Pressen skrev

Læs hvad pressen har skrevet om rejser, destinationer, Ruby Rejser og alt hvad vi her på kontoret synes er relevant


Catalonien

Korsikas bedste hemmelighed

Af Børsen

"Som fører af bilen gælder det om at holde øjnene på vejen, hvilket kan være svært når omgivelserne er så fortryllende smukke. Men heldigvis er der flrere små rastepladser, hvor man kan gøre holdt og stige ud for at nyde de visuell herligheder..."

Læs hele artiklen herBonafacio

Korsikas perle

Af Ekstra Bladet

"De høje kalkstensklipper rejser sig dramatisk og effektfuldt. På toppen nærmest klynger rækker af gamle huse sig fast, og set her fra havet ligger nogle af dem så yderligt, at man kan frygte, at de en dag styrter i vandet..."

Læs hele artiklen herThassos

Thassos er forfriskende

Af Jyllands-Posten

"Der er masser af vand til at holde blege danskere kørende i den græske højsommmer. På øen Thassos behøver man ikke købe seks flasker mineralvand til turistpris i det lokale supermarked og efterfølgende slæbe sig skæve i ryggen hjem til hotellet. Vandet kan drikkes på Thassos..."

Læs hele artiklen herSchweiz

På vandring i Alpelandet

Af Hjemmet

"Tindrende snehvide bjergtinder, dybe kløfter, turkisgrønne søer, brusende vandfald og bjergsider tæt bevokset med træer..."

Læs hele artiklen herHafjell

Med singler og børn i sneen

Af Berlingske

"Af med skoene, udbryder vore madkoordinater Tina, da jeg med sne under sålerne træder ind i receptionen tidligt om morgenen på Pensionatet Aasletten, træt efter 12 timer i hvilebus..."

Læs hele artiklen herKvitfjell

Fællesskab med ski på

Af Krop og Fysik

"Vi ville gerne på skiferie, men havde faktisk ikke råd. Men så fortalet en veninde mig om nogle billige skiferier til Norge. "Fællesrejser" kaldte hun det. Det lød lidt halvfjerdseragtigt - og så var det med bus. Men nu hvor alternativet var at blive hjemme, kunne det da godt være..."

Læs hele artiklen her