For aktive og nysgerrige rejsende udenfor turismens hovedstrøg

Ruby Rejser

Bureauet med de mange specialrejser. Vi holder til i Århus men har gæster fra hele Norden. Med 40 år på bagen er vi specialister i ferier udenfor turismens hovedstrøg, og vi har rejser hele året.

Vandreferie i Europa

Om Ruby Rejser

40 år på bagen og på danske hænder.  Det er ikke hverdag i den danske rejsebranche, og vi er glade og stolte over de mange trofaste gæster, der er med til at overbevise os om, at vi har en berettigelse i den store skov af rejseudbydere.

I en tid hvor pris ofte går forud for kvalitet og hvor service ofte er "en by i Rusland”, sætter vi en ære i at kunne vejlede om det rette ferievalg. Vi vejleder ud fra egne erfaringer om de rejsemål, vi udbyder, og vi ser det som vores fornemste opgave at samle på tilfredse gæster. I er vores bedste ambassadører og årsagen til, at vi ikke skal fordyre rejserne med høje markedsføringsomkostninger.

Vi laver rejser for de aktive og nysgerrige, og vi tror på, at de bedste ferier er dem, hvor man i fællesskab med andre deler oplevelserne. Det kan være den individuelle ferie i familien eller med venner, men det kan også være ved at deltage i en gruppetur eller en af vore temarejser for singler, singler med børn eller på vores fællesrejser for alle. Åbenhed overfor de medrejsende og de steder vi besøger, åbner nye horisonter.

Vores historie

Ruby Rejser startede som så mange andre rejsebureauer med at arrangere rejser med et indhold, som vi selv gik meget op i, nemlig skirejser. Dette skete med tilbud (se tilbudet her) for studerende på Aarhus Universitet i 1974. Fra 1984 suppleret med cykelferie, transport med egen cykel og i starten ferie på egen hånd. De fleste bureauer, som er startet på begejstring, holder sjældent længe; men vi har været seje.

Vores egen udvikling
Der er siden dengang sket en rivende udvikling i vore tilbud, i antallet af rejsende - og til dels også i vores og vore rejsendes alder. Vi er ikke kun for de studerende, men for rejsende i alle aldre, der kan lide at bevæge sig i naturen, selv at opleve og være aktive, men som også kan begejstres at de samme ting som begejstrer os.

Vore rejser indeholder en smittende glæde og stolthed over det vi laver, det som vi selv har udviklet og oplevet, og det som er med til at give os den daglige glæde ved vores arbejde.

Flere æg i kurven
Ruby Rejser har hen ad vejen inddraget andres ideer. Bl.a. ved at overtage og videreføre andre bureauers aktiviteter:

Ruby Rejser fortsatte i 1995 Ullers Vandrerejser, som en naturlig udvidelse af de måder man kan bevæge sig i naturen på - på naturens præmisser.

Før vinteren 2001 købte Ruby Rejser bureauet Iderejser og videreførte de fællesrejser, som Iderejser havde udviklet til en unik ferieform.

I efteråret 2002 har Ruby Rejser overtaget alle aktiverne fra det konkursramte Nærplan Rejser. Vi fik derved mulighed for at videreudvikle vores flycamping.

I foråret 2008 overtog Ruby Rejser en del af aktiviteterne fra det konkursramte Aktiv cykelrejser. Herefter har Ruby Rejser udviklet en række ture med udgangspunkt i denne gruppes interesser og behov.

I 2015 overtog Ruby Rejser Travelnorth, der er specialister i rejser med Hurtigruten. 

Ruby Rejser overtog i foråret 2016 Strobel, der har sendt gæster til nogle af de mest eksotiske steder i verden siden 1993.

Ruby rejseunivers

De aktive kan lade sig inspirere af ferier til fods, på cykel eller på ski.

Skiferierne er fortrinsvis til Norge, men enkelte destinationer i Alperne er også at finde på programmet.

Vil du vandre, så har vi et stort udvalg af ture i Europa samt enkelte oversøiske. Vi udbyder både klassiske vandreture og ture til mere ukendte destinationer. Du kan vælge ture, hvor du vandrer i gruppe med dansk vandreleder, eller du kan vælge ture, hvor du vandrer på egen hånd og vi fragter bagagen.

Er du til cykelferie, tilbyder vi både klassiske cykelferie over hele Europa, hvor du kører selv, mens vi fragter bagagen for dig – eller du kan prøve et af vores cykelkrydstogter, hvor guider cykler med på daglige ture, og hvor du kan blive ombord på skibet, hvis du trænger til en pausedag.

Derudover har vi, som det eneste danske rejsebureau, direkte fly til smukke Korsika. Ud over vandre- og cykelferier, kan du også tage en afslappet uge eller to ved pool eller strand på en af verdens smukkeste øer.

Er der en eventyrer gemt i dig, vil vi absolut anbefale vores Explorer rejser. Oplev blandt andet Antarktis eller Arktis på et moderne ekspeditionsskib – se om du kan spotte en isbjørn, kryds 80° nord eller kom helt tæt på pingvinerne på en rejse for livet.

For de fleste er det måske i virkeligheden ønsket om at have det rart med andre, der tæller mest. Det kan være en udfordring for familien at finde en ferie, hvor både børn og voksne trives. Især når børnene bliver større. Ekstra stor kan udfordringen være, hvis man er alene voksen med børn – og også voksne uden børn vil gerne have ”legekammerater”. Hos Ruby Rejser kan du søge din rejse ud fra den socialitet du ønsker at indgå i. Fra det mere forpligtende, over det uformelle fællesskab til rejsen på egen hånd.

Prispolitik

Tilbudspriser?

Hos os får du den laveste pris ved tidlig bestilling. Hvis du køber din rejse nu, risikerer du ikke at komme til at rejse sammen med andre, der har fået samme tur billigere ved senere bestilling. Tværtimod: Vi vil løbende justere vore priser opad hen mod afgang i den udstrækning, vi finder det nødvendigt.

Vi kalder det flydende priser og det er en fornuftig politik. Dels vil priser på f.eks. flybilletter som regel stige, dels er der meget større arbejde forbundet med at finde pladser i sidste øjeblik. Så vi vil gerne belønne dig, der bestiller tidligt.

Skulle der være forhold ved vores leverandører, der bevirker at priser på f.eks. ophold bliver sat ned, så vil et evt. prisfald komme alle til gode. Både dig, der allerede har bestilt og dig, der er blandt de kommende reservationer.

Værdigrundlag

Grundlæggende bygger vi på en tro på forskelligheden, som noget godt, der kan berige og udvikle os alle. 

At rejse er at opsøge forskelligheden - opleve, mærke og prøve forskelligheden i naturen og klimaet, mellem mennesker og menneskeliv, mellem samfund og samfundsværdier. 

Vi tror på, at der -  forskellene til trods - er fælles menneskelige værdier. Vi tror på fællesskab og medansvar for hinanden og for vores natur. Og vi tror, at vores gæster har samme tilgang til aktivt at opleve forskelligheden og tilslutte sig de fælles menneskelige værdier.

Din sikkerhed

Ruby Rejser er medlem Rejsegarantifonden:
Nr. 206 Rejsegarantifonden

Ruby Rejser er medlem af DRF, Danmarks Rejsebureauforening

  • Læs om vores medarbejdere ved at klikke på dette link

Sunway Group

Travelnorth

 Travelnorth har specialliseret sig i rundrejser med især Hurtigeruten og Tallink Silja Line. Gennem Hurtigruten tilbyder Travelnorth både rejser langs Norges kyst og explorersejladser til Antarktis, Grønland og Svalbard. Explorersejladserne med hurtigruten tager dig med til mindre besøgte områder og giver altså en helt unik oplevelse hver gang. Travelnorth har base i hjertet af Aarhus og er en del af Ruby Rejser.

Læs mere om Travelnorth her 

Strobel

Strobel har siden 1993 sendt gæster til nogle af de mest eksotiske destinationer i verden. Gennem årene har Strobel opbygget en ekspertviden omkring især Caribien, krydstogter og lystfiskerrejser. Dygtige rejsekonsulenter sidder klar i Aarhus til at tage hånd om netop jeres rejsedrømme - rejsen planlægges fra start til slut med udgangspunkt i jeres behov og ønsker. 

Læs mere om Strobel her

Seatravel

Seatravel tilbyder flod- og sejlbådsferier i hele verden. Med adgang til mere end 2000 flodbåde i Europa og 3000 sejlbåde i verden, er der helt sikkert også en ferie for dig! De dygtige medarbejdere vil finde den den bedste løsning for netop dig.

Hos Seatravel er filosofien, at personlig kontakt skaber de bedste resultater og eksperterne deler derfor gladeligt ud af egne erfaringer. Seatravel er en del af Sunway Group, der har kontor i Aarhus C.

Læs mere om Seatravel her

Sunway Group

Sunway Group driver flere specialrejsebureauer i centrum af Aarhus. Vi kan tilbyde et væld af forskellige rejseformer – og helt sikkert en, der passer til dig! Gennem alle vores selskaber vægter vi vejledning og service højt. Vi har mere end 40 års erfaring i branchen, og derfor ved vi, at vores metoder holder vand. 

Læs mere om Sunway Group her


Ruby Rejser
Mejlgade 46B
8000 Århus C

Telefon: +45 8615 3599
E-mail: ruby@ruby-rejser.dk
CVR-nummer: 18422298 
VAT-nummer: 18422298 


Kontortid:

Mandag-torsdag: 09.00-17.00
Fredag: 09.00-16.00Vis Ruby Rejser på et større kort