Find din sommerferie i 2019 her

Find din sommerferie i 2019 her

Nyhed

Du kan sikre dig plads allerede i dag. Tag eksempelvis med på sommerhøjskole i skønne Umbrien, hvor vi fordyber os i italiensk madlavning, kultur og sprog. Eller fyld rygsækken med storslåede naturoplevelser på vores vandreferie i det vestlige Canada og USA. Hvis du er usikker på om vandreferie er noget for dig, kan du også starte med at prøve vores smuttur til de norsk fjelde i foråret.

Sommerhøjskole i Italien

Tag med på en rejse til Italiens Grønne Hjerte, Umbrien, hvor du i ægte højskolestil introduceres til både italiensk madlavning, sprog og kultur.

Fra vores base i den smukke bjerglandsby Montone får du en følelse af at være kommet til det "gamle" Italien med hyggelige, brostensbelagte gader og balkoner indhyllet i blomsterflor. Dette er vores hjem, når vi i løbet af de næste to uger tager på opdagelse i den italienske kultur og udforsker Umbriens skønne, grønne landskaber. Vi vil bl.a. prøve kræfter med hjemmelavet pasta og gnocchi, besøge en osteproducent, tage på trøffeljagt, udforske landskaberne på vandreture, beundre middelalderbyernes historiske bygninger og meget, meget mere.

Læs mere om sommerhøjskolen i Umbrien her 

 

Korsika - øen rundt

Landskaberne, byerne og oplevelserne har en verden til forskel fra nord til syd, og på denne kulturrejse kommer vi hele øen rundt. Fra nordlige Balagnes hyggelige byer til de hvide klippevægge i Bonifacio på sydspidsen vil du undervejs opleve ældgamle bymidter, kridhvide sandstrande, røde bjerge og maleriske kyststrækninger. Øens vilde landskaber og varme middelhavsklima giver samtidig de optimale betingelser for at gå på aktiv opdagelse i naturen, og vandring, cykling, snorkling og dykning er oplagte muligheder for at opdage øens skjulte skatte. 

Enkelte udflugter er planlagt på forhånd, men du har stadig masser af tid til også at slappe af og udforske på egen hånd.

Læs mere om rundrejsen på Korsika her

Sommerferie på Korsika

Korsika, som også er kendt som Skønhedens Ø, er en fantastisk oase med en smuk vild natur. Kombineret med øens hyggelige bjergbyer, dejlige sandstrande og det lækre middelhavskøkken er øen en europæisk drømmedestination – både for den aktive rejsende og for dem som ønsker ren afslapning sammen med familien i hyggelige omgivelser, under sydens sol.

Læs mere om en sommerferie på Korsika

Sommer i Tyrol

Som en af vores mest populære vandreferier byder Sommer i Tyrol på vandring gennem idylliske, østrigske landskaber med blomstrende enge og med imponerende udsigter til bjerge og gletsjere.

I Tyrol er kontrasterne store og bjergene dramatiske, men samtidig præges naturen af små alpegårde omgivet af enge og græssende køer med bjælder om halsen, men der på de beskyttede bjergskråninger findes et væld af blomster og insekter.

Læs mere om sommer i Tyrol her

Aktiv sommerferie i Saalbach Hinterglemm

Nyd en aktiv sommerferie i de østrigske Alper med fokus på godt selskab og spændende sommeroplevelser. 

På vores fællesrejsehotel bor vi midt mellem de næsten sammenvoksede byer Saalbach og Hinterglemm, og med en fabelagtig udsigt over dalen. Inkluderet i opholdet er også et aktivitetskort, der giver gratis adgang til masser af aktiviteter – heriblandt byens friluftsbad, minigolf, busser, brug af bjergbaner, guidede vandreture og meget mere. I kan også leje mountainbikes og turcykler og udforske landskabet, eller I kan tage til aktivitetsparken, Baumzipfelweg, beliggende for enden af dalen med vandlegeplads, gangbroer og tårne mellem trætoppene.

Læs mere om en aktiv sommerferie i Saalbach her

På cykel langs Algarvekysten

Glæd dig til en skøn cykeltur gennem det hyggelige og stemningsfyldte Sydportugal.

Med start ved Europas sydvestligste punkt, cykler du fra de vindblæste klipper i vest, gennem fredelige småbyer langs Algarvekysten til Guadiana-floden og grænsen til Spanien i øst. Stop op undervejs og nyd de små, næsten mennesketomme strande, bliv fascineret af den spændende flora og rige fugleliv langs kysten, og gå på opdagelse i Faros historiske, gamle bydel med kirker, hyggelige restauranter og pladser.

Læs mere om cykelferien langs Algarve her