For aktive og nysgerrige rejsende udenfor turismens hovedstrøg

Ruby Rejser

Bureauet med de mange specialiteter. Vi holder til i Aarhus, men har gæster med fra hele Norden. Med over 50 år på bagen er vi specialister i ferier udenfor turismens hovedstrøg, og vi har rejser hele året.

Om Ruby Rejser

Ruby Rejser lever for at sælge rejser til de aktive og de nysgerrige. I mere end 50 år har vores aarhusianske rejsebureau - nu også aalborgensiske - sendt glade gæster på aktive ferier til store dele af verden – og det er vi rigtig stolte af! Vores mange trofaste gæster er med til at overbevise os om, at vi stadig har en berettigelse i den store skov af rejseudbydere.

Vi har rejser hele året. Lige fra vinterens livlige skiferier med leg i sneen og fart på pisten til sommerens friske cykelture og kulturelle rundrejser. Rejsepaletten er bred og i konstant udvikling, og selvom der er langt fra en nordlysrejse på Svalbard til en farverig cykeltur i Holland, er det aktive twist en gennemgående ting for vores produkter.

Hos Ruby Rejser tilbyder vi blandt andet:

Vandreferier
Vi har et stort udvalg af vandreture i Europa samt enkelte oversøiske. Vi udbyder både gruppevandreture med dansk vandreleder, samt ture, hvor du vandrer på egen hånd, mens vi sørger for at fragte bagagen fra hotel til hotel.

Cykelferier
Er du til cykelferie, tilbyder vi både individuelle cykelferier over hele Europa, hvor du cykler på egen hånd, mens vi fragter bagagen for dig – eller du kan prøve en af vores gruppeture, hvor en dansk cykelguide følger med hele vejen. 

Cykelkrydstogter
Lyder kombinationen af bådferie og cykelferie som noget for dig? Så skal du måske se på et af vores dejlige cykelkrydstogter rundt i Europa. Her bor du på et hyggeligt krydstogtskib, som fragter dig i land udvalgte steder, hvor du tage cyklen ud og udforske byer og landskaber på helt tæt hold.  

Skiferier
Vilde nedfarter, smukke langrendsspor, lærerig skiskole og uforglemmelig afterski. Tag med på skiferie i Norge eller Østrig, og få luftet brædderne på pisten. Vi tilbyder alt fra begivenhedsrige skirejser for singler til rolige skiferier for børnefamilier. 

Nordlys- og ekspeditionsrejser
Er der en ægte eventyrer gemt i maven på dig, så se nærmere på vores rejser på kanten af verden. Jagt for eksempel nordlyset på Svalbard eller Island, eller oplev Antarktis eller Grønland på et moderne ekspeditionsskib – Mulighederne er mange, og eventyrene enorme.

Fællesrejser
Fællesrejsen er vores helt egen rejsefom, hvor du som gæst er medansvarlig for en god og behagelig ferie. Her er hygge og uformelt samvær med dine medrejsende i højsædet. Tag for eksempel på ski på en fællesrejse til Norge om vinteren, eller tag familien med på en sommerfællesrejse i Østrig. 

Kultur- og rundrejser
Bevæg dig rundt på lokale markeder, smag på udsøgte delikatesser og oplev, hvad der ligger bag netop din destinations kultur. Med en kultur- og rundrejse tilbyder vi en fantastisk mulighed for at dykke ned i alverdens kulturer, hvad end det er med fast base eller som rundrejse. Vi tilbyder rejser verden over, hvor du helt selv kan bestemme om rejsen skal gå til middelhavets perle, Kreta, på safari i fabelagtige Kenya, eller en helt tredje destination.

Flodkrydstogter
Et flodkrydstogt udgør den perfekte mulighed for at opleve livet på vand og samtidig udforske et væld af forskellige destinationer på land. Ombord på dit dejlige krydstogtskib, hvor serviceniveauet er helt i top, får du mulighed for at slappe helt af, mens skibet transporterer dig rundt til spændende destinationer via nogle af Europas flotteste floder.

Værdigrundlag

Ruby Rejser bygger på et fundament af, hvad vi mener, er sunde værdier. Vi er opstået af værdier som fællesskab, samvær, nærhed til naturen og en tro på at forskellighed gør os stærkere – Værdier, der også afspejles i vores rejseudvalg, som for eksempel byder på fællesrejser, gruppevandreferier og -cykelferier. Særlig tre værdier er dog ganske karakteristiske for, hvordan vi arbejder og skaber oplevelser for livet:

1. Kvalitet
Vi sætter en stor ære i at tilbyde rejser, som vi kan stå 100% inde for, og at der er kvalitet i både vores vejledning og vores produkter. Kvalitet betyder ikke nødvendigvis luksus, men nærmere grundighed, gennemgående kendskab til produktet og ærlighed i alt, hvad vi laver. Vi vejleder ud fra egne erfaringer om de rejsemål, vi udbyder, og vi har selv vandret på stierne, cyklet på vejene og sejlet på floderne på de destinationer, vi sælger rejser til. Vi ser det som vores fornemste opgave at sikre et kvalitetsniveau, der gør det muligt for os at samle på tilfredse gæster.

2. Service
God service er et nøgleord hos Ruby Rejser. Vi sælger ikke bare rejser, men minder for livet, og vi ved, at god service er altafgørende for, at feriedrømme kan gøres til virkelighed. Vi bestræber os derfor altid på at sikre et højt serviceniveau lige fra første indledende snak, til afvikling af rejse og til feedback efter hjemkomst. Vi er altid klar på telefonen til at vejlede dig – både før, under og efter din ferie.

3. Fællesskab
Den første rejse solgt ved Ruby var en fællesrejse til Norge – så det er ikke løgn at påstå, at vi er funderet på et behov for fællesskab. Vi tror på, at de bedste ferier er dem, hvor oplevelserne deles i fællesskab med andre. Det kan være den individuelle ferie i familien eller med venner, men det kan også være ved at deltage i en gruppetur eller en af vores fællesrejser for alle. Åbenhed overfor de medrejsende og de steder vi besøger, åbner nye horisonter.

Vores historie

Ruby Rejser startede som så mange andre rejsebureauer med at arrangere rejser med et indhold, som vi selv gik meget op i nemlig skirejser. Dette skete med et tilbud (se tilbuddet her) for studerende på Aarhus Universitet i 1974, og her var fællesskabet i højsædet. Fra 1984 supplerede vi med cykelferierne, og senere har vandreferier og cykelkrydstogter fulgt trop. Udviklingen er fortsat, og både antallet af rejsetyper, destinationer og gæster har gennem årene vokset støt.

Nedenfor kan du læse mere om Ruby Rejsers udvikling:

1974: Første rejse sælges

1995: Ruby Rejser overtager og fortsætter Ullers Vandrerejser, som en naturlig udvidelse af de måder, man kan bevæge sig i naturen på  på naturens præmisser.

2001: Ruby Rejser køber bureauet Idérejser og viderefører de fællesrejser, som Idérejser har udviklet.

2002: Ruby Rejser overtager alle aktiverne fra det konkursramte Nærplan Rejser. Vi fik derved mulighed for at videreudvikle vores flycamping.

2008: I foråret overtager Ruby Rejser en del af aktiviteterne fra det konkursramte Aktiv Cykelrejser. Herefter har Ruby Rejser udviklet en række ture med udgangspunkt i denne gruppes interesser og behov.

2015: Ruby Rejser bliver en del af virksomheden Sunway Group, der ejer flere forskellige rejsebureauer. Læs mere om Sunway Group længere nede på siden.

Prispolitik

Hos os får du som udgangspunkt altid den laveste pris ved tidlig bestilling. Vi sætter ikke prisen ned på vores egne rejser, så jo før du booker, jo billigere. Tværtimod vil vi løbende justere vores priser opad hen mod afgang i den udstrækning, vi finder det nødvendigt.

Hos Ruby Rejser arbejder vi dog tæt sammen med en lang række forskellige leverandører over hele verden, og samarbejdspartnernes variable priser (bl.a. flydende fly- og færgepriser) kan påvirke den endelig pris ud over Ruby Rejsers kontrol. Vi gør derfor opmærksom på, at eksterne prisstrukturer kan have påvirkning på den enkelte produkt- eller pakkepris.

Husk også, at vi er medlem af både Danmarks Rejsebureauforening (DRF) og Rejsegarantifonden med nummer 0206.

Sunway Group

Ruby Rejser blev i 2015 opkøbt af Sunway Group, som er ejet og ledet af Mads Bygballe Christiansen. Sunway Group driver flere forskellige specialrejsebureauer, som hver er specialiseret i sin egen niche til de kræsne og købestærke kunder. Antallet af rejsebureauer tilknyttet Sunway Group samt antallet af årlige gæster er siden steget markant, hvilket i 2018 da også resulterede i virksomhedens første modtagelse af Børsens Gazellepris. Antallet af Gazellepriser er kun blevet højere siden da.

Virksomhederne under Sunway Groups vinger indbefatter blandt andet:

  • Seatravel, der udlejer flodbåde i Europa og sejlbåde i hele verden.
  • Magic Tours, der er Nordens førende arrangør af skræddersyede Disney-rejser.
  • Marathon Travel Club, der er Danmarks største og mest dedikerede arrangør af pakkerejser til løb i hele verden.
  • SKIERS hører også delvist under Sunway Group og sender skientusiaster på sæson i bl.a. Østrig og Canada.
  • Top Tours hører også delvist under Sunway Group og sælger primært skræddersyede, oversøiske drømmerejser.
  • Bravo Tours hører også delvist under Sunway Group og sender hvert år mere end 150.000 gæster ud i verden.
Kontakt

Ruby Rejser
Europaplads 16, 1. sal
8000 Århus C

Telefon: +45 8615 3599
E-mail: ruby@ruby-rejser.dk
CVR-nummer: 18422298 
VAT-nummer: 18422298 


Kontortid:

Mandag-fredag: 09.00-16.00