Bestil din sommerferie til 2021 allerede i dag - oplevelserne venter på dig!

Nyhed

Drømmer du dig væk til solskinsrige dage, palmer og hvide sandstrande med turkisblåt vand? Og vil du være i god tid, så næste års sommerferie allerede er i hus? Så læs endelig med her, da Ruby Rejser netop er klar med sommerferier til år 2021! 

Sommerferie i Kroatien

Top 5 sommerferie destinationer i 2021

Spanien

Spanien har alle dage været en klassiker, når det gælder sommerferie destinationer! Og det er jo ikke så svært at forstå. Landet byder på utrolig smukke landskaber, brede sandstrande, lækkert mad og bare sydeuropæisk charme. Ruby Rejser har et væld af forskellige aktive rejseformer til dette store og smukke land. Så om du er til at vandre på den historiske Camino, cykle langs Mallorcas vilde klippekyster eller blot vil nyde livet på et krydstogt, så har vi noget for dig! 

Kroatien

Kroatien er en helt igennem oplagt sommerferie destination, hvis du er på jagt efter en aktiv ferie! Uanset hvor du rejser hen i dette land, er du garanteret smukke naturoplevelser, med alt lige fra krystalklart vand, frodige og grønne nationalparker til rå klippeformationer. For ikke mindst at nævne de historiske byer som Dubrovnik, som gemmer på flere hundrede års historier! Med Ruby Rejser kan du få fornøjelsen af dette land på enten en cykelferie, cykelkrydstogt, kajaktur eller vandreferie - mulighederne er mange! 

Tyskland

Det ville være synd at glemme vores naboland, Tyskland, når vi snakker sommerferier! For selvom man typisk tænker på brede og lange motorveje, så byder landet på utrolig flotte landskaber og en kultur og historie, som bestemt er værd at opleve. For ikke at nævne de mange og smukke floder, som løber gennem landet. Der er rig mulighed for en aktiv og hyggelig sommerferie i det tyske, hvor du kan vælge mellem vandreferier, cykelkrydstogter, cykelferier på egen hånd eller i en gruppe. 

Frankrig

Frankrig er en skøn sommerferiedestination, og landet har en utrolig charme, der gør, at danskere år efter år kommer igen. Den varierende natur med alperne i det nordlige, til strandpromenader og palmelunde i det sydlige, indbyder det til dejlige og aktive ferier. Prøv bl.a. vores cykelferie i Provence, som byder på fantastisk natur og romerske ruiner eller tag med på en vandreferie i det høje bjergpas, Valloire. 

Kajakker i turkisblåt hav Udsigt til kysten Badenymfer i Korsikas bjerge

Aktiv sommer i 2021

Én af de bedste måder at holde sommerferie på og få gode oplevelser, der ryster hele familien sammen, er på den aktive måde! Og med Ruby Rejser har du adskillige muligheder for at tilføje et aktivt twist til din sommerferie i 2021. Om du ønsker at støve vandrestøvlerne til på en af vores mange fantastiske vandreruter, eller om du drømmer om at cykle gennem Italiens smukke bjerge eller endda har lyst til at prøve ferieformen, cykelkrydstogt, hvor du kombinerer cykling med rolig sejlads - er helt op til dig! Mulighederne er mange med Ruby Rejser, så læs endelig videre og find den perfekte aktive ferie til dig og familien i 2021!

Vandreferie

Lyder vandrestøvlernes knitren mod grusset, lyden fra en rislende bjergbæk, alt imens du indånder den friske bjergluft, som noget for dig? Så kan du roligt læse videre om vores store udvalg af vandreferier i Europa! En vandreferie giver dig helt unikke oplevelser af naturen, og det vil indprinte sig på nethinden på en helt særlig måde, så ferien står som et højt minde. Hos Ruby Rejser er det nemlig naturen, der er i centrum på vores vandreferier og de oplevelser, det medfører. Men vi har samtidig sørget for hyggelige omgivelser med gode overnatningssteder og et godt samspil med de lokale, så du er sikret unikke og autentiske oplevelser. Og uanset niveau og præferencer, har vi en vandreferie til dig! Vi har nemlig en lang række af forskellige vandreferier med varierende længder og varighed, som også gør sværhedsgraden forskellig fra tur til tur. Og derudover kan du med Ruby Rejser vælge forskellige former for vandreferie, da vi både tilbyder individuelle vandreferier samt gruppevandreferier! Alt afhængig af, om du ønsker at på opdagelse på egen hånd, eller om du ønsker at dele oplevelserne med andre og få et fantastisk fællesskab og samvær, er helt op til dig. Uanset, hvad du vælger, kan du være sikker på, at vi sørger for en vandreferie oplevelse for livet!

Cykelferie

Cykling er ikke kun en både god transport- og motionsform, det er ikke mindst en rigtig god ferieform! Hvis du elsker aktive ferier, gode lokaloplevelser og muligheden for at tage det i dit helt eget tempo, så er en cykelferie med Ruby Rejser lige noget for dig. Og vi tilbyder endda et stort udvalg af cykelferier til hele 17 forskellige lande rundt i Europa! Og uanset, om du er en erfaren cykelrytter eller en rutineret hyggecyklist, har vi noget for dig. På en cykelferie kan du glæde dig til unikke oplevelser, en betagende natur og lokal kultur, der er værd at skrive hjem om. Og så står vi for alt, hvad der hedder ruteplanlægning, overnatning og transport af bagage, så du kan give dig helt hen til naturen og blot tænke på, hvornår den næste pause skal tages, eller om du vil gøre stop ved strandkanten og tage en dukkert i havet!

Cykelkrydstogt

Hvis du drømmer om at kombinere cykling med sejlads, har Ruby Rejser den helt rette ferieform til dig, nemlig et vaskeægte cykelkrydstogt! Her sejler du rundt på flodkrydstogt i Europa, hvor båden lægger til ved forskellige havne langs de forskellige floder. Her har du så unikke muligheder for at cykle rundt og opleve destinationen og al dens natur og kultur, den har at byde på. Du bor altså en hel uge ombord på en båd, mens du om dagen cykler rundt og får fantastiske oplevelser. Med Ruby Rejser er programmet planlagt på forhånd, så du er sikret, at du ikke kommer til at kede dig! En af grundene til, at cykelkrydstogt er en genial ferieform, er den hyggelige og rolige atmosfære på båden, hvor du tilmed er fri for at pakke ind og ud hver dag, hvis du skulle cykle fra hotel til hotel. Og uanset niveau og præferencer til henholdsvis bådtype eller destination, har vi et stort udvalg af cykelkrydstogter til hele 9 forskellige europæiske lande! Hop ombord og gør dig klar til en fantastisk ferieform, du med garanti vil prøve igen!

Vandrer i Østrig Cyklister i Spanien Cykelkrydstogt i Østrig