Vinterrejser

Nyhed

Vejret bliver koldere og dagene kortere, og det betyder, at vinteren er lige på trapperne! Ved du ikke helt, hvad du skal bruge vintermånederne på, kan vi hos Ruby Rejser varmt anbefale nogle rejser, som er perfekte på denne tid af året. Vi har selvfølgelig masser af skiferier, men vi har også andre vinterrejser såsom fællesrejsernordlysrejser, ekspeditionsrejsercykelferier og endda vandreferier! Find inspiration til din vinterferie her.

MS Roald Amundsen i Antarktis

Find hyggelige fællesrejser hos Ruby Rejser

Ruby Rejser har adskillige fællesrejser i Norge, der byder på sjove dage i sneen og hyggelige aftenstunder i vintermånederne. På en fællesrejse med Ruby Rejser er der fokus på uformelt samvær med dine medrejsende, hvor de daglige praktiske gøremål bliver løst i fællesskab. Denne rejseform er perfekt til personer, der rejser alene samt familier og vennegrupper, der kan lide at falde i snak med nye mennesker på deres ferie. 

Oplev skiferier i Norges sneklædte vinterlandskab

Forestil dig, at du står på toppen af det sneklædte fjeld og indånder den friske, norske bjergluft. Du nyder et roligt øjeblik, inden du sætter kursen ned af en nypræpareret piste, der snor sig sirligt mellem sneklædte grantræer. Mens du suser ned ad bjerget er de mange bekymringer, der måtte være i dagligdagen i Danmark, for længst borte. Efter en lang dag i sneen med masser af oplevelser, træder du ind i din hyggelige hytte og sætter dig foran pejsen med en kop kakao i hånden samt en god bog. Lyder dette som noget, du kunne tænke dig opleve denne vinter? Vi har et hav af spændende skiferier i Norge, hvad end du rejser alene, med familien eller med vennerne.

Kvitfjell by night Skiferie i det norske

Rejs på nordlysrejser med Hurtigruten

I vintermånederne kan du også tage på en nordlysrejse til søs med Hurtigruten. Her kan du opleve imponerende fjorde, dramatiske bjerge samt naturens helt eget lysshow, nemlig det magiske nordlys. Nordlyset har siden tidernes morgen har oplyst og omfavnet de mørkeste afkroge af jordkloden. Ønsker du at opleve det fascinerende og farverige Aurora Borealis, som nordlyset også kaldes, er det bare med at komme afsted!

Nordlysrejser med Hurtigruten tilbyder også andre spændende aktiviteter såsom hundeslædekørsel, kørsel med snescooter eller ophold på snehotel. Udover en fantastisk naturoplevelse er en rejse med Hurtigruten afslappende, kulturrig og kulinarisk. Du får nemlig et godt indblik i Nordens kultur og madtraditioner, mens du er på skibet. Hop ombord på Hurtigruten, og find din indre eventyrer frem.

Tag på ekspeditionsrejser til verdens ende

Har du en indre opdagelsesrejsende gemt i kroppen? Så skal du opleve en af Ruby Rejsers spændende ekspeditionsrejser, der tager dig med til verdens fjerneste kroge, hvor kun få mennesker har sat deres fødder. Tag på en uforglemmelig arktisk rejse til Svalbard, hvor vilde vintereventyr venter dig i mørket. Er du en af de heldige, kan det sågar være, at du render ind i kongen af Arktis – isbjørnen.

Du kan også finde din indre Christopher Columbus frem og sætte kursen mod det frosne kontinent, Antarktis, der blandt andet byder på enorme pingvinkolonier, takkede isbjerge og hvaler. Vores ekspeditionsrejser har alle sammen det tilfælles, at de bringer dig tættere på nogle af verdens mest fjerntliggende kroge, hvor der venter dig en helt uforglemmelig naturoplevelse.

Nordlyset fra Hurtigruten Pingvinkoloni

Rejs på naturskønne vandre- og cykelferier

Det er nok de færreste, der forbinder vandre- og cykelferier med vinteren, da mange ser denne ferieform som en sommeraktivitet. Dette skal du dog ikke lade dig snyde af, for vi har nemlig både vandreferier og cykelferier, der egner sig særdeles godt til vintermånederne.

Du kan for eksempel tage på en pragtfuld vandreferie til den grønne vulkanø, La Palma, der byder på mageløs natur og vandreruter i topklasse. Har du hellere lyst til en cykelferie, kan du rejse til Sydeuropa og cykle langs Algarvekysten i det hyggelige og stemningsfyldte Sydportugal – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vandring i La Palma La Palmas kyst

 
Når den danske vinter virker lidt lang, kan du med andre ord roligt søge mod solrige destinationer med milde temperaturer eller fjerne egne med sneklædte tinder. Vi har et stort udbud til dig, der drømmer om en aktiv ferie i vintermånederne.