Ruby Rejser overtager DaGama Travel

Ruby Rejser overtager DaGama Travel

Nyhed

Pressemeddelelse torsdag 5. april 2018

Ruby Rejser overtager DaGama Travel og udvider med nye oversøiske rejsemål.

Ruby rejser har fået vokseværk og udvider endnu engang rejsesortimentet med nye, spændende rejseformer. Denne gang er det kulturelle rundrejser til oversøiske destinationer, der tilføjes Ruby Rejsers brede vifte af aktive ferier, og de første programsatte rejser kan allerede købes online. Det er lande som Vietnam, Japan og Kina, der i første omgang står for skud.

Den store udvidelse skyldes Ruby Rejsers overtagelse af dele af rejsebureauet DaGama Travel, der er kendt for sine gruppe- og specialrejser til verdens fjerne egne.

Efter DaGamas konkurs i februar 2018 overgik navn, domæner og kundedatabase til Ruby Rejser, som er en del af Sunway Group ApS. Sunway Groups ApS har de seneste år haft god vækst på omsætning og bundlinje og kom i 2017 ud med et overskud på 8 mio. før SKAT og en omsætning på lidt over 100 mio.       

Direktør for Ruby Rejser og Sunway Group ApS, Mads Bygballe, er glad for resultaterne og spændt på den nye udvikling. ”Vi er stolte af den vækst, som vi har oplevet de sidste år, og vi vil gerne fortsætte den positive udvikling. Vi begynder at have mere fokus på oversøiske rejser med en aktiv og kulturel profil, og her passer DaGama Travel rigtig godt ind,” udtaler han og tilføjer: ”Vi vil fortsætte brandet under DaGama Travel, men vil samtidig lægge flere af rejserne ind under Ruby Rejser, hvor fokus er på aktive og kulturelle rejser.”

Den daglige håndtering af de nye aktive kulturrejser ligger hos Kirsten Aagaard, der har stor erfaring med rundrejser i bl.a. Asien, og det er også her de første ture går til. Sidenhen vil resten af DaGama Travels andre rejsemål i Afrika, Latinamerika og Nordamerika også komme på programmet.

”De nye rundrejser bliver et fantastisk mix af kultur, historie og aktive sightseeingture”, fortæller Kirsten. ”Fx besøger vi på vores Kina-rejser ikke kun Den Kinesiske Mur på en dagstur, men vælger en 2-dages vandretur på muren med overnatning i en lokal landsby. Jeg synes, at rundrejserne passer helt perfekt ind i Ruby Rejsers aktive profil.”

Direktør for Ruby Rejser Mads Bygballe
mads@sunwaygroup.dk
+45 40933283

Læs mere om de to bureauer på: www.ruby-rejser.dk og www.dagama-travel.dk