Vil du med på en af vores helt nye rejser i 2019?

Vil du med på en af vores helt nye rejser i 2019?

Nyhed

Lige nu kan du sikre dig plads på vores helt nye rejser i 2019. Tag eksempelvis med på sommerhøjskole i skønne Umbrien, hvor vi fordyber os i italiensk madlavning, kultur og sprog. Eller fyld rygsækken med storslåede naturoplevelser på vores vandreferie i det vestlige Canada og USA. Hvis du er usikker på om vandreferie er noget for dig, kan du også starte med at prøve vores smuttur til de norsk fjelde i foråret. Læs mere om vores nye rejser herunde, og find inspiration til din næste rejse.

Sommerhøjskole i Italien

Tag med på en rejse til Italiens Grønne Hjerte, Umbrien, hvor du i ægte højskolestil introduceres til både italiensk madlavning, sprog og kultur. Denne rejse er en sand kulturrejse, hvor du med en dansk rejseleder kommer helt tæt på den italienske kultur. 

Fra vores base i den smukke bjerglandsby Montone får du en følelse af at være kommet til det "gamle" Italien med hyggelige, brostensbelagte gader og balkoner indhyllet i blomsterflor. Dette er vores hjem, når vi i løbet af de næste to uger tager på opdagelse i den italienske kultur og udforsker Umbriens skønne, grønne landskaber. Vi vil bl.a. prøve kræfter med hjemmelavet pasta og gnocchi, besøge en osteproducent, tage på trøffeljagt, udforske landskaberne på vandreture, beundre middelalderbyernes historiske bygninger og meget, meget mere.

Læs mere om sommerhøjskolen i Umbrien her

Dagsvandring til Prædikestolen i Norge

Oplev en norsk vandreklassiker på denne gruppevandretur med danske rejseleder. På denne fantastiske tur til det vestlige Norge kan du opleve de dybe fjorde, flotte fjelde og lodrette klippevægge fra det måske smukkeste udsigtspunkt overhovedet, nemlig det kendte fjeldplateau Prædikestolen.
Det giver et sug i maven når du efter nogle timers vandring gennem den norske natur er fremme ved Prædikestolen, hvor du kan nyde den imponerende udsigt til de skønne fjeldlandskaber og Lysefjorden 600 meter under dig. Ruten byder på en del højdemeter og er derfor samtidig en fremragende introduktion for dig, der overvejer en vandreferie i bjergrige egne. 

Læs mere om den smukke vandretur til Prædikestolen her

 

Fra himmel til hav i Canada og USA

Oplev den storslåede natur og uberørte ladnskaber på en fantastisk rundrejse til det vestlige Canada og USA med en dansk turleder.Turens første højdepunkt er de canadiske Rocky Mountains, som vi udforsker på dagsvandreture i nationalparkerne Banff og Jasper. Herefter står den på en enestående togtur med The Canadian over The Rockies og Cascade-bjergene til Vancouver og Stillehavet.
Det er en oplevelse i sig selv at køre med The Canadian på en af verdens flotteste togture gennem det vilde landskab, og turen kan snildt måle sig med Orientekspressen i Europa. Som prikken over i'et slutter vi rejsen af med nogle gode gåture ved Oregons forrevne kyst og det naturlige vidunder Crater Lake, som er verdensberømt for sit azurblå vand.

Læs mere om rundrejsen i det vestlige Canada og USA