MOTIONSCYKELLØB 

RUBY CYCLING

 

Cykelmotion

 

Er du vild med cykelmotion? Det er vi! Motioncykling ligger vore hjerter meget nær, og vi ser frem til, at hjælpe dig med at arrangere den perfekte tur til din favorit destination. Hvis du endnu ikke har en favorit destination, vejleder vi gerne om fordele, sværhedsgrader mm. ved vores favorit destinationer.

Om du vil på træningstur eller allerede har bestemt dig for at køre med på for eksempel La Marmotte eller Maratona dles Dolomites.

RUBY CYCLING

Hos Ruby Cycling vil vi være de førende på markedet for cykelmotion. Vores ambition er at være troværdige, ærlige og levere et højt service- og informationsniveau både i planlægningen og under ferien. Vores højeste ønske er, at vores motionscykelgæster skal komme hjem fra deres ferie med Ruby Cycling med ”hænderne over hovedet”!

Hvis I som virksomhed eller cykelklub planlægger en rejse sammen, så hjælper vi gerne med planlægningen af turen. Vores erfarne konsulenter og guider har flere års erfaring med at arrangere cykelmotionsture, så fortæl os om dine tanker vedr. motionscykling – så hjælper vi med planlægning af og rådgivning vedrørrende den perfekte cykeltur.

Læs endelig mere på siden, bliv inspireret og tag stilling til hvilken type af tur, der passer allerbedst til dig og dine ønsker – og husk, at hvis du har flere spørgsmål eller ønsker ydeligere information, så er du altid velkommen til at kontakte os. Eller du kan følge med i vores nyheder her.

CYKELMOTIONSLØB I EUROPA

Hos Ruby Cycling har vi adskillige års erfaring med cykelmotionsløb flere steder i Europa – Har du planer om at deltage i fx La Marmotte eller Maratona dles Dolomites? eller skal den gode sommerform holdes ved lige i vinterhalvåret? Lige her har vi samlet vores favoritter. Så lad dig inspirere og alt du skal gøre er at vælge, hvilken tur der passer dig bedst. Kommer du i tvivl om noget, eller er du blevet nysgerrig efter mere information, er du altid velkommen til at spørge os. Du kan læse meget mere om vores ture

 

Maratona

Test