Ruby Rejser 50-års jubilæum

Ruby Rejser fejrer 50 år med aktive ferier

Nyhed

I 1974 sendte Ruby Rejser de første rejselystne gæster på skiferie i Norge. I år fejrer det aarhusianske rejsebureau 50-års jubilæum – et halvt århundrede med eventyr, engagement og enestående rejseoplevelser.

Ruby Rejser startede med at arrangere rejser, som medarbejderne selv gik meget op i – nemlig skirejser. I dag har rejsebureauet udviklet sig til også at omfatte aktive rejser som vandreferier, cykelferier og flodkrydstogter.

Fra Norges sneklædte tinder til autentiske rejseeventyr for alle

Begyndelsen var enkel: En skirejse til Norge for studerende på Aarhus Universitet. Nu, fem årtier senere, har Ruby Rejser etableret sig som en af de førende aktører inden for aktive rejser og arbejder efter visionen om at gøre det muligt for alle at komme på en aktiv ferie og give enhver i Norden mulighed for at være eventyrrejsende.

I 1984 supplerede rejsebureauet udbuddet af rejsetyper med cykelferier, og senere har vandreferier, cykelkrydstogter, togrejser, ekspeditionsrejser og nordlysrejser fulgt trop. Antallet af rejsetyper og destinationer er vokset gennem årene, og i dag kan gæsterne rejse til de forskellige destinationer med fly, bil, bus og tog.

Vender udfordringer til nye muligheder

Trods succesen, og en kontinuerlig udvikling af rejser, har det ikke været helt uden bump på vejen, at Ruby Rejser i år kan fejre 50 år. Coronapandemien var hård og medførte en lang række udfordringer, da de rejselystne danskere i en periode måtte vente med at rejse ud på nye eventyr.

Men med nysgerrighed som en central del af Ruby Rejsers værdigrundlag, og et særligt fokus på at tænke i nye muligheder og produkter, vendte rejsebureauet udfordringerne og kiggede mod muligheder herhjemme og udvidede med nye rejsetyper som vandreferier og cykelferier i Danmark.

Milepæl markeret med reception i Aarhus

For at fejre de 50 år samler Ruby Rejser samarbejdspartnere, medarbejdere og venner af huset til en jubilæumsreception på kontoret i Aarhus fredag den 5. januar. Her vil rejsebureauet dele de mange gode minder gennem årene, og ikke mindst takke alle dem, der har været med på rejsen og bidraget til Ruby Rejsers succes.

- Vi er utroligt stolte over at nå denne milepæl og ønsker at takke vores dedikerede gæster, samarbejdspartnere og medarbejdere, der har gjort det muligt for os at nå 50 år som et af de førende rejsebureauer inden for aktive rejser, siger Mads Bygballe, direktør og ejer af Ruby Rejser.

Klar til de næste 50 år

50-års jubilæet er ikke kun en fejring af de hidtidige bedrifter. Ruby Rejser ser det samtidig som en oplagt mulighed til at se frem imod de næste 50 år og fortsat udvikle forretningen og skabe nye unikke rejseoplevelser for de eventyrlystne.

- Der er sket rigtig meget i løbet af de seneste 50 år, og for alle os i Ruby Rejser er det vores fornemmeste opgave at sikre, at vi fortsætter den positive udvikling, siger Mads Bygballe Christensen.