For aktive og nysgerrige rejsende udenfor turismens hovedstrøg

Ruby Rejser

Bureauet med de mange specialrejser. Vi holder til i Aarhus, men har gæster fra hele Norden. Med over 45 år på bagen er vi specialister i ferier udenfor turismens hovedstrøg, og vi har rejser hele året.

Vandreferie i Europa

Om Ruby Rejser

Ruby Rejser lever for at sælge rejser til de aktive og de nysgerrige, og i mere end 45 år har vores aarhusianske rejsebureau - nu også aalborgensiske - sendt glade gæster på aktive ferier til store dele af verden – og det er vi svært stolte af. Vores mange trofaste gæster er med til at overbevise os om, at vi stadig har en berettigelse i den store skov af rejseudbydere.

Vi har rejser hele året: Lige fra vinterens livlige skiferier med leg i sneen og fart på pisten til sommerens friske cykelture og kulturelle rundrejser. Rejsepaletten er bred og i konstant udvikling, og selvom der er langt fra en nordlysrejse på Svalbard til en farverig cykeltur i Holland, er det aktive twist en gennemgående ting for vores produkter.

Hos Ruby Rejser tilbyder vi bl.a.:

 • Vandreferier:
  Vi har et stort udvalg af vandreture i Europa samt enkelte oversøiske. Vi udbyder både gruppevandreture med dansk vandreleder, samt ture, hvor du vandrer på egen hånd, og vi fragter bagagen fra hotel til hotel.

 • Cykelferier:
  Er du til cykelferie, tilbyder vi både klassiske cykelferie over hele Europa, hvor du cykler på egen hånd, mens vi fragter bagagen for dig – eller du kan prøve et af vores cykelkrydstogter, hvor guider cykler med på daglige ture, og du overnatter på en skøn flodbåd om natten.

 • Skiferier:
  Vilde nedfarter, smukke langrendsspor, lærerig skiskole og uforglemmelig afterski – vi har det hele. Tag med til enten Norge eller Østrig og få luftet brædderne.

 • Nordlys- og ekspeditionsrejser:
  Er der en ægte eventyrer gemt i maven på dig, så se nærmere på vores rejser på kanten af verden. Jagt fx nordlyset på Svalbard eller Island eller oplev Antarktis eller Grønland på et moderne ekspeditionsskib – mulighederne er mange, og eventyrene enorme.

 • Fællesrejser:
  Fællesrejsen er vores helt egen rejsefom, hvor du som gæst er medansvarlig for en god og behagelig ferie. Tag fx på ski på en fællesrejse til Norge om vinteren eller tag familien med til en sommerfællesrejse i Østrig.
   
 • Kør-selv-ferier:
  Et af de lidt nyere skud på stammen er vores kør-selv-ferier. Her får du en helt genial måde at holde ferie og opleve verden på. Det er dig, der sidder bag rettet i bilen, så det er dig, der bestemmer hvor og hvornår, du vil stoppe og udforske omgivelserne.

Værdigrundlag

Ruby Rejser bygger på et fundament af, hvad vi mener, er sunde værdier. Vi er opstået af værdier som fællesskab, samvær, nærhed til naturen og en tro på at forskellighed gør os stærkere – værdier, der da også er lette at få øje på i vores rejseudvalg som fx fællesrejser, vandreferier og cykelferier. Særlig tre værdier er dog ganske karakteristiske for, hvordan vi arbejder og skaber oplevelser for livet.

 • Kvalitet:
  Vi sætter en ære i at tilbyde rejser, som vi kan stå 100% inde for, og der er kvalitet i både vores vejledning og vores produkter. Kvalitet betyder ikke nødvendigvis luksus, men nærmere grundighed, gennemgående kendskab til produktet og ærlighed i alt, hvad vi laver. Vi vejleder ud fra egne erfaringer om de rejsemål, vi udbyder, og vi har selv vandret på stierne, cyklet på vejene og sejlet på floderne på de destinationer, vi sælger rejser til. Vi ser det som vores fornemste opgave at sikre et kvalitetsniveau, der gør det muligt for os at samle på tilfredse gæster.

 • Service:
  God service er et nøgleord hos Ruby Rejser. Vi sælger ikke bare rejser, men minder for livet, og vi ved, at god service er altafgørende for, at feriedrømme kan gøres til virkelighed. Vi bestræber os derfor altid på at sikre et højt serviceniveau lige fra første indledende snak, til afvikling af rejse og til feedback efter hjemkomst. Vi er altid klar på telefonen til at vejlede dig – både før, under og efter din ferie.

 • Fællesskab:
  Den første rejse solgt ved Ruby var en fællesrejse til Norge – så det er ikke løgn at påstå, at vi er funderet på et behov for fællesskab. Vi tror på, at de bedste ferier er dem, hvor man i fællesskab med andre deler oplevelserne. Det kan være den individuelle ferie i familien eller med venner, men det kan også være ved at deltage i en gruppetur eller en af vores temarejser for singler, singler med børn eller på vores fællesrejser for alle. Åbenhed overfor de medrejsende og de steder vi besøger, åbner nye horisonter.
Vores historie

Ruby Rejser startede som så mange andre rejsebureauer med at arrangere rejser med et indhold, som vi selv gik meget op i - nemlig skirejser. Dette skete med et tilbud (se tilbuddet her) for studerende på Aarhus Universitet i 1974, og her var fællesskabet i højsædet. Fra 1984 supplerede vi med cykelferierne, og senere har vandreferier og cykelkrydstogter fulgt trop. Udviklingen er fortsat, og både antallet af rejsetyper, destinationer og gæster har gennem årene vokset støt. Nedenfor kan du læse mere om Ruby Rejser udvikling:

 • 1974: Første rejse sælges
 • 1995: Ruby Rejser overtager og fortsætter Ullers Vandrerejser, som en naturlig udvidelse af de måder, man kan bevæge sig i naturen på - på naturens præmisser.
 • 2001: Ruby Rejser køber bureauet Idérejser og viderefører de fællesrejser, som Idérejser har udviklet.
 • 2002: Ruby Rejser overtager alle aktiverne fra det konkursramte Nærplan Rejser. Vi fik derved mulighed for at videreudvikle vores flycamping.
 • 2008: I foråret overtager Ruby Rejser en del af aktiviteterne fra det konkursramte Aktiv cykelrejser. Herefter har Ruby Rejser udviklet en række ture med udgangspunkt i denne gruppes interesser og behov.
 • 2015: Ruby Rejser bliver en del af virksomheden Sunway Group, der ejer flere forskellige rejsebureauer. Læs mere om Sunway Group længere nede på siden.
Prispolitik

Hos os får du som udgangspunkt altid den laveste pris ved tidlig bestilling. Vi sætter ikke prisen ned på vores egne rejser, så jo før du booker, jo billigere. Tværtimod vil vi løbende justere vores priser opad hen mod afgang i den udstrækning, vi finder det nødvendigt.

Hos Ruby Rejser arbejder vi dog tæt sammen med en lang række forskellige leverandører over hele verden, og samarbejdspartnernes variable priser (bl.a. flydende fly- og færgepriser) kan påvirke den endelig pris ud over Ruby Rejsers kontrol. Vi gør derfor opmærksom på, at eksterne prisstrukturer kan have påvirkning på den enkelte produkt- eller pakkepris.

Husk også at vi er medlem af både Danmarks Rejsebureauforening (DRF) og Rejsegarantifonden med nummer 0206.

Sunway Group

Ruby Rejser blev i 2015 opkøbt af Sunway Group, som er ejet og ledet af Mads Bygballe Christiansen. Sunway Group driver flere forskellige specialrejsebureauer – hver specialiseret i sin egen niche til de kræsne og købestærke kunder. Antallet af rejsebureauer tilknyttet Sunway Group, samt antallet af årlige gæster er siden steget markant, hvilket i 2018 da også resulterede i virksomhedens første modtagelse af Børsens Gazellepris. Antallet af Gazellepriser er kun blevet højere siden da.

Virksomhederne under Sunway Groups vinger indbefatter bl.a.

 • Seatravel, der udlejer flodbåde i Europa og sejlbåde i hele verden.
 • Magic Tours, der er Nordens førende arrangør af skræddersyede Disney-rejser.
 • Marathon Travel Club, der er Danmarks største og mest dedikerede arrangør af pakkerejser til løb i hele verden.
 • SKIERS hører også delvist under Sunway Group og sender skientusiaster på sæson i bl.a. Østrig og Canada.
 • Rejseriet, der er specialister indenfor grupperejser og blandt andet sælger rejser til foreninger.
 • Top Tours hører også delvist under Sunway Group og sælger primært skræddersyede, oversøiske drømmerejser.
 • Bravo Tours hører også delvist under Sunway Group og sender hvert år mere end 150.000 gæster ud i verden.

Læs mere om Sunway Group her.

Kontakt

Ruby Rejser
Europaplads 16, 1. sal
8000 Århus C

Telefon: +45 8615 3599
E-mail: ruby@ruby-rejser.dk
CVR-nummer: 18422298 
VAT-nummer: 18422298 


Kontortid:

Mandag-fredag: 09.00-16.00