Vi gi'r flybilletten på de tre klassiske sørejser i 2019

Vi gi'r flybilletten på de tre klassiske sørejser i 2019

Nyhed

Drømmer du om at opleve midnatssolen eller nordlyset? Så tag med på en sørejse langs verdens smukkeste kyststrækning. Vi tilbyder tre fantastiske rejser langs Norges kyst med Hurtigruten, og de byder alle på forskellige oplevelser afhængigt af den årstid, du vælger. 

Du kan vælge mellem et af disse super gode tilbud:

 

Gratis fly tur/retur fra København og transfer til/fra skibet i Norge*
eller
Rabat på DKK 1.740,- per person hvis du selv vil arrangere transport**

 

 

Klassiske rejser med hurtigruten 

 

Den store 12-dages rejse

Skibet sejler fra Bergen i syd til Kirkenes i nord og retur til Bergen. På denne klassiske rundrejse med Hurtigruten oplever du mange spændende byer langs Norges smukke kyst, der strækker sig over 2.400 sømil. Vi besøger hele 34 havne på turen, og ved at sejle både frem og tilbage, når du at opleve hele strækningen i både dags- og aftenlysets skær. Du har desuden god tid til at gå på opdagelse i det store udvalg af tilvalgsudflugter.  

 

7-dages rejse fra Bergen til Kirkenes

Rejsen starter i Bergen, hvorfra kursen sættes mod Kirkenes i Nordnorge. I Bergen kan du blandt andet besøge Bryggen med de farverige forretningshuse, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Når du sejler mod Kirkenes, vil du opleve hvordan udsigten og havet bliver mere og mere dramatisk. Oplev Geirangerfjorden fra juni til august eller Hjørundfjorden fra september til oktober.

 

 

6-dages rejse fra Kirkenes til Bergen

Rejsen starter i Kirkenes i nord, hvorfra der sejles mod syd til Bergen. Du besøger de samme byer på den sydgående rejse, som på den nordgående. Forskellen består i, at du på den sydgående rejse besøger byer på et andet tidspunkt af døgnet, end du gør på den nordgående syv-dages-rejse.
På den sydgående sejlads besøger du fra maj til oktober den smalle Trollfjord. Du får her følelsen af, at du kan røre de enorme fjeldsider, når vi sejler igennem åbningen. 

 

 

Højdepunkter langs Norges kyst:

1. Du besøger et stort antal havne
2. Du har mulighed for at opleve det magiske nordlys
3. Du oplever fantastiske Lofoten
4. Du krydser polarcirklen, oplever fjorde og fjelde
5. Du har mulighed for tilvalgsudflugter