Gruppevandringer, kulturrejser eller noget helt tredje? Ruby Rejser har løsningen

Nyhed

Den franske ø Korsika er uden tvivl en sand perle og en sommerfavorit blandt mange. Med sine fantastiske sandstrande, charmerende landsbyer og storslået natur er her bestemt noget for enhver smag.

Den smukke middelhavsø byder på et hav af forskellige muligheder og måder at holde ferie på. Destinationen er perfekt, om du er til aktivferie, afslapning i turkisblåt hav eller elsker at gå på opdagelse i kulturrige byer. Derudover vil de dejlige temperaturer og det fortryllende middelhavskøkken helt sikkert også imponere!

Rejs til Algajola

Denne rejse er for dig, som nyder at være sammen med andre og møde nye mennesker på ferien. I hyggeligt fællesskab nyder vi den afslappede korsikanske stemning, og vi hjælper hinanden med blandt andet madlavning, hvor vi tilbereder lækre korsikanske specialiteter. Vi bor på stranden helt ned til vandet, og der er derfor rig mulighed for at nyde den smukke sandstrand og solnedgangen over havet. Der er allerede planlagt et par fælles aktiviteter, og du har mulighed for at tilkøbe ekstra aktiviteter, hvis du ønsker. Du kan også gå på opdagelse i Algajolas snævre og stemningsfyldte gader eller i landskabets storslåede bjerge.

Singlerejse til Algajola

Korsika – Øen rundt

Er du altid klar på nye oplevelser? Og elsker du at udforske nye områder? Så er denne kulturrundrejse lige noget for dig. Du vil opleve det hele – lige fra nordlige Balagnes hyggelige byer til de hvide klippevægge i Bonifacio på sydspidsen. Du kan blandt andet udforske den livlige kystby Propriano, som byder på lækre restauranter langs havnefronten og glimrende muligheder for at snorkle og dykke. Øens skønne temperaturer tillader bestemt også badeture i det turkisblå hav – så er du en vandhund, er der rig mulighed for ture i bølgen blå. 

Korsika - Øen rundt

Vandreture på Skønhedens Ø

Vandring i Balagnes smukke natur
Tag med på en uges vandring i Balagneområdet, Korsikas bedste turistområde. Oplev bl.a. den smukke landsby Calenzana, hvor den velkendte vandrerute GR 20 har sin begyndelse, og nyd den smukke udsigt. Undervejs på turen bevæger vi os ad gamle stier mellem marker, med udsigt over vinmarker og citron- og olivenlunde. Vandreturen er en smule mere krævende end "Korsika - Skønhedens Ø".

Korsika - Skønhedens Ø
Fantastiske vandreture som fører dig langs strande og klippekyster med panoramaudsigter over turkisblåt vand – det er blot nogle få af de skønne naturoplevelser, der venter dig på denne vandreferie til den nordvestlige del af Korsika. Undervejs vandrer vi igennem små, maleriske landsbyer og besøger floder og søer med krystalklart vand. Vandreturen er seniorvenlig og har en let til middel sværhedsgrad.

Vandring i Balagnes smukke natur Korsika - Skønhedens Ø

Cykelferie fra syd til nord

Hop på cyklen og oplev Korsikas enestående landskab på to hjul! Denne cykelferie vil bl.a. byde på cykelture over de smukke Bavella-bjerge, svømmeture ved kystbyen L'lle Rousse og gåture i charmerende byer. Undervejs på turen kan cykelruterne justeres alt efter ønske og niveau, så hele gruppen kan være med. Der er selvfølgelig sat tid af til, at vi kan stoppe op og nyde de spektakulære udsigter, vi møder på vores vej. 

Cykelferie fra syd til nord

Rejs på egen hånd

Hytter, Camping les Oliviers
Hyggelige træhytter af høj kvalitet, omgivet af flot natur og tæt på naturlige pools, som er skønne at lege og bade i. Campingpladsen har stor swimmingpool og ligger tæt på bjerge og klippestrand og kun 2 km fra Porto centrum.

Hytter, Camping la Pinéde
Her bor du i pæne og velholdte hytter, som er fuld udstyret med bl.a. aircondition og terasse. Beliggenheden er i top, og du har Calvis bedste og mest børnevenlige strand, hyggelige gågader og lækre restauranter i kort gåafstand. 

Olivella, Lejligheder
Dette charmerende lejlighedsbyggeri har en fabelagtig udsigt over Middelhavet og smukke oliventræer i baghaven. Lejlighederne er rummelige og indrettet i fransk landstil. Derudover er der en swimmingpool og ikke langt til den hyggelige kystby Ile Rousse.

Saint Michel, Lejligheder
Med blot 500 meter til en børnevenlig sandstrand og 400 meter til de charmerende gågader i Ile Rousse ligger disse lejligheder enormt godt. Du indkvarteres i pæne, rummelige lejligheder med aircondition, eget bad og køkkenfaciliteter.

Hytter, Camping les Oliviers Hytter, Camping la Pinéde
Olivella, Lejligheder Saint Michel, Lejligheder