Skønne rejser for dig som elsker vin!

Skønne rejser for dig som elsker vin!

Nyhed

Læs mere her om nogle af vores spændende vinture

Skøn vintur i Umbrien
En smagfuld rejse der virkelig taler til sanserne! Fokus for denne tur er lækker mad og fantastiske vine. Med base i en af Umbriens smukkeste byer, Montone, tager vi på udflugter i den frodige Umbrien-region. Her smager vi på det ægte Italien, når vi besøger lokale vingårde og osteproducenter.


Fra Piemonte til den liguriske kyst
 
Velkommen til Piemontes bakkede terræn og den solfyldte kyst ved Det Liguriske Hav. Vandreruterne bringer dig på en naturskøn og smagfuld tur langs vinmarker, gennem middelalderbyer og over bakketoppe med herlige udsigter. Oplev også Langhe-regionen, der med sine hvide trøfler, smagfulde oste og gode vine som Barolo er kendt som området for italiensk gourmet, inden du slutter af ved den blomstrende Riviera og den liguriske kyst.


Catalonien - strande, mad og vin 
Elsker du behagelige temperaturer, god mad og vin? Så bliver denne tur til Catalonien din nye favorit! Turen går gennem Cataloniens smukkeste landskaber og inkluderer to guidede besøg i vinkældre med efterfølgende vinsmagning og smagsprøver på lokale produkter. Du cykler langs de skønne strande omkring Sant Feliu og Calella de Palafrugell, til fine vinmarker og olivenlunde, for til sidst at nå til Dalís museum i Figueres.


Langs Mosel fra vingård til vingård
Velkommen til en sand nydelsestur langs Mosel med gode vine, stor gæstfrihed og en total flad cykelrute! Du cykler langs Moselflodens stejle vinklædte skråninger, og undervejs vil du stifte bekendtskab med områdets mange berømte vine. Turen inkluderer tre vinsmagninger undervejs, og om aftenen vil dine værter, der alle er vinspecialister, gerne vise vinkælderen frem og fortælle om produktionen.


Øhop på Fyn og Ærø
Hvis du efter sidste års fantastiske danske sommer drømmer om sommerferie i Danmark, så er vores cykelferie-øhop i Det Sydfynske Øhav det oplagte valg! Glæd dig til at cykle langs de smukke strande, over betagende bakker med fantastiske udsigter og gennem charmerende landsbyer.
Sydfyn er et kulinarisk mekka, hvor der de seneste år også er kommet godt gang i vinproduktionen. Så forkæl dig selv undervejs med smagsprøver af den lokale vin, øl, chokolade og mange andre lokale specialiteter.