snesikkert skiområde med beliggenhed i det nordvestlige Norge tæt på vinterhovedstaden Voss. Med sine 22 pister af varieret sværhedsgrad er området meget attraktivt for både øvede skiløbere og nybegyndere, og hvis du planlægger en tur for hele familien, kan du nu få 50% rabat for børn under 15 år. Så hvis du er til udfordrende off-pist terræn, ski in/ski out, langrend i fantastisk natur, brede og familievenlige pister eller snowboard i fede terrænparker, så er Myrkdalen noget for dig!

      

Hvis du ikke helt fandt det, du var på udkig efter, så kan du tage et kig på hele vores sortiment af skiferier. Der er en masse gode muligheder i dejlige skidestinationer såsom Skarslia, Hemsedal og Hafjell. Hvis du ikke er så meget til fart, men bedre kan lide at stoppe op og nyde udsigten, kan du også gå på udkig i vores langrendsferier i Norge. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at en skiferie i Norge vil være et godt valg til din næste skiferie!