Vidunderlige Mallorca

Vidunderlige Mallorca

Nyhed

Mange kender Mallorca som den populære charterdestination, hvor afslapning, sol og sommer er omdrejningspunktet – men destinationen meget mere at byde på end dette!

Hos Ruby Rejser tilbyder vi både vandreferier og cykelferier på Mallorca, da terræn og vejr giver grundlag for de mest fantastiske oplevelser. Gamle æselstier bliver bevaret, og nye kommer til, så mulighederne for at opleve alle Mallorcas perler til fods er helt i top.
Øen kan også opleves på cykel, hvor man i eget tempo kan nyde de fredfyldte småbyer, det blå hav og de flotte bjerge.

Mallorca er i sandhed en ø med noget for enhver smag. 

Vi har lige nu 7 forskellige rejser til Mallorca. Nedenfor kan du kort læse om hver enkelt:

Tramuntana-vandring på Mallorca – Vandreferie på egen hånd

På denne skønne vandreferie, vil du opleve flotte landsbyer, charmerende olivenlunde og betagende udsigter udover hav og landskaber. Sværhedsgraden er 3, hvilket vil sige det er dagsetaper på omkring 14-18 kilometer.

Langs Mallorcas kyster – Cykelferie på egen hånd

En middelsvær tur med kortere stigninger, hvor en rimelig kondition anbefales. Undervejs på cykelruten vil du bo på forskellige gode hoteller med rig mulighed for at bade og slappe af i solen efter en dag på cykel. En tur hvor du kommer Mallorca rundt på cykel!

Mallorca fra Finca til Finca – Vandreferie på egen hånd

Hyggelige små landsbyer, appelsinlunde, mandeltræer, smalle stier og fåreflokke – alt dette og meget mere kan du opleve på denne tur. Sværhedsgraden på 2-3 inkluderer dagsetaper på 12-15 km.  

Mallorca I ro og mag – Cykelferie på egen hånd

Flotte sandstrande, krystalklart hav og små landsbyer med en skøn lokalbefolkning. Med en sværhedsgrad 1-2 går ruten gennem et nemt terræn med få bakker, hvor de fleste kan være med. 

Mageløse Mallorca – Gruppevandretur med dansk vandreleder

Rejsen er med dansk turleder, Jytte Flamsholt Christensen, som er forfatter til Politikens rejsebøger ”Turen går til Mallorca”. Her vil du opleve Mallorcas mange perler, som ligger gemt i det fantastiske landskab, og du bor på et super hotel lige ned til vandet. Sværhedsgraden er 2-3.

Majestætiske klippekyster på Mallorca – Gruppevandreferie med dansk vandreleder

Denne rejse ligger på sværhedsgrad 2-4, hvilket kræver en rimelig kondition. Turen er rigtig spændende, og vi går langs gamle æselstier, hvor det betagende landskab kan nydes i fulde drag. Opholdet er med halvpension i rigtig fine omgivelser. 

Smukke Mallorca med Ældre Sagen – Gruppevandreferie med dansk vandreleder

Her udforskes Sóllerdalen, hvor det uberørte Mallorca kan opleves. En flot havnepromenade, gamle stier, afvekslende landskaber og social samværd er hvad denne rejse byder på. Sværhedsgraden er 2-3 med overkommelige dagsvandringer – dog anbefales en rimelig kondition.